Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Disc için Atonement build?

İsim
    Fabir 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

Standart Disc için Atonement build?

Selam. Vek'nilash'taki Taruf isimli priestim için başlarda atonoment buildini kullanıyordum ama sonra dikkatimi dağıttığını düşünüp bıraktım. Şu an cata heroiclerdeyim. Atonoment ve evangelism vs. ye hiç puan vermedim. Bence rahat da gidiyor. Siz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ya da kullandıysanız görüşleriniz neler?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Archangel, buff 5 kez stacklanmadan pek bir işe yaramıyor.Buffu 5 kez stacklayabilmek için yaklaşık 10 sn civarında süre gerekli.Bu süreyi sağlarken bir taraftan heal yapmak gerek.Bu sebeple atonement, archangel için şart gibi.

Ben şu ana kadar hiç atonement olarak oynamadım.Archangel talentim var ancak sadece kullanmak için kullanıyorum.

Bana sorarsan ya archangel, atonement ve Glyph of Divine Accuracy alıp atonement ağırlıklı oynaman, ya da hepsinden uzak durup hiçbir damage spelli kullanmadan sadece heal spelleriyle oynaman daha mantıklı.

Disc priestin itemleri ortalamanın biraz üstünde olmadan dungeon ve raid healde pek başarılı değildir zaten.Sadece 1 tane aoe heal var, hasteye pek önem vermez, yaptığı healler diğer healerlara göre daha azdır vs.Bu sebeple oynamak istediğin gibi alışmaya çalış.

Bu arada eğer tank healer olmak gibi bir düşüncen varsa atonement vs. hepsini unutup normal heal spellerinle oynamaya başla ve balonu en iyi şekilde kullanmaya çalış.Raid healer olmak istiyorsan atonement devam etmen daha iyi olur ama bildiğin gibi kimse raid healer olarak disc priest tercih etmez.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Fabir 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

Teşekkürler. Şu an sadece heal - absorb skileriyle oynuyorum zaten. Offspec de holy olduğu için, raid'e girersem nasıl heal yaparım diye bir derdim de yok. İkisini de oynuyorum. Ayrıca bu archangel - atonement talentlerinin toplamına 5 puan vermek gerekiyor. Disc tree de de öyle 5 puan kolayca vazgeçilebilecek birşey değil. İnternette bakım, onlara verenler Strength of Soul ve Traing of Thought'dan kısmışlar. Bana mantıklı gelmedi. Birincisi shield'in değerini artırıyor, ikincisi inner focus'un - yani mana pool'un. Ayrıca atonement'a da 2 puan vermeden bir üst tier'da 3 puan harcamanın heal'la bir ilgisi yok gibi. Sadece damage yapmak için var. Bunun raid'de nasıl bir etkisi olacak ki? Yani talent tree de birşeyelere toplam 3 puan vereceğiz, üçünün de heal ile ya da absorb ile ilgisi olmayacak? Enteresan.
    Tekrar teşekkürler.

İsim
    karaboynuz 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Priest 
    Level
    70 
    Realm
    Draenor 

belki 10man için iki pri anlaşmalı girer, birisi tankı alır diğeri ato ile partiyi... mümkün mü bilmiyorum atoyu hiç denemedim.
    tek healer pri ise dikkat dağıttığı konusunda hemfikirim, dikkatim dağılmasın diye bu aralar infuse bile puan vermedim son düzenlemede.
    üstelik uğraşıp 5 stack yapması sıkıcı, kaybetmesi kolay =(
    time is money, boyz

+ Konuyu Cevapla