Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Ancestral Swiftness Gerekli mi?

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Standart Ancestral Swiftness Gerekli mi?

Enha shamanım ve talentimde bilinçsizce ancestral swiftness a 2 puan verdiğimi gördüm. Bilmiyorum neden yapmışım hızlı koşmak ve kurda bir seferde dönüşmek çok hoş evet ama... Bunun pvp ,benim için daha da önemlisi pve için gözle görülür bir artısı var mı acaba? Bilmiyorum talentime bağlanmışım sıfırlayasım gelmiyor ama bir artı da gözetemiyorum gibi yardımcı olursanız sevinirim bilginiz yoksa fikir de verebilrsiniz lütfen ^^

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Pve de pek işine yaramaz ama pvp de olmazsa olmaz bir talent.Kaçarken düşmanın hızını yavaşlatan totemi attıktan sonra hemen kurt olup kaçabilirsin.

Ben resto pve oynuyorum ve geçen gün talentlerimde değişiklik yapmayı düşündüm ama baktığım zaman resto olarak daha iyi puan verebileceğim talent bulamadım.Pve de gereksiz ama daha iyi bir talent olmayınca ek özellik olarak işe yarıyor.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

onun yeriner verilebilicek başka talent varmı ki?
    Let Them Come!!!

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

elemental olarak benim dahi açtığım bir telent o, restolar bile açar.
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Gerekliden biraz daha fazlası.

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

Malum Shamanın mage ler gibi blinki yok, bununla idare ediyoruz. önce adamı bağlarsın, sonra wolf olup kaçarsın. he ek olarak üzerindeki yavaşlatıcı her efekti siler. tavsiyem;

Ghost Wolf skilini (bu talente verdiysen) " tuşuna ayarla, hızlı bir şekilde ard arda iki kere basarsan hızından hiçbirşey kaybetmeden formunu değiştirmiş olursun, üzerindeki yavaşlatıcı tüm etkiler kalkar. kullandıkça anlayacaksın pratikliğini, hee ama ben pve yaparım diyosan bilemem, sanmam pek gerekeceğini.
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Çok teşekkürler bilgiler için sordum çünkü milletin (85ler) talentine baktığımda farklılıklar oluyordu yani mükemmele oynuyor değilim ama aptalca bişey yapıpta geç farketmek istemedim. Bu arada rastlantı bende de ghost wolf aynı tuş ve gerçekten arkadaşın dediği gibi onun yerine verilebilecek bir talent var mı ki? çok doğru totem uzaklığı pek işe yaramıyor çünkü totem yenilemek mana götürmüyor o talentte bi garip oda bi soru işareti neden var?(sormuyorum sadece öyle yazdım) TEkrar teşekkürler ^^

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Alıntı Athenhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malum Shamanın mage ler gibi blinki yok, bununla idare ediyoruz. önce adamı bağlarsın, sonra wolf olup kaçarsın. he ek olarak üzerindeki yavaşlatıcı her efekti siler. tavsiyem;

Ghost Wolf skilini (bu talente verdiysen) " tuşuna ayarla, hızlı bir şekilde ard arda iki kere basarsan hızından hiçbirşey kaybetmeden formunu değiştirmiş olursun, üzerindeki yavaşlatıcı tüm etkiler kalkar. kullandıkça anlayacaksın pratikliğini, hee ama ben pve yaparım diyosan bilemem, sanmam pek gerekeceğini.
    yavaşlatıcı etkileri kaldırdığını bilmiyordum bak hiçPvP yapmayınca dikkat etmemiş olabilirim
    Let Them Come!!!

+ Konuyu Cevapla