Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayýcý

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasýndakiler gösteriliyor.

Konu: Þimdi Beyler Ench Sham

Ýsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Standart Þimdi Beyler Ench Sham

kasýcamda þöyle bi bölümü araþtýrdým. Gear olarak mail giyicez gem ench olarak agi aðýrlýklý basýcaz bunun yanýna hastemý exp rating mý basýcaz orayý anlamadým birde silah olayýný çözemedim main hand mi takýcaz off hand mi pve pvp demi deðiþiyor bu olay belki bu sorularýn cevabý gözümden kaçmýþ olabilir kusura bakmayýn artýk biri beni aydýnlatýrsa çok sevinirim. Çok þey sordum ama birde el deðmiþken ench sham için rotasyon yazarsanýz Þimdiden teþekkürler

Moderatör
    Ýsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Haste, expertise vs. stat capleri vardýr, onlara göre capleyeceksin.

Hem main hand hem off hand takacaksýn aynen rogueler gibi.Normalde shamanlar öyle takamýyor ama enh aðacýna puan verdikten sonra takabiliyorlar.Tabi off hand olarak kalkan takmayacaksýn, dagger, claw gibi itemler.

PvP ve PvE de sadece stat capleri deðiþir.

Oyun hakkýndaki genel sorularýnýzý özel mesaj ile deðil, konu açarak sorunuz.

Ýsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Bende senin gibi sormuþtum bunlarý zamanýnda ama cevap alamamýþtým.
    Bende kendi realm deki enhancement shamanlara armoryden baktým diðer realm deki shamanlara baktým ve

expertise 26-26 (MH-OH) fist axe kullanýrsan orc san expertise racial bonusu var.
    ana stat agility;tüm gemlere agility taksan yeridir
    Hit Cap: Enha shamanda hit caplemek zordur. melee attack %20-22 arasý iyidir.spell dmg %18 de caplenir.Özel ataklarýn zaten %100 vurur.
    Geldik Haste:%3-4 kafi niye çünkü totem buffýnla ve windfuryy silahýnda o haste alýr baþýný gider.dövüþ sýrasýnda %150 lere kadar çýkar o haste.

Ýsim
    Harryprotter 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Vallaha pve yapmak istiyorsan eðer ele veya resto ol ench shaman çok tercih edilmiyor tabi edilenler var ama çok nadir

Ýsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

öncelikle cevap verdiðiniz için teþekkürler. Genel amacým beným arena bg guildimiz bu yönde ama aradada tabi pve de yapýyoruz haftalýk dgler raidler olsun. bu windfuryy silah silahin cinsimi yoksa böyle bi cast mi var? çok soru sordum ama malum þimdiden öðrenelimki ilerde sorun çýkmasýn malum enhc sham kasmak zordur derler PvP le Pve sýrasýnda deðiþen stat hangisi ? biraz diðer yerlerdende baktým ama genelde eski patchler için buldum. Bu arada dranei sham
    Konu Merdj tarafýndan (12-09-2011 Saat 13:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Moderatör
    Ýsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alýntý Hallofame Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Vallaha pve yapmak istiyorsan eðer ele veya resto ol ench shaman çok tercih edilmiyor tabi edilenler var ama çok nadir
    Ýlk kez elemental shaman öneren birisine rastladým.Önceden elemental olan ne kadar tanýdýðým varsa hepsi enha þu an.Benim shamaným resto ve resto ister istemez her zaman yer bulabiliyor.

@Merdj

Windfury shamanlarýn bir spelli.Kullandýðýn silahlara geçici bir enchant basarak özellik ekliyor.

Stat olarak pve de resilence ye ihtiyacýn olmayacaðý için resi yerine baþka stat kullanabilirsin, crit, mastery vs.
    Ayný þekilde pvp de hit capine daha çabuk ulaþacaðýn için fazladan hit caplemek yerine baþka bir stat kullanabilirsin.Yine pvp de expertise iþine yaramayacaðý için expertise yerine baþka bir stat kullanabilirsin.

Bu arada haste capinden 1% yýrtmak için goblin olmaný öneririm.1% çok büyük bir fark deðil gibi duruyor ama o 1% nin yerine baþka stat capleyip diðerleriyle arayý açtýðýnda ortaya çýkýyor önemi.

Ýsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Alýntý Shehrazad Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýlk kez elemental shaman öneren birisine rastladým.Önceden elemental olan ne kadar tanýdýðým varsa hepsi enha þu an.Benim shamaným resto ve resto ister istemez her zaman yer bulabiliyor.

@Merdj

Windfury shamanlarýn bir spelli.Kullandýðýn silahlara geçici bir enchant basarak özellik ekliyor.

Stat olarak pve de resilence ye ihtiyacýn olmayacaðý için resi yerine baþka stat kullanabilirsin, crit, mastery vs.
    Ayný þekilde pvp de hit capine daha çabuk ulaþacaðýn için fazladan hit caplemek yerine baþka bir stat kullanabilirsin.Yine pvp de expertise iþine yaramayacaðý için expertise yerine baþka bir stat kullanabilirsin.

Bu arada haste capinden 1% yýrtmak için goblin olmaný öneririm.1% çok büyük bir fark deðil gibi duruyor ama o 1% nin yerine baþka stat capleyip diðerleriyle arayý açtýðýnda ortaya çýkýyor önemi.
    allýance oldugumuz ýcýn goblýn iþi yaþ oyle olsa iyi olurdu anladýðým kadarýyla pve de exp caplicez pvpde de crýt mastery, haste caplemeye gerek yok o zaman cevapladýðýn için saol

Moderatör
    Ýsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Pvp de haste, mastery caplemene gerek yok yazmýyor ki orda.Stat caplerini bilmiyorum ama 5% hit cap ulaþtýktan sonra resi>agility>crit>mastery>haste þeklinde gitmen gerek.Statlarýn yeri deðiþebilir emin deðilim.Pvp de tek cap hit dir onun dýþýndaki statlarýn olabildiðince fazla olmasýna önem verirsin.Warlockundan biraz tecrübelerin olmasý gerekiyor, ben dps oynamadýðým için bilmiyorum tam olarak.

Ýsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Alýntý Shehrazad Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Pvp de haste, mastery caplemene gerek yok yazmýyor ki orda.Stat caplerini bilmiyorum ama 5% hit cap ulaþtýktan sonra resi>agility>crit>mastery>haste þeklinde gitmen gerek.Statlarýn yeri deðiþebilir emin deðilim.Pvp de tek cap hit dir onun dýþýndaki statlarýn olabildiðince fazla olmasýna önem verirsin.Warlockundan biraz tecrübelerin olmasý gerekiyor, ben dps oynamadýðým için bilmiyorum tam olarak.
    meele oynamadým hýc hep spellcýydým. shamla lock cok ayrý gýbý gorunuyor haste spell suresýný kýsaltýyor enhc shamda ne yapýyor oncelýk sýrasý ne ondan sordum haný yanlýs bý stat capslemeyýlým. Yardýmlarýnýzla artýk lvl aldýkca gerisinide ben hallederim

Ýsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

enhancement shaman tercih edilmiyormu?????
    nerdeymiþ o ?
    pvp de caster lara göz açtýrmayan bir class varsa oda enhancement shamandýr.

Ýsim
    Harryprotter 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Alýntý stargazer Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    enhancement shaman tercih edilmiyormu?????
    nerdeymiþ o ?
    pvp de caster lara göz açtýrmayan bir class varsa oda enhancement shamandýr.
    ah ah okumuyorsun ya nediyim ben pve yazmýþým oraya bir daha bakarsan
    Konu Hallofame tarafýndan (12-09-2011 Saat 21:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Ýsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

ben pve dede tercih ediyorum gayet baþarýlýlar

+ Konuyu Cevapla