Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: enshancting ve tailoring yardım

İsim
    sonsuzluk 
    Irk
    Night Elf 
    Class

Level

Realm
    Outland 

Standart enshancting ve tailoring yardım

değerli forum yöneticileri ve sakinleri sizden bu ıkı konuda genıs anlatım ıstıyorum lutfen yardımcı olun ben sımdı bu ıkı meslegı sectım mage yım bu arada benim sorulkarım su yonede olacak enschanting meslegını 2/75 oldu runded copper rod dıye bırsey verdı bu ne işe yarıyor bunu ne yapacam nerde kullanacam
    2. 3/75 yapmak için 2 tane item istedi leaser magıc essence diye bır ıtem 2/75 yaptıgımda bu ıtem vardı 3/75 te ne olduysa kayboldu bu ıtemı nerden bulabılırım nasıl bulabılırım yada nasıl uretırım

3. bu 4/75 felan dıye gıdecek halıyle bu ıtemlerı slotlardanmı dusuruyoz uretıyozmu nasıl yapacagız

4.slotlardan dusen itemlerı atacammı saklayacammı hangısı ısıme yaryor hangısını satacam hangısını saklayacam nasıl bılebılırım?

5. yeşil renklı 2 tane item var bende forumlarda okuduguma gore bu yeşil renklı ıtemlerden tozmu ne uretılıyyormus onuda deschannet mı ne ole bırsey yapmamız gerekıyormus bu işlemı nasıl yapıyoruz

5. tailoring meslegını 2/75 yapamadım 1 tane ıtem eksık ama ne taılorıng npc sınde nede dusurebıldım bu ıtemı nerden bulacam ıp yumagı gıbı bırsey

6 bu deri toplayacaz taılorıng ıcın dıyorlar bu derıler ı bırıktırıyımı beyaz ve renksız olanlar ne ıse yarar

7.birde ben bu enchantıng olayı ve taılorng olayında bırseye takıldım ıkısındede enc etme var ozaman enchantng neden farklı meslek bu ıkısı arasında enc farklılıgı nedır

8.gem nedır nechantınglı ıtem nedır socket nedır ıteme enc lı ıtemı nasıl atıyoz gemı nasıl vuruyoz bunları ıcn enc meslegım olsa bıle ıtem ıstıyormu

9.gem nasıl yapılıyor bırde hangı ıtemlere enc ve gem atacaz yanı bos ıteme gem ve enc atmak ıllakı cope atmak demektır dıye dusunuyorum dogrudumudur?

10 bu ıtemlerın bırısı lutfen ne ıse yaradıgını hangı meslege yaradıgını lutfen yazsın kı bızde bılelım bekletecegımız ve saklayacagımız ıtemı arkadaslar en buyuk sorun forumlarda hep aynı seyler yazıyor hıc bılmeyen bırısne adım adım anlatacak sekılde bulamıyorum lütfen adım adım anlatın

İsim
    Athenerus 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

Aradığın her şey oyun içerisindeki ana şehirlerde mevcut. AH'de arayıpda bulamayacağın şey yok.
    Derdin çok eyvallah da, bu şekilde söylersen sorununu, alabileceğin en ideal cevap bu şekilde olur.

Mesleklerin hepsi için düşük lvl'lerde hemen hemen tüm tedariklerini lvl kastığın yerlerde bulabilirsin.
    Mutlaka mob'ların içinden düşer, mutlaka şehirlerdeki vendor'lar satar lazım olanları.

Enchanting için bir kaç kez Blacksmith'lerin yaptığı itemlere ihtiyacın olur onun haricinde başka birine muhtaç olmazsın.
    Tailoring için çeşitli gem vs ihtiyacın olabilir, bunları ya ah'den alırsın yada arkadaşlarından temin edersin.

İsim

Irk
    Human 
    Class
    Priest 
    Level
    32 
    Realm
    DİĞER 

arkadaşım enchanting için tailoring den yaptığın yeşil ve mavi yazılı itemler ile moblardan düşen yeşil ve mavi yalızı itemleri de kırarak enchanting için gereken itemleri çıkarabilirsin.Ayrıca enchanting trainer ların yanındaki npc lerde leaser magıc essence ve buna benzer bi tane daha vardı bunları alınca npc de kalmıyo ama belli süre sonra tekrar geliyo npc ye 1 2 tane ama dedim gibi kırdığın yesil ve mavi yazılı elbise ve silahlardan çıkan malzemelerlede enchantingini geliştirebilirsin.runded copper rod enchanting yapman icin gerkeli o çantanda dursun sürekli.trainerin yanındaki npc den de kasa ya benzer bi item var ismi aklımda değil şimdi.enchantingle yapacağın büyülü kağıtları büyüyü kasaya tıklayarak yapabiliyosun.Kısacası sen önce lv ve görevleri yap zaten o arada itemler çıkacak atma onları kasana git koy.Baktın çok doldu.Git kır parçala üret mesleğini geliştir.Birden mesleğe asılma yani zamanla olur.

+ Konuyu Cevapla