Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Stood in the fire

İsim
    Dikachu 
    Irk
    Troll 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Auchindoun 

Lightbulb Stood in the fire

Arkadaslar merhaba. Biliyorsunuz wowda arada sirada rastgele bazi bolgelerde deathwing cikiyo ve her yeri yikip kul ediyo. Eger püskürdüğü alevle ölürsek achievement kazaniyoz. Peki bu DW daha cok hangi bolgelerde rastlanılır bileniniz var mi? Veya mesela orgimarda falan gözükme şansı var mıdır? He bu arada deathwinge saldırabiliyor muyuz? (youtubeda gördüğüm kadarıyla 850 M cani vardi lol )
    Konu Muslukçu Mario tarafından (13-10-2011 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

kafasına göre geziyor diye biliyorum ben tamamen şans eseri aldım capital city dışında bi mapdeydim tam hatırlamıyorum afk idim bi geldim char ölmüş heryer yanıyor birde achi vermiş uğraşsan beklesen gelmez ama =)

İsim
    Dikachu 
    Irk
    Troll 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Auchindoun 

Hahaha afk iken beleşe achivment kazanmışsın ne güzel lol. Bende oynamadığım zamanlar oraya buraya bırakam charı belki gelir şansa bala

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

ben ilk defa wetlands bölgesinde görmüştüm. o sırada arkeoloji kasıyordum, birden hava kızıllaşmaya başladı. önce bug olduğunu düşündüm, çünkü sabah sabah arkeo yapıyorum, hava kararıp batamaz, akşama da çok var diyordum. sonra bir ses duydum aaagghhh diye önemsemedim, yani sağdaki soldaki mobdur dedim. kuşa bindim başka bir arkeo bölgesine giderken gökte hayvani bir ejder alev püskürtüyor laaaaan dedim! bir baktım deathwing! dedim ne işi var bunun burda, hayır ben gördüm ama, şimdi başkasına anlatsam kesin inanmaz diye aceleyle screen shotlar alıyorum ahah. bir de deathwing beni görmesin, dönüp öldürmesin diye uzaktan uzaktan takip ettim, ardından da kayboldu gitti.
    sonradan öğrendim ki d.wingi öldürdüğünde archi açılıyormuş, ah nasıl yıkıldım anlatamam ;D
    Konu r2d2 tarafından (14-10-2011 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: araya ilginç bir kelime sıkışmış, onu temizledim.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Tanaris, uldum oralara çok sık geliyor.Afk olacağınız zaman tanaris gadgetzana veya ulduma giderseniz alabilirsiniz ach yi.Gelmeden 30 sn önce ekran kırmızılaşıyor ve daha sonra geçtiği yerleri yakarak yoluna devam ediyor.Eğer geçerken havadaysanız etkilenmiyorsunuz.

Bence çok saçma bir ach.Cata bittikten sonra dw öleceği için bu ach yi almak ya imkansız olacak ya da feast of strength e ekleyecekler.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Uyldz 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Ravencrest 

Ben Uldum da rastladım

İsim
    Zulkarneyn 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Resmi olarak en çok şu bölgede rastlanır diye bir veri yok ama ben de en çok Tanaris,Uldum tarafında gördüm. Öylesine açtığım nerdeyse tüm altlarımı yaktı main charımı yakmadı bir türlü. Dw tarafından öldürülmek için yalvarıyoruz bizi düşürdüğün hallere bak Blizz.

İsim
    Völundr 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    84 
    Realm
    Kazzak 

ya genelde uldum'da geziyor, ben de şimdi uldum'da quest yaparken bir hs yaptım hop alevlerin içinde 2 sn de gittim. ama yani achievement'ı da çok havalı değil :P

+ Konuyu Cevapla