Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Arcane Mage raid rotasyonu

İsim
    yettigari 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Standart Arcane Mage raid rotasyonu

Arkadaşlar itemlarım genelde int spirit ve mastery ağırlıklı. Raid dahilinde yaptım attack circle im ise %30 mana kalana kadar full arcane blast aralarda gem açıldıkça kullanarak ve sonunda evo ile kaldiğim yerden devam lakın mastery benim manam ile doğru orantılım damage yaptığı için genelde hero zamanına mana yettiremiyorum. Daha mantıklı bi attack circle varsa önerilerinizi bekliyorum....

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Sprit senin statın değil senin statın sadece int ve mastery başka statlarla uğraşmayacaksın. Arcane magede rotasyon yok çünkü 2 skill zaten
    4 stack arcane blast > arcane missiles /Gem kullanmayı ihmal etme
    İpuçu: Mana sıkıntısında kaldığın zaman flame orb çıkart, sürekli olarak arcane missiles procslatıyor arcane missiles procslarının hepsini kullanana kadar manan zaten doluyor.

İsim
    Lirath 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

evet arena miss kullan hero acmya yakın yuklen balast a mukun oldugu kadar mana nı ayarla fghta gore

- LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE BONDS!
    - Now I stand, the lion before the lambs... and they do not fear.
    - They cannot fear.
    - THE LICH KING...MUST...FALL!

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

mana yetiştiremiyorsan;
    cdleri acıp mananı %30lara getirip evo attktan sonra, 3 arcane blast 1 arcane missille atarak mananı %80-100 aralığında tutarak mastery sayesiyle yüksek damage yaparsn evonun dolmasına 30 sn kala da yeniden arcane blast spamlarsn

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

arcane mage şu tek tuş dedikleri dimi

İsim
    Athenerus 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

Alıntı atamert_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar itemlarım genelde int spirit ve mastery ağırlıklı. Raid dahilinde yaptım attack circle im ise %30 mana kalana kadar full arcane blast aralarda gem açıldıkça kullanarak ve sonunda evo ile kaldiğim yerden devam lakın mastery benim manam ile doğru orantılım damage yaptığı için genelde hero zamanına mana yettiremiyorum. Daha mantıklı bi attack circle varsa önerilerinizi bekliyorum....

Kod:
    #showtooltip
    /stopcasting
    /startattack
    /cast Slow
    /cast Arcane Power
    /use 13
    /use 14
    /use 10
    /castsequence reset=12/target/combat Arcane Blast Arcane Blast Arcane Blast Arcane Blast
    use 13 : Üzerimdeki Rune of Zeth'i çalıştırmak için,
    use 14 : Moonwell Chalice i kullanmak içindi artık kullanmıyorum.
    use 10 : ise Engineering'in sağladığı Gloves buff ı için. 480 int.

Rotasyona gelince.

Direkt bu macroyla başlıyorum. 2. arcane blast sonrasında Mana Gem kullanıyorum. Mana gem hem 15sn süresince iyi bir -(Trinket'in sağladığı +int bonusunun etkisiyle)- spell power veriyor, hem de manayı yukarı çekiyor. ( Kullandığım Trinket'ın verdiği inttellect sayesinde artan mana boşluğunu dolduruyor.) Bu şekilde trinket'ın verdiği süre bittiğinde kullanmaya devam ettiğim için cd bittiğinde bu sefer eldivendeki buff devreye giriyor ve 480 gibi bir int bonus u ile devam ediyorum. Mana bitene kadar Arc Blast. Sonrasında Arc Miss ve Arcane Barrage ile zaten açmış olduğum fark normal bir hale gelene kadar mana'yı geri çekiyorum. 60-70k üzerine çıktığında arada arc blast spamlamayı unutmamalı.
    Mana gem'i mümkün mertebe mana yokken değil iyi durumdayken trinket yada int buff ının ardından kullanıyorum, hem attığı dmg yüksek oluyor -210k crit gördü hayvan- hem de burn zamanını daha da uzatıyor.

Diyeceksin ki hacı sende Evocation diye bişey var. Evet onu da kullanıyorum ama zamanlamasını iyi ayarlayarak. Bazen dıngıllı fıstık diyerek fight başında -tw yada heroism zamanını bildiğim fight'larda- burning ardından evocation kullanıp dps i coşturup fight içinde fırsat buldukça bunu tekrarladığım da oluyor lakin fl de bunu yapmamayı tercih ediyorum. Ne zaman ki Time Warp yada Heroism kullanılırsa o zamana saklamak tercihim. 6 sn arayla devam eden bi burning oluyor benim için. gayet iyi dps sağlamış oluyorum. Zaten dan dun boss fight bi Baleroc'ta gördüm, onun haricindekilerin hepsinde caster olarak farklı atraksiyonlara girince nuke harici yüksek dps yapayım gayretine giremiyorum.

/not: macro arasına /use Mana Gem i koymamamın sebebi, macro'nun hali hazırda spell cast için 1sn zaman kaybettirmesi. Buna Mana Gem'i de eklediğinde bu süre 3-4sn civarına çıkıyor. Yani 15k civarındaki spell power ve 130k civarında bir mana oluyor bende sırayla kullanınca. eğer ki aynı anda kullanırsam max10 sn kullanabiliyorum. yok ayrı ayrı kullanırsam aralarında 3 sn zaman oluyor ve spell power bonusunu daha iş gören bir şekilde kullanıyorum. Yine de kullanıp kullanmamak senin elinde olan birşey.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

göründüğü gibi olay hiç de tek tuş deil. 20k dps yapan arcane mage de var 30 yapan da. :|

İsim
    Athenerus 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

Alıntı arclen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göründüğü gibi olay hiç de tek tuş deil. 20k dps yapan arcane mage de var 30 yapan da. :|
    Aynen, dün gece Baradin Hold'da Occu'thar'a 52k dps yapıyordum. Benden fukara bir mage daha vardı ve 17-18k civarında tırmalıyordu garibim.
    Ne kadar söylesek bir yere kadar, nihayetinde karakter ve spec belli oranda dps sağlıyor eyvallah da bunu daha imba hale getirmek oyuncunun kendi oyun stiline kalıyor.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Dps dışında başka şeylere odaklanma isteyen fightlarda o görev genelde hep Arcane Magelere veriliyor bildiğim.
    Neden hem dps rotasyonları diğer dps class lara göre kolay olduğu için.Genelde hiç bişi yapmasa tek tuş bile yapsa sağlam dpsler yapmasından kaynaklanıyor.
    Tektuş ondan deniyor.Tabiki de imba dps tek tuşla yapılmaz yoksa ortam imba mage lerden geçilmezdi dimi

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

arcane mage oyamak gerçekten zordur. ciddi tecrübe ister. yani işe yarar bir tane skilli var ve ona da basmakta kararsız kalındı mı gerçekten kötü dps yapar.
    kimi genç arkadaşlar arcane mage rehberi adında şöyle bir vidyo yayınlamışlar, izlemekte fayda var efendim, buyrun :

http://www.tekjeton.com/newspost/arcane-mage-rehberi/

+ Konuyu Cevapla