Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Shadow Dance

İsim
    VoidRachor 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Rogue 
    Level
    22 
    Realm
    Frostmane 

Standart Shadow Dance

Selam beyler şu anda 69 level sub. roguem var ve shadow dance adlı talente verdim fakat ne oldugunu ve nasıl kullanıldıgını tam çözemedim.Ona basıyorum sürekli ambush atıyorum ama olmuyor ve shadow dance aktif yaptığımda o skill bara sadece ambush u koyabildim.O skill barı nasıl doldurcam yada nasıl diziyim.

Ayrıca bazı adamların itemlerine bakıyorum ve çok üst seviyede itemleri var gladiatör serisi falan onları ben nerden bulabilirim.

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Al'Akir 

Biraz zaman ayırıp shadow dans açıkken koyacağın spelleri ayarla sonra shadow dans açıp biraz serilikle 2 shadow dans ta bitirirsin
    Shadow dans'ın olayı şudur;
    Sadece stealth (görünmez) iken kullanabileceğin spelleri shadow dance açıp stealth olmadan kullanabilirsin.
    Ambush'u da kullanamamanın sebebi hedefin arkasında olmamandır. ( ki değilsen stealth olsan bile kullanamazsın )

Görevlerden gladiator set parçaları gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama dungeonlardan düşürebilirsin bir misal vermek gerekirse ;
    ''Savage Gladiator Helm'' bu item blackrock depths'te ''Hedrum the Creeper'' diye dir 52 lvl elite boss'tan düşüyormuş
    Ama ben derim ki çok fazla item'a takma nasıl olsa görevlerden , görev yapmasan bile en azından dungeonlardan yeterli itemları toplarsın diye düşünüyorum çünkü bir dungeon'u 3-4 lvl alana kadar en az 10 kere yapıyorsun item gelmemesi imkansız. Görevlerden bahsetmiyorum bile heleki grup görevleri gayet cazip itemlar veriyor.

İsim
    VoidRachor 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Rogue 
    Level
    22 
    Realm
    Frostmane 

Bir sorum var daha mutiliate skill im açık olarak gözüküyor ama bunu bir türlü öğrenemedim.Gidiyorum Trainer a ama böyle bir skill gözükmüyor nasıl açıcam acaba ?

İsim
    Elere 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Darksorrow 

sadece assas iken muti kullanabilirsin. onu ogrenemiyorsun. assas sectigin an geliyor.

Alıntı Rachor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sorum var daha mutiliate skill im açık olarak gözüküyor ama bunu bir türlü öğrenemedim.Gidiyorum Trainer a ama böyle bir skill gözükmüyor nasıl açıcam acaba ?
    bahsettin olay herkezde var.o bir bug.

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Al'Akir 

Alıntı Heroess Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettin olay herkezde var.o bir bug.
    Tallent ağacına bak istersen o bug değil assassination tallent'ına özel sadece assassination kullanabiliyor , madem öyle bir sub rogue neden fury yada killing spree kullanamıyor yada bir combat rogue shadow dance açamıyor ne rastlantı ama hepte diğer tallentların özel spelleri mi bugda kalmış onlar tallent'a özel speller.
    Bunu 2. tallent alarak deneyebilirsin.

+ Konuyu Cevapla