Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Night Elf Male Priest Sorunsalı !!!

Standart Night Elf Male Priest Sorunsalı !!!

Öncelikle Herkeze selamlar , yaklakşık 1 sene önce resto druid karakterimle birlikte wow u bıraktım ve askerlik borcumu ödemeye gittim şuan hala askerim kısmetse yakın zamanda bitecek , asker olmam dan dolayı siteye mobil yolla ulaşabiliyorum ve ancak yazılanları okuyabiliyorum askerden sonra tekrar wow oynamak niyetindeyim ve druid oynarken bile arzuladıgım disc priest le oynamak niyetindeyim ve ırk olarak ta night elf düşünmekteyim . Fakat biraz araştırma yaptıktan sonra lore de elune nin tüm priestlerinin bayan oldugunu gördüm , açıkcası oyundaki loreye ve efsanelere cok önem veren birisiyim bu yüzden daha oluşturmadıgım karakterden sogudum. Lore den ve Hikayeden bilgisi olan arkadaşların NE male priestler hakkında beni aydınlatmalarını rica edicem. Eger lorede yer almıyorlarsa male priestler hakkında nasıl bir öz geçmiş düşünülebilir bu konuda da sizden yardım bekliyorum. Druid olarakta NE oynamaktaydım ve acıkcası yaşam stilleri , doğa aşıgı olmaları ve kelt tarzı müzikleriyle beni herzaman büyülemişlerdir , bu sebeplerden bir NE fanıyım diyebilirim
    Bilgilerinizi Esirgemeyin lütfen , kışlada heycanla cevaplarınızı bekliyorum, herkeze iyi eglenceler...
    FoR ThE AlliancE
    Gitmek Lazım Bazen, Hiç Ardına Bakmadan...

umarım konuyu uygun yere açmışımdır , Efsane kısmına açmam daha mı dogru olurdu acaba ? bu bölüme ait degilse umarım uygun bölüme taşınır , Tekrar teşekkürler...
    Gitmek Lazım Bazen, Hiç Ardına Bakmadan...

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Öncelikle illaki erkek karakter açmak zorunda değilsin. Dişi karakterle oynamakta çok zevkli. Ayrıca oynarken sürekli daha estetik bir görüntüye bakıyor olacaksın Ancak dişi karakter bana ters diyorsan N.E erkek priest te abes kaçan bir karakter değildir. Çok fazla rastlandığı söylenemez ama yinede bal gibi olur. N.E. lerde priestlik senin dediğin gibi Elune dan gelir. Humanlar gibi IŞIK a tapma olayı değildir. Alliance ta lore açısından en çok humanlar priestliğe uygundur bana göre.. Tabi sadece benim fikrim... Tıpkı druidliğin N.e ye pala nın Humana, Shamanlığın Drenei lere gideceği gibi. Lore bu sınıf-ırk kombinasyonlarını daha çok desteklemektedir. Nelf druid daha önce oynadığına göre Nelf fanatiği olarak ve Lore açısından erkek-Caster karakter için bence en iyi seçim mage olur. Priest sonra gelir. İllaki Nelf-Disc.Priest oynamak istiyorsan da lore açısından kesinlikle sorun yoktur. Zevkini çıkar..Female priest i de ciddi ciddi düşün derim pişman olmazsın..
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

+ Konuyu Cevapla