Öncelikle Herkeze selamlar , yaklakşık 1 sene önce resto druid karakterimle birlikte wow u bıraktım ve askerlik borcumu ödemeye gittimşuan hala askerim kısmetse yakın zamanda bitecek
, asker olmam dan dolayı siteye mobil yolla ulaşabiliyorum ve ancak yazılanları okuyabiliyorum askerden sonra tekrar wow oynamak niyetindeyim ve druid oynarken bile arzuladıgım disc priest le oynamak niyetindeyim ve ırk olarak ta night elf düşünmekteyim . Fakat biraz araştırma yaptıktan sonra lore de elune nin tüm priestlerinin bayan oldugunu gördüm , açıkcası oyundaki loreye ve efsanelere cok önem veren birisiyim bu yüzden daha oluşturmadıgım karakterden sogudum. Lore den ve Hikayeden bilgisi olan arkadaşların NE male priestler hakkında beni aydınlatmalarını rica edicem. Eger lorede yer almıyorlarsa male priestler hakkında nasıl bir öz geçmiş düşünülebilir bu konuda da sizden yardım bekliyorum. Druid olarakta NE oynamaktaydım ve acıkcası yaşam stilleri , doğa aşıgı olmaları ve kelt tarzı müzikleriyle beni herzaman büyülemişlerdir , bu sebeplerden bir NE fanıyım diyebilirim
![]()
Bilgilerinizi Esirgemeyin lütfen , kışlada heycanla cevaplarınızı bekliyorum, herkeze iyi eglenceler...
FoR ThE AlliancE

şuan hala askerim kısmetse yakın zamanda bitecek