beyler asas ve sub arasında çok takıldım ben pve oynicam ve 85 olanakadar da bana bglerde işe yaricak olan hangisi söyleyebilirmisiniz asas mı sub mu yoksa hiç düşünmedigim combat mı ?
ve dungeonlarda sırıtmicak ve dps si iyi olabilecek hangisi ?
beyler asas ve sub arasında çok takıldım ben pve oynicam ve 85 olanakadar da bana bglerde işe yaricak olan hangisi söyleyebilirmisiniz asas mı sub mu yoksa hiç düşünmedigim combat mı ?
ve dungeonlarda sırıtmicak ve dps si iyi olabilecek hangisi ?
Konu life03 tarafından (21-09-2011 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.
Sen forumlarda araştırmaya devam et. Diğer oyuncular doğru yönlendirecektir. Ama ben yinede sana iki talent dilimine de sahip ol derim. Aralarındaki farkı kendin tecrübe et. Aralarında edinmen gereken stat, ench, gem v.s fark yoksa her ikisini de bulundur.. Hatta biraz fark varsa bile zamanla her ikisi için ayrı gear edin. Wotlk da assas tek boss, uzun süren fightlarda ve özellikle yerinden kıpırdaman gerekmiyorsa assas bir numaraydı. Birden fazla mobta veya hareket halinde olman gereken boss fight larda combat çok daha iyi idi. Her ikisi içinde gear ve stat düzenleyip öyle girerdim raidlere..
geçen hafta helfus hc keserken bir tane assas rough vardı, adam toplamda 43k yaptı. hala rüyalarıma giriyor, uyuyamıyorum. tabii üzerindekilerin çoğu 378di o da var. pve'de şu sıra assas açık ara götürüyor. konu dışında ama, hunterda da mm bir numara.
PvE'de Assas, PvP'de ise sub en uygun olanlar. Açıkçası ilk 60 levelde assas rogue ile hep dungeon 1.si oluyordum dps'de. Fakat sonradan DK fln işin içine girince ilk 3e zor girer oldum. İlk başladığım da PvE için COmbat seç demişlerdi. Denedim fakat pek işe yarar gelmedi bana. 60'dan sonrada tekrar deneyim dedim assas kadar dps yapamadım. Pvp'de ise Sub'dan başka seçenek yok bence. Ben'de hem assas hem sub talent'i var. Pvp'de sub ile PvE'de assas ile oynuyorum. Fakat ne seçersen seç, onları değiştirme derim. Çünkü iler ki levellerde alışmak sıkıntı oluyor.