Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 19 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: 3v3 Arenada sizce en etkili 3 lu hangisi?

İsim
    moonreborn 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

Lightbulb 3v3 Arenada sizce en etkili 3 lu hangisi?

WOW a ilk başladıgimda pvp yapcam dedim wotlk ile raidin büyüsüne kapıldım.başarılı takımlar genelde plate tı mesela kanada warrior,paladin,deaht knight ile şampiyon olmuştu sizce Bu hâlâ geçerlimi yada en iyi 3 lü hangisi ben bir üçlü yazacam retri pala , unholy dk , resto druid yorumlarınizi bekliyorum.
    FOR THE HORDE

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

gearlarin gelişmesiyle(resilience we sp de artış) warlock yeniden 1v1 de en güçlü caster oldu. (aff)
    resto shamanda değişiklik yok. Uzun zamandır öyleydi, hala en iyi healer.
    sonuncu klas sub rog/feral olmalı. benim tercihim cok daha fazla potansiyele sahip olan rog.

yazdığın teamde cc yapabilcek clas olmadığı için resto druide cok yük binecektir. druid fazla baskıya dayanamaz.

İsim
    moonreborn 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

Bu yorumu bekliyordum fakat resto druid dediğin kadar kolay alinamaz mele dps ler özellikle unholy dk iyi iş çıkarırsa paladin cd leri ile kolay düşmez Bu takım. vede resto druid çok yönlü bir healer hot ları iii iş görür derim roque ilacı unholy dk sorun çıkaramaz Bu rotasyonda...
    FOR THE HORDE

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Sizin setupla oynayan takımlarda gözlemlediğim genelde burst damage yaptıktan sonra eğer karşı takımdan birini indiremezseniz o maç kolay kolay döndürülemiyor tek sorun benceda arclen'in söylediği gibi cc eğer siz burst yaparken druid arkadaşınız karşı takımın healerını cyclone yapamazsa zorlanırsınız gibime geliyor ayriyaten resto dru ÇOK ağır burst damage -çok ağırın altını çiziyorum- altında fazla dayanamıyor tek şansı tree of life oluyor...

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

ama tabi herkes klasını biliyosa 2k ya gelirsiniz yene yenile. arena da önemli olan tecrübe reaksiyon ve farkındalık ne de olsa. hevesinizi kırmim yanlış anlama.
    Sadece takımda bi warlock/mage gibi limitsiz cc si olan klas bulundrmak kolaylıktır ve de bu klasların cc siyle DR paylaşmayan yardımcı klas bulundurmak daha da kolaylaştırır olayı. gerisi de takım içi anlaşmadır.

İsim
    Elere 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Darksorrow 

frost mage , rog yanına da ne koyarsan gider ama bir dps daha yapıp oyunun zevkini cıkarabilrsin. tabi bence iddialı degilim denemedim de

İsim
    Lirath 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

walla benim 4.2k res resto druidim var dk lar ust uste 2 3 kere 25 k vurabiliyor ve dogru baskıya gelemiyor druid azar azar vurusan iyi ama bianda dmg yukneirlerse zor ben heal olarak herzaman pala yada dsiplin pr yi terch ederim dc pr oyun uzadıgında adeta healler harcıyor yani istegidin kadr pro druid ol harcar dc pr seni oyuzden dc pr feral druid hunter set upnı gecen denedik set fazla olmamsına ragmen baya iyi idi

- LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE BONDS!
    - Now I stand, the lion before the lambs... and they do not fear.
    - They cannot fear.
    - THE LICH KING...MUST...FALL!

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

aynen rbg ye ben 3-4 holy pala girelim diyorum zaten cidden op bi dayanıklılığı var ve 20kişi 4 dispeller arasında cc olmuyo yani

konudan sapmim; 3s de RMP baya meşhurdur. nedeni de fear+sheep+blind. hiçbiri dr paylaşmıyor. yani rakip healeri trinketlettikten 20sn sonra 24 sn cc liyosunuz (en az). takımda reckful gibi bir rogunuz varsa 37sn(en az)

İsim
    moonreborn 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

gariptir rmp nin hepsi tek tek ağır baski altında kolayca düşer cc Ye bence çok guveniyosunuz ilk fear dan sonra warlock eğer istedigini elde edemez ise knockout olur cloth armoru mele dps Ye dayanamaz Bu partide ilk lock iner en sonda roque siz iki kişi druid i cc ile nasıl indireceksiniz hakikaten merak ettim....
    FOR THE HORDE

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

warlock inecek en son kişi. petten gelen %25 damage reduction against all damage. %40 damage reduction da resilience ten gelecek. baskı altnda ölmicek biri varsa warlock tur.

ağır baskıdan kastımız zaten cc ile kişi eksiltip baskı yapmak. yoksa 2 dps in onca heal arasında bi tane adam kovalaması değil.

rmp de mage ve rog un tonla survive skili var. disc druidten cok daha uzun süre ayakta kalır. ama yine de rmp healer kesmekten ziyade cc ler ve dps keser.

İsim
    Lirath 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

aynen olay healler kesmek degil healleri engelleyip dps kesmek

- LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE BONDS!
    - Now I stand, the lion before the lambs... and they do not fear.
    - They cannot fear.
    - THE LICH KING...MUST...FALL!

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

aynı bizim yaptığımız gibi dimi rip :.D

No king rules forever, my son.

İsim
    Mesuri 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

Shadow priest veya affli warlock,resto shaman ve enchanment shaman veya unholy dk

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Fazla kasmaya gerek yok illa setup istiyorsan liderlere bakıcazsın.. aşşağıdaki linkle liderlere bak hangi takımın aynısı gidiyor. benim gözlemlediğim.. rouge, shami feral pirest.... birkere feral hepsinde var..feral tatrışmasız tek geçiliyor..gerye kalan 2 benim seçimim.. rouge +pirest olurdu.

http://us.battle.net/wow/en/pvp/arena/bloodlust/3v3

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

iyi oynayan feral bulursan evet tek geçilir katılıyorum. Cyclone'un diğer hiçbir cc efektle DR paylaşmaması güzeldir.

Ayrıca Priestin de mind controlü aynı şekilde DR paylaşmaz. 3. olarak da Cc yapabilcek herhangi başka bir class ekibi tamamlar.

Problem Çocuk

VALLA arkadaşlar hangisini oynarsan oyna iyi oyna ya bu ince hesaplardan sıkılıyorum bu nedir ya

İsim
    Deforcer 
    Irk
    Human 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

lock/shaman/(buraya da random bişey yazın)

İsim
    Ævolution 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Artık arenalarda iş tamamen cc'ye döndü. Ne kadar cc yaparsan ve bir o kadar da kaçak oynabilirsen maçı rahatça kazanırsın. Ladder'a bakarak genel bir istatistik çıkardığımızda en tehlikeli üçlü rogue, discpri ve mage olarak görünüyor. Warrior, paladin ve DK eskisi kadar iyi bir ekip değil. Bunu bir DK oyuncusu olarak söylüyorum. Arenada karşıya gelen takımın toplamından daha fazla damage yapıyorum ama bu yeterli olmuyor. Çünkü dediğim gibi sonucu belirleyen şey yapılan cc oranıyla eşit. Holy paladin denilmiş; yerinde mana burn yapan, magic dispel yapan ve fear kullanan bir dpri karşısında holypalanın çokta bir şansı yok. Ne kadar sağlam olursa olsun mana bittikten sonra o giydiği plate hiçbir bir işe yaramıyor.

İsim
    Jimdo 
    Irk
    Troll 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Chromaggus 

O yüzden holy paladinler, spirit giyiniyor şu an diyojem. Ben bir resto shaman olarak arenalara girdiğimde, combatın çok uzun bir yüzdesi manasız geziyorum. Ancak bizim de çok ucuz ve etkili iyileştirmelerimiz var, aynısı holy paladinler için de geçerli, hatta onların mana harcamayan iyileştirme büyüleri bile var. Unutulmasınki, magic dispel bu oyunda en fazla mana harcayan büyülerden biridir, mana burn'de bedava değil, bana mana burn atıp manasız kalan çok priest gördüm.

Ancak cc konusunda sana tamamen katılıyorum. Özellikle dispellenmesi özel class isteyen veya hiç dispellenemeyen cc'ler çok daha başarılı.
    Mesela hex, her ne kadar cooldown'ı da olsa, sadece resto shaman ve resto druidler tarafından kaldırılabiliyor (healer bakımından), ancak magic'i kaldıramayan healer yok. Bir disc priest hex'e hiç bir şey yapamaz mesela.

Tabi en önemli cc kimsenin dispelleyememesi hasebi ile, cyclone. Resto druidler her ne akdar arenada biraz daha düşük olsa da, bu cc'leri sayesinde hala yerlerini koruyorlar.

Yine de Top team'ler birbirlerinden farklı olabiliyor, bu da iletişimin, ve class'a hakimiyetin daha önemli olduğu demek. (Class mekaniğinden ötürü hunterları istisna sayıyorum - ki onlar da mop da mekanikleri tamamen değişince yükseleceklerdir)

Şu anki güncel top list'i görüntülemek için şu bağlantıya bakabilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla