Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 27 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Horde hunter açacagım yardım

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

Standart Horde hunter açacagım yardım

Öncelikle merhaba arkadaşlar oyunda yeniyim.Hemen hemen tüm karakterleri denemiş bulunmaktayım.En sonunda hunter açmakta karar verdim horde açacagım ama hangi ırk ona karar veremedim okudugum konulardan tauren veya nightelf deniyor ama pvpde ne yapılır vs vs bunları bilmiyorum nası talentler vereceğim fikrim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Sanırım pvp oynayacaksın.Pvp için goblin ve human racialleri diğerlerine göre daha kullanışlı bence.Ama 2 dk lık cd için ırk seçimi yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.Hangi ırk daha iyi görünüyorsa senin için onu aç.

Talent için www.wowpopular.com sitesine girip oradaki talentleri gözden geçirebilirsin.Ben genelde orayı kullanıyorum.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

Troll hunter açtım hem güzel görunuyordu hemde %20lik atack speed bonusu var fakat benim merak ettıgım olay bm vs vs herkes bu tarz şeyleri konuşuyor yok hunterde pvpde bm yaparsın böyle akarsın falan filan bunları bilmiyorum birde hangi talentler kullanılıyor onları öğrenmek istiyorum.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

BM Beast Mastery.Daha çok pet ağırlıklı oynuyorlar sanırım ve BM olmayanlar bazı petleri tameleyemez.Bu sebeple BM lerin petleri diğer hunter speclerine göre daha iyi oluyor.

MM marksmanship ve Survival olarak 3 farklı talentin var.

Talentler için dediğim siteye girerek önce yan taraftan class ve spec seçimini yap.Daha sonra alt taraftan pvp yi seç.Data kısmından birşey seçmene gerek yok talentler için çünkü direk talentler çıkar karşına.Daha sonra build in altında yazan spec linkine tıkla.Karşına talent listesi gelir.69 levele kadar sadece kendi talentlerine puan verebilirsin.Daha sonra istersen Survival ve MM e puan verebilirsin.Yani orada BM dışındaki talentler kafanı karıştırmasın.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

PvP de karşıdaki oyuncuyu çok iyi kite layacana inanıyorsan MM açabilirsin.....Yok yapamama dersen BM...

Level Kasmak için de BM en iyisi her zaman.Son gelicek patch le de bir miktar dps artıcak.
    Let Them Come!!!

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

MM açmaya karar verdim fakat build 1 mi build 2 mi kasayım 2si arasında gidip geliyorum
    http://www.wowhead.com/talent#ccZfzGRhRMurohr
    http://www.wowhead.com/talent#ccbzZfMGoGRMuroc
    Hangisini seçmeliyim ?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Level kasarken çok yanlış talentlere puan vermiş olsan bile pek önemi olmaz.O yüzden hangisini istiyorsan onu seç.Bunlardan herhangi birisini uygulayarak gitmenin faydası max levele ulaşınca talent sıfırlama vs. ile uğraşmamak olur.

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

Ozaman ilk linkdeki seçmek mantıklı gibi geliyor bana yardımlarınız için teşekkürler peki meslek olarak hangisini seçmeliyim blacksmith mi skinnig mi bunlar konuşuluyor pek fakat hangisini seçmeliyim çözemedim.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

İki tane meslek seçebilirsin.Ama bence blacksmith seçme çünkü senin giyebileceğin türdeki itemleri bs ler yapmıyor.Leatherworking seçersen giyebileceğin itemlere yardımcı olur.Onun yanınada skinning alırsan maddi olarak pek zorlanmazsın.Ama bence oyuna yeni başlarken skinning, herbalism ve mining üçlüsünden ikisini al çünkü bu mesleklerin hiç götürüsü olmadığı için pek maddi sıkıntı çekmezsin.Onun yanında topladığın itemleri satarak LW veya BS kadar para kazanamasanda oyunu öğrenene kadar o mesleklerde yaptığın hatalar yüzünden para kaybetmezsin.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

levelleme yapıcaksan BM başla sonlara doğru MM e çevirirsin.
    vermiş olduğun ilk talent buildi pek işine yaramaz PVE de.
    Talent lerin Girmiş olduğun raid grubuna göre değişir.
    Şunu söyleyim sana Silencing Shot,Concussive Barrage,True shot aura değişken talentlerdir.
    İnterrupt gereken bir fight yapacaksan ve senden interrupt yapman istenirse Silencing shot a verirsin.
    Senden fight ta ADD kesmen isteniyorsa hızlı bir şekilde Concussive barrage öneririm ama en iyi Survival dır toplu add kıyımında.
    Party den atak power buff ı veren başka eleman varsa mesela paladin DK gibi onada vermene gerek yok.
    BUnları sen sık sık değiştirirsin.Karakterine alıştıkça sende farklı combinasyonlar denersin.ama fazla seçenek yok
    Bilmen gereken statları söylim ben sana.(MM için)
    agility>crit>mastery
    haste niye yok orda çünkü 12.5-13.5% olması yeter.
    hit 8% yetiyor.
    yani hit ve haste caplendikten sonra crit e abanıcan.
    Gemlere hep agility red gem takıcan.
    Let Them Come!!!

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

MM level atlama yada Dünya da tek başına gezmek için bir Talent değildir.Daha çok Raid lerde MAX DPS yapman için bir talenttir.
    Let Them Come!!!

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı Granite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Troll hunter açtım hem güzel görunuyordu hemde %20lik atack speed bonusu var fakat benim merak ettıgım olay bm vs vs herkes bu tarz şeyleri konuşuyor yok hunterde pvpde bm yaparsın böyle akarsın falan filan bunları bilmiyorum birde hangi talentler kullanılıyor onları öğrenmek istiyorum.
    Bence çok güzel tercih. Troller hem Hunter'a çok yakışıyor hemde Trollerdeki atack speed bonusuna bir Alliance Night Elf olarak gıcık oluyorum İyi yani çok iyi
    For The Alliance

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

Peki bana talentler için verebileceğin bir link varmıdır bana yardımcı olabilecek ?

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Alıntı Evolin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok güzel tercih. Troller hem Hunter'a çok yakışıyor hemde Trollerdeki atack speed bonusuna bir Alliance Night Elf olarak gıcık oluyorum İyi yani çok iyi
    sana hak veriyorum bu konuda hunter deyince benimde aklıma NİGHT ELF ler geliyor.Hatta oyuna başlamadan evvel night elf açmayı düşünüyordum bu yüzden.
    Let Them Come!!!

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 
    Let Them Come!!!

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı stargazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana hak veriyorum bu konuda hunter deyince benimde aklıma NİGHT ELF ler geliyor.Hatta oyuna başlamadan evvel night elf açmayı düşünüyordum bu yüzden.
    Yok dostum ya nelflerde bu bonus yok.. Trollerde var bende olduğu için gıcık oluyorum işte Çünkü ilk charım hunter'dı taa ki aynı levelde bir Troll beni indirene kadar o an bu sınıfın bana göre olmadığını ilk anladığım gündü
    For The Alliance

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

Burdaki talentleri kendim diziyorum ben nelere puan vereceğimi bilmiyorum işte sorun orda.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

sen 85 e kadar takıl öyle sıkma talent için kendini.
    BM aç levellamaya bak hızlı bir şekilde.
    Let Them Come!!!

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Alıntı Evolin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok dostum ya nelflerde bu bonus yok.. Trollerde var bende olduğu için gıcık oluyorum işte Çünkü ilk charım hunter'dı taa ki aynı levelde bir Troll beni indirene kadar o an bu sınıfın bana göre olmadığını ilk anladığım gündü
    haste bonusu o kadar abartı bir özellik değil de bow a verilen %1 crit var.Ally da da Worgen var Dwarf var aynı.
    Let Them Come!!!

İsim
    Granité 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    40 
    Realm
    Stormrage 

Saolun dediğiniz gibi bm kasarak level alacagım oyunu çözene kadar peki son bir sorum olacak bu petleri nasıl değiştiriyoruz satınmı alınıyor?

+ Konuyu Cevapla