anime severlerin beyeni ile izliyeceğini umuyorum harika bir anime 3 tanede filmi çıktı izlmenizi tavsiye ediyorum adı dead note biraz polisiye biraz garip işte![]()
anime severlerin beyeni ile izliyeceğini umuyorum harika bir anime 3 tanede filmi çıktı izlmenizi tavsiye ediyorum adı dead note biraz polisiye biraz garip işte![]()
No king rules forever, my son.
saol teşekkürler ilaç gibi geldi![]()
Şu ana kadar izlediğim en iyi anime ondan sonrada Full Metal Alchemist tabiki.Fakat''L'' nin geçmişininin olduğu film biraz kötü birde kira yı oynayan çocuk şişman olmuş o yüzden filmleri biraz kötü o kadar.
Avatar The Last Airbender'den daha iyi bir anime olamaz kesinlikleÖdüllere doymayan bir yapım... Avatar TLAB ,serisinin bitmesinden çok sonra bile şuanda en çok izlenen animelerden birisi.. Hem gülüyor, hem hüzünleniyor hem müzikleriyle heyecanlanıyor, hemde izlerken diğer bölümü bulmak için internetin içine düşüyorsunuz
![]()
![]()
http://tr.wikipedia.org/wiki/Avatar:...k%C3%BCc%C3%BC -
anime izlemenin yaşıyoktur ayrıca avatar harika 3 kez baştan sona izledim ama dead note ahrika hele L bayılıyorum zeka abidesi![]()
Dead Note değildi Death Note'di sanırım. Ve Tmm avatar güzel fakat Death Note Forever aynen L çok zeki fakat KİRA kadar değilTabi sürprizli ffilan avatarda çok sürpriz yok? Death Note'nin her bölüm sonunda bir sürpriz.
ama L öle güçleri olsa geçer kirayı
death note evet pardon bu arada
Raito, Ryuzaki L'den daha zeki ancak, ufak iki çocuk tek başlarına iken pek bir işe yaramıyorlar ikisi bir arada olunca Raito'dan bile zeki oluyorlar, Deah Note'un türüde Shonen'dir, yani genç erkeklere ithaf eder. Manganın yayımcı firması Shonen Jump'tır, Shonen jump manga firması olmasına rağmen yaptığı türler diğer shonenlerden farklı olduğu için artık tür gibi olmuştur. Desu Nōto için en iyi Shōnen serilerinden biri diyebiliriz, ancak en iyisi değil.
dipnot; Shonen jump bir markadır, ancak yayımladığı mangalar hep aynı türevde olduğu için Shonen Jump olarakta bazı anime ve mangalar tür olarak değerlendirilebiliyor.
Belli Başlı Shonen Jump serileri
bakuman
baoh
battle tendency
beelzebub
beet the vandel buster
bleach
d.gray-man
death note
diamond is unbreakable
double arts
dr. slump
dragon ball
fist of the north star
gintama
hatsukoi limited
i's
jojo's bizarre adventure
jump superstars
katekyo hitman reborn
kochira katsushika-ku kamearikouen-mae hashutsujo
lilim kiss
mx0
naruto
one piece
phantom blood
psyren
shaman king kang zeng bang
slam dunk
stardust crusaders
steel ball run
stone ocean
tennis no ouji-sama
urooboe uroboros
vento aure
sonu alakasız oldu kabul ediyorum ama özellikle Beelzebub'ı herkese tavsiye ederim
naruto ya tek geçerim !! geçmem de öbürlerini de izlemeye kalkarsam işin sonu gelmez) 1 kişiye 1 anime yeter bence :
D
D:
ya L ölümü çok saçma bir ölüm meleğinin bu işe müdahale etmesi çok adaletsizce
şirinleri ben cocukluğumda izliyordum
ama avatar ffarklı death note avatarı geçer amam bence seçim sizin
![]()
Bilemiyorum çizgi film denildiğinde ben çok öne zıplarımboş zamanlarımda yaptığım resim çalışmalarından olsa gerek
eski çizimleri seviyorum. Hikayeler çok saf,temiz duygular barındırıyor
![]()
zalimleşen dünyadan bıkıp, usanan, yorulan ruhum masum çocuk filmleriyle mutlu oluyor ne yalan söyleyim
![]()
![]()
![]()
Bos zamanlarında siir yazaar normalde para sayıyorcok zenginler fabrikalar sirketler dimi evolin
![]()
uzun zamandır keyfimce anime izleyemiyorum =(
ilk animem dr.slump idi. yıllar sonra trigun ile tanıştım ve sonra cowboy bebob ile, sonra hellsing... =)
musafirliğe gittiğim yerde bulursam aşağı yukarı tüm cartoon network çizgifilmlerini izlerim =)
futurama, simpsons, south park severek izlerim.
artık bugsbuny, popeye, casper (yedi sülalesi gelse bile), tom ve jerry sıkıyor. ama coyote deyince tek geçerim, yani bu kadar bedevi bir çakal olamaz =D
death note tamam saygılar bir ara izleyecem. avatar'ıda bitirdim ama o anime değil ya, anime izlemeyi sevenlerin yaptığı amerikan çizgifilmi değil miydi? (bu konu zaten tartışmalı herkes bilir)
not: aslında son cümleyi yazacaktım bulamaç oldu =)
Konu gyver tarafından (15-09-2011 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
time is money, boyz