Türkçe
Thrall says: Baþlayalým.
Garrosh Hellscream says: Daha fazla tanýk olmayacak mý?
Thrall says: Olayý büyütüp gösteriþe çevirmek istemiyorum. Öyle ciddiyetsizlikler pahalý olur ve gururumuzu okþamaktan baþka iþe yaramazlar. Ama kutlama yapmak istiyorsan...
Garrosh Hellscream says: Hayýr, Warchief, bu kadarý yeterli.
Thrall says: Bildiðin gibi bunlar Horde için zor zamanlar. Erzaklarýmýz tükeniyor. Topraklarýmýz verimsizleþiyor. Savaþçýlarýmýz yorgun. Bütün bunlar, Horde'un iyiliði için ilgilenilmesi gereken konular.
Vol'jin says: Ýnsanlar Northrend'deki baþarýmýz sayesinde mutlular.
Garrosh Hellscream says: "Baþarýmýz" mý? Sen Northrend'deki galibiyetlerimizin hiçbirinde rol oynamadýn, Troll. Ben savaþçýlarýmýzý Lich King'a karþý seferber etmiþken, senin tek yaptýðýn birkaç adayý geri almaktý.
Vol'jin says: Söylediklerine dikkat et, küçüðüm. Sen hiçbi-
Eitrigg says: Garrosh! Vol’jin! Dillerinize hakim olun.Hold your tongues. Daha büyük meseleler var önümüzde.
Vol'jin says: Parladým, özür dilerim. Warchief, lütfen, devam et.
Thrall says: Northrend'deki baþarýmýza raðmen, kýlýç ve balta ile çözülemeyecek ciddi sorunlarla karþý karþýyaz. Depremler her bölgeyi sarsýyor. Elementler topraklarý tahrip ediyor. Dünyamýzýn, Azeroth'un, Acý içinde olduðunu hissedebiliyorum.
Garrosh Hellscream says: Bu sebepler yüzünden gitmelisin.
Thrall says: Evet, Elementlerden öðrenmek için Nagrand'a gidiyorum. Onlar ayný acýyý çektiler, deneyimlerini kullanabilirim.
Vol'jin says: Ne kadarlýðýna gidiyorsun?
Thrall says: Amaçladýðým bilgiyi elde etmek zaman alabilir. Çok uzun sürmeyeceðine inanýyorum, ama haftalar olabilir-- aylar hatta.
Thrall says: Yokluðumda, Horde'u yönetmek için, seni atýyorum, Garrosh Hellscream. Sen, Ýnsanlarýmýzýn bu zor zamanlardan canlý çýkabilmeleri için gerekli olan güce ve cesarete sahipsin.
Garrosh Hellscream says: Beni onurlandýrdýnýz, Warchief. Fakat yöneticinin hayata atýlmak için hazýrlýksýz olduðumu hissediyorum.
Thrall says: Yalnýz olmayacaksýn. Danýþmanlarýn var: Cairne, Eitrigg, Vol'jin. Onlar sana yol göstereceklerdir.
Thrall says: Ve yakýnda gidiyor olmama raðmen, ben de sana yol gösterebilirim.
Vol'jin says: Ýyi bir deneme olarak þu kültçüleri halledelim. Ýnsanlar korkuyorlar. Neler olup bittiðinden emin deðiller.
Garrosh Hellscream says: Ama biz bile neler olduðundan emin deðiliz. Acaba bu kültçüleri ele geçirip sessizliðe zorlamalý mýyýz? Ama bu halkýn geri kalanýný sinirlendirebilir. Yine de kültün yalan ve korku saçmasýna izin veremeyiz.
Eitrigg says: Artýk bir yönetici gibi düþünüyorsun, Garrosh. Bir sorunu her açýdan ele almalýsýn. Danýþmanlarýnla tartýþmalý ve kendinden emin olmalýsýn.
Thrall says: Onlar sana yardým edecekler Garrosh. Ve ben de edeceðim. Ýhtiyacýmýz olan cevaplarý öðreneceðim, sonra da hem insanlarýn hem de elementlerin korkularýný dindireceðim.
Garrosh Hellscream says: Yüzünü kara çýkarmayacaðým, Warchief. Elimden geldiðine yapacaðým, ve Danýþmanlarýma güveneceðim. Beni ne kadar onurlandýrdýðýnýn farkýndayým, ve bunu hak edebilmek için didineceðim.
Thrall says: O halde oldu.
Thrall says: Yaptýðýn herþey, Horde için olsun.
Vol'jin says: For da Horde!
Eitrigg says: For the Horde!
Garrosh Hellscream says: For the Horde!

Alýntý ile Cevapla