Mandrollen Nickli Üyeden Alıntı
Mesaj sayısı için mi yazdığımı zannediyorsun? Saçma saçma konuşma arkadaşım.Foruma üye olduğum tarih ve attığım postlara bakarsan bunun ne kadar saçma bir yaklaşım olduğunu anlarsın.Burada birsürü adam var "hangi çarı açsam" konularını dolduran.Onlar gibi değilim.
2.si herkes bu oyunu oynuyor.Konuyu açan arkadaşta bilen arkadaşlar yardımcı olsun diyor değil mi? Karakterine baktığımda death knight'ı ne kadar bilmediğin belli oluyor.Ve bu halinle insanlara yardımcı olmak istiyorsun tamam hoş güzel ama yanlış?
3.sü eğer attığım cevaptan hoşlanmadıysan "BANANE" benim attığım postta ne bir hakaret var ne de başka birşey.Neden seni bu kadar kızdırdı anlamadım.Burası bir forum ben sana hakaret etmeden eleştiride bulundum.Bunu kaldıramayıp sanane banane gibi çocukça laflar ederek üste çıkmaya çalışma.Ben burda senin kişiliğinle değil karakterinle yazdıklarında ilgilenirim.Daha forum adabı oturmamış adamlarla tartışıyoruz.
Başkasını yanlış yönlendirmek hoş karşılanır olmuş burda.
Son olarakta bana cevap yazan arkadaşlar.
Bu bir oyun değil mi? Doğrular ve yanlışlar,yapılması ve yapılmaması gerekenler var.Bunlar oyunda ne kadar süre geçirdiğin değil,yaptığın işin,oynadığın oyunda en iyisi olmaya çalışman önemlidir.
Benim 4000 saat geçirdiğimi nereden bilebilirsiniz belki haftada 10 saat anca oynayabiliyorumdur? Bu mudur yani yanlış yönlendirmenin açıklaması "yeni başlamış,çok vakit geçiremiyor"