Oynadığım realm artık tamamen ölü olduğu için başka realme geçmeye karar verdim ama diğer realmler hakkında pek bilgim olmadığı için foruma danışmanın faydalı olacağını düşündüm.Kısaca özetleyim;
Migrate düşündüğüm karakterler priest ve shaman.Priestim pvp ve pve her ikisi içinde hazır diyebilirim.Shamanımda sadece pve itemleri var ve pvp için honor farmlamayı pek düşünmüyorum.
Geçeceğim realmin kalabalık olmasını istiyorum ama bu kalabalık sadece eski oyunculardan veya sadece yeni oyunculardan oluşmamalı.Şu an oynadığım realmdeki eski oyuncular herkese tepeden bakıyor.Kendi düşünceme göre realm bu kişiler yüzünden bu kadar ölü hale geldi.
Dediğim gibi aradığım realmde eski oyuncular siz giderken biz dönüyorduk havasında olmamalı ve her yerde 10g plz diye dolaşanlardan da oluşmamalı.
Daha önce karakterimi Twisting Nether a migratelemiştim ama aynı gün pişman oldum ve 3 günlük süresi dolduğunda tekrar eski realme migrateledim.Trade kanalına yazdığımı okuyamayacak kadar kalabalık olmaması benim için iyi olur.Benim için türklerin veya herhangi bir milletin çok olması pek önemli değil, konuşulan dilin ingilizce olması yeterli.Hatta "bu milletten arıyorsan bu realme geç" şeklindeki realmlerden de olmaması iyi olur.Ama tabi bir veya iki türk guildinin olması fena olmaz.
Karakterlerimin ikisi de horde tarafında ve healer.Duruma göre geçtiğim realmde holy paladin ve resto druid de kasabilirim.
Tabi böyle bir realmde guildi olan ve guildine healer ihtiyacı olan varsa o realme geçip guilde girebilirim.