Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Death Knight Kafama Takılanlar

İsim
    Ævolution 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Question Death Knight Kafama Takılanlar

Merhaba arkadaşlar,

Worgen Frost DK kasıyorum. Başlangıç questlerinin hepsini yaptım ve son olarak gözlerimi Stormwind'e açtım. Sizden bir kaç konuda yardım istiyorum.

1) Üzerimde herlioom itemlerim mevcut. Şimdi dungeonlara mı girmeliyim, yoksa panoda Outland questlerini gösteriyor, orayamı gitmeliyim?

2) İlk olarak nerenin repini tamamlamalıyım? Hangisi frost bir DK için daha faydalı olur?

3) Frost DK için; hit, expertise, mastery, parry, haste ratinglerden hangileri önemlidir? İtem seçimi konusunda nelere dikkat etmeliyim?

4) Runeforge hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Hangisi yapmam Frost DK için daha faydalı olur?

5) Worgen DK hakkındaki düşüncelerinizi de öğrenmek isterim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi oyunlar, iyi forumlar.

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Dk kasmakla iyi yapmışsın. Dk kadar zevkli bir class yok. ( Bana göre. ) Aramıza hoşgeldin

1-) Bu sana kalmış. İster DG yaparak kasarsın , istersen questler ile level atlarsın. Ama üzerinde heirloom itemler varsa DG ile kasmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten çok zevkli oluyor. Zaten tanklara DG bekleme süresi genel olarak 8-10 saniye arasında değişiyor. Bu sayede hem hızlı level atlamış olursun hemde üzerinde heirloom itemler olduğu için yapacağın DG lerde zorluk çekmessin.

2-) 85 level olduktan sonra Mount Hyjale gidip oranın daily questlerini yapmalısın. Gerçekten verdikleri itemler çok güzel. Rep tamamlamak istiyorsanda Firelands Trash raidlerine girip Hyjal repini kasmalısın. Ama tabii item yaptıktan sonra gidiceksin. JP ile alıcağın itemler bir FL trashı zaten kaldırıyor. Ek olarakda Zandalari yaparsın. Bu şekilde halledersin.

3-) Capleyene kadar Haste + Mastery abanıcaksın. Frost dk ya parry yaramaz. Parry tanklar içindir. Haste + Mastery capledikten sonra hit ve expertise abanırsın. Kaça kadar capleyeceğini ek olarak söyleyim. Haste : +65 , Mastery : 14 , Hit : 8 , Expertise : 26. Bu şekilde caplersin.

4-) Runeforge bir DK için olmazsa olmaz bir özellikdir. Sanırım frost olucaksın ve dolayısıyla iki tane 1H silah kullanıcaksın. Bu silahların birisine '' Rune of Razorice '' diğerine '' Rune of the Fallen Crusader '' basıcaksın.

5-) Dk bana göre çok iyi bir class. Özellikle de blood olup tank oynarsan çok zevkli. Düşük seviyedeyken girdiğin DG lerde mutlaka Blood denemelisin. Ama tabi 85 olduktan sonra PvE de Frost , PvP de Unholy oynanması taraftarıyım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

İsim
    Ævolution 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Hoşbuldum Gerçekten çok yardımcı oldun. Dünden beri bu soruların cevabını arıyordum. Şimdi daha net bir şekilde önümü görebiliyorum. Çok teşekkür ederim
    Konu diyojem tarafından (26-09-2011 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Duinhir 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Burning Legion 

Yukarda ki arkadaşın önerileri berbat.Karakteri ağlıyor resmen.Rehber olarak alma sakın.

http://eu.battle.net/wow/en/characte...uméux/advanced

Karakterim bu.Buna bakarak statları ayarla. %8 hit ve 26 expertise gerekli.
    Ben mastery-haste dengeli gittim.İkiside çok önemli.Birinden birini boşlama sakın.
    Main hand Rune of Razorice Off hand Rune of the Fallen Crusader
    Gemlerin hep str olsun.

http://www.noxxic.com/death-knight/frost
    Gözün de hep burda olsun

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Mandrollen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarda ki arkadaşın önerileri berbat.Karakteri ağlıyor resmen.Rehber olarak alma sakın.

Ben mastery-haste dengeli gittim.İkiside çok önemli.Birinden birini boşlama sakın.
    Gemlerin hep str olsun.

Gözün de hep burda olsun
    Karakterimin kötü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun ? İtemlerime baktıysan , çok iyi itemler olduğunu söyleyemem ancak kötü olduğunuda söyleyemem. Sen benim girdiğim aktivitelerde yaptığım DPS yi bir kere nerden biliyorsun? Hadi geçtim bundan SANANE? arkadaşım. Konuyu açan arkadaşa beni rehber almamasını söylemişsin. Ancak senin verdiğin tavsiyelerde benimkinden FARKSIZ. Afedersin ama senin niyetin belli arkadaşım. Şöyle mesaj sayınız çoğalsın diye saçma sapan şeyler yazmayın. Mesaj seviyeni çoğaltıcağına ilk önce kişilik seviyeni bir yükselt. Yoksa tanımadığın kişiye '' Karakterin ağlıyor '' dememen gerektiğini bilirdin. Tanıyorsan bile bundan SANANE !

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Gemlerin hep str olsun.

Gözün de hep burda olsun
    Sevgili arkadaşım eğer bir yorum veya tavsiyen varsa bunu insan azarlar gibi değilde güzel güzel izah edersen çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçta hepimiz insanız ve hepimizin duyguları var bu gibi tavsiyeleri kimseyi incitmeden yapalım lütfen ..
    For The Alliance

İsim
    Müslümbaba 
    Irk
    Human 
    Class
    Priest 
    Level
    36 
    Realm
    Wildhammer 

Bencede arkadaşım ayıp etmişsin.Arkadaşımız belki oyuna kendini çok veremiyor?belki sizin gibi günün 4000 saati bilgisayar başında kalamıyor.Ve bence MasterJackall arkadaşımız verdiği guide diyeyim daha güzel. Çünkü tatlı dille anlatmış.Kibarca yeni başlayan yada yeni 85 olan birine göre kolay bir dille anlatmış...
    Seninki gibi de yapabilirdi
    BKZ.
    ''Sen önce bir karekterini geliştir hc yap sonra gel adam yeni 85 olmuş birşeyler soruyor neyse al sana hiti 8 le 26 expertise diz adamıma bak aynısı yap birde al şu siteyi burdan bakarak yap uğraştırma kimseyi'' (de) diyebilirdi.

Edit: Diyeceksin ki bunu ]''Sen önce bir karekterini geliştir hc yap sonra gel adam yeni 85 olmuş birşeyler soruyor neyse MasterJackall( işallah doğru yazıyorumdur yanlışsa kusuruma bakma) gibi kibar birine Charı ağlıyor kötü dps yapar sakın bakma bile gibi kelimeler kullandığın için bu yeni 85 olan arkadaşımıza da aynısını dersin diye düşündüm.
    Konu darkbuffy tarafından (27-09-2011 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.

Varian:ATTACK!For Stormwind.For Bolvar.For The Alliance!!!
    Jaina Proudmoore:Varian! NO! Stop.

İsim
    Duinhir 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı MasterJackaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karakterimin kötü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun ? İtemlerime baktıysan , çok iyi itemler olduğunu söyleyemem ancak kötü olduğunuda söyleyemem. Sen benim girdiğim aktivitelerde yaptığım DPS yi bir kere nerden biliyorsun? Hadi geçtim bundan SANANE? arkadaşım. Konuyu açan arkadaşa beni rehber almamasını söylemişsin. Ancak senin verdiğin tavsiyelerde benimkinden FARKSIZ. Afedersin ama senin niyetin belli arkadaşım. Şöyle mesaj sayınız çoğalsın diye saçma sapan şeyler yazmayın. Mesaj seviyeni çoğaltıcağına ilk önce kişilik seviyeni bir yükselt. Yoksa tanımadığın kişiye '' Karakterin ağlıyor '' dememen gerektiğini bilirdin. Tanıyorsan bile bundan SANANE !
    Mesaj sayısı için mi yazdığımı zannediyorsun? Saçma saçma konuşma arkadaşım.Foruma üye olduğum tarih ve attığım postlara bakarsan bunun ne kadar saçma bir yaklaşım olduğunu anlarsın.Burada birsürü adam var "hangi çarı açsam" konularını dolduran.Onlar gibi değilim.
    2.si herkes bu oyunu oynuyor.Konuyu açan arkadaşta bilen arkadaşlar yardımcı olsun diyor değil mi? Karakterine baktığımda death knight'ı ne kadar bilmediğin belli oluyor.Ve bu halinle insanlara yardımcı olmak istiyorsun tamam hoş güzel ama yanlış?
    3.sü eğer attığım cevaptan hoşlanmadıysan "BANANE" benim attığım postta ne bir hakaret var ne de başka birşey.Neden seni bu kadar kızdırdı anlamadım.Burası bir forum ben sana hakaret etmeden eleştiride bulundum.Bunu kaldıramayıp sanane banane gibi çocukça laflar ederek üste çıkmaya çalışma.Ben burda senin kişiliğinle değil karakterinle yazdıklarında ilgilenirim.Daha forum adabı oturmamış adamlarla tartışıyoruz.
    Başkasını yanlış yönlendirmek hoş karşılanır olmuş burda.

Son olarakta bana cevap yazan arkadaşlar.
    Bu bir oyun değil mi? Doğrular ve yanlışlar,yapılması ve yapılmaması gerekenler var.Bunlar oyunda ne kadar süre geçirdiğin değil,yaptığın işin,oynadığın oyunda en iyisi olmaya çalışman önemlidir.
    Benim 4000 saat geçirdiğimi nereden bilebilirsiniz belki haftada 10 saat anca oynayabiliyorumdur? Bu mudur yani yanlış yönlendirmenin açıklaması "yeni başlamış,çok vakit geçiremiyor"

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Mesaj sayısı için mi yazdığımı zannediyorsun? Saçma saçma konuşma arkadaşım.Foruma üye olduğum tarih ve attığım postlara bakarsan bunun ne kadar saçma bir yaklaşım olduğunu anlarsın.Burada birsürü adam var "hangi çarı açsam" konularını dolduran.Onlar gibi değilim.
    2.si herkes bu oyunu oynuyor.Konuyu açan arkadaşta bilen arkadaşlar yardımcı olsun diyor değil mi? Karakterine baktığımda death knight'ı ne kadar bilmediğin belli oluyor.Ve bu halinle insanlara yardımcı olmak istiyorsun tamam hoş güzel ama yanlış?
    3.sü eğer attığım cevaptan hoşlanmadıysan "BANANE" benim attığım postta ne bir hakaret var ne de başka birşey.Neden seni bu kadar kızdırdı anlamadım.Burası bir forum ben sana hakaret etmeden eleştiride bulundum.Bunu kaldıramayıp sanane banane gibi çocukça laflar ederek üste çıkmaya çalışma.Ben burda senin kişiliğinle değil karakterinle yazdıklarında ilgilenirim.Daha forum adabı oturmamış adamlarla tartışıyoruz.
    Başkasını yanlış yönlendirmek hoş karşılanır olmuş burda.

Son olarakta bana cevap yazan arkadaşlar.
    Bu bir oyun değil mi? Doğrular ve yanlışlar,yapılması ve yapılmaması gerekenler var.Bunlar oyunda ne kadar süre geçirdiğin değil,yaptığın işin,oynadığın oyunda en iyisi olmaya çalışman önemlidir.
    Benim 4000 saat geçirdiğimi nereden bilebilirsiniz belki haftada 10 saat anca oynayabiliyorumdur? Bu mudur yani yanlış yönlendirmenin açıklaması "yeni başlamış,çok vakit geçiremiyor"
    Senin arkadaşa yardım etmek için yazmış oldugun mesaj ile benim yazmış olduğum mesaj arasında hiçbir fark yok. Bir tane fark çıkarda görelim. Yada dediklerimin yanlış olduğunu bana bir şekilde ispatla ! Hadi. İspat getir sonra konuş. Dediklerin yanlış demekle olmaz. Bana şunu ve şunu yanlış söyledin dersen daha açıklayıcı olursun. Yazmış olduğun cevap zaten benim cevabımda mevcut durumda. Ben bundan 3 sebep çıkarırım. Ya sen çok körsün , ya okumadan konuşuyorsun yada mesaj sayını çoğaltmak istiyorsun. Bekliyorum cevabını... Ayrıca beni tanımadan da karakterin kötü diyemezsin. Belki ben karakterimle pek fazla ilgilenicek zamanı bulamıyorum. Belki de asosyal insanlar gibi bütün günümü wowa vermiyorum. Ben dk nın her özelliğini bildiğimi savunmuyorum. Yalnızca bildiğim bilgileri arkadaşla paylaşmak istedim. Dk dan anlarım yada anlamam bu seni ilgilendirmez. Ama bilip bilmeden de durduk yere mesaj yazmam. Yanlış birşey mi yazdım ? Alıntı yaparak düzeltirsin. Öyle genel olarak onu rehber olarak alma sakın demekle olmaz. Bu forumda karakterleri yarıştırmıyoruz. Bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Karakterime bakarak suratıma karşı KÖTÜ diyebilirsin. Ama yazdığım mesajı karakterimle neden bağdaştırıyorsun onu anlamadım. Öneriler berbat falan demene gerek yok. Adam uygular yada uygulamaz. Sende altına doğrusunu yazarsın. Berbat olan bir önerimi söyle bende ona göre konuşayım. Hatta yanlışımı düzelttiğin içinde sana teşekkür bile edebilirim.

İsim
    Ævolution 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Merhaba arkadaşlar, yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim sizlere. Fakat böyle birbirinizi incitici tartışmalara girmeniz, 'keşke konuyu hiç açmasaydım' dedirtti. Hiç kimse mükemmel değildir. Herkesin mutlaka bir eksiği vardır. Bu eksiklikleri incitici tartışmalar çözmez. Yıkıcı eleştiriyi yapmak çok kolaydır, önemli olan yapılan eleştirinin 'yapıcı' olmasıdır. Yapıcı eleştirili günler herkese..

İyi oyunlar, iyi forumlar...

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler