Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Realm Arıyorum

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Standart Realm Arıyorum

Oynadığım realm artık tamamen ölü olduğu için başka realme geçmeye karar verdim ama diğer realmler hakkında pek bilgim olmadığı için foruma danışmanın faydalı olacağını düşündüm.Kısaca özetleyim;

Migrate düşündüğüm karakterler priest ve shaman.Priestim pvp ve pve her ikisi içinde hazır diyebilirim.Shamanımda sadece pve itemleri var ve pvp için honor farmlamayı pek düşünmüyorum.

Geçeceğim realmin kalabalık olmasını istiyorum ama bu kalabalık sadece eski oyunculardan veya sadece yeni oyunculardan oluşmamalı.Şu an oynadığım realmdeki eski oyuncular herkese tepeden bakıyor.Kendi düşünceme göre realm bu kişiler yüzünden bu kadar ölü hale geldi.
    Dediğim gibi aradığım realmde eski oyuncular siz giderken biz dönüyorduk havasında olmamalı ve her yerde 10g plz diye dolaşanlardan da oluşmamalı.

Daha önce karakterimi Twisting Nether a migratelemiştim ama aynı gün pişman oldum ve 3 günlük süresi dolduğunda tekrar eski realme migrateledim.Trade kanalına yazdığımı okuyamayacak kadar kalabalık olmaması benim için iyi olur.Benim için türklerin veya herhangi bir milletin çok olması pek önemli değil, konuşulan dilin ingilizce olması yeterli.Hatta "bu milletten arıyorsan bu realme geç" şeklindeki realmlerden de olmaması iyi olur.Ama tabi bir veya iki türk guildinin olması fena olmaz.

Karakterlerimin ikisi de horde tarafında ve healer.Duruma göre geçtiğim realmde holy paladin ve resto druid de kasabilirim.

Tabi böyle bir realmde guildi olan ve guildine healer ihtiyacı olan varsa o realme geçip guilde girebilirim.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı Shehrazad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her yerde 10g plz diye dolaşanlardan da oluşmamalı.
    bu cümle olmasaydı dunemaul derdim ama cümleden sonra chromaggus tavsiye ederim... bir diğer tavsiyemse en az 1-2 arkadaşın olsun geçeceğin realmde yoksa biraz sıkılıyor insan çevre edinene kadar...

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Arkadaşlarımın hemen hepsi alliance tarafında.Benim söylememe gerek yok, onlar sürekli çağırıyorlar beni ama alliance tarafında oynamak istemediğim için gitmiyorum.Horde tarafında oynayan sadece bir arkadaşım var ve onun da benim gibi healer karakterleri var.Kendisine sordum ama realmin pek kalabalık olmadığını ve guildlerinde healere ihtiyaç olmadığı için guild konusunda da yardımcı olamayacağını söyledi.

Bu arada realmler için teşekkürler, migrate den önce ikisine de mümkün olduğunca göz atarım

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Outland'e göz atabilirsin. Açıkçası genel anlamda alliance'ların 1023818720948712390579238751354 healerları oldugu için BG üstünlüğü söz konusu. Ratio 1:1 oldugu için tercih etmiştim ve çok fazla seçenek olduğu için memnunum.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Outland için çok kalabalık diyorlar.Bazen 10-15 dk sıra bekleyenler oluyormuş.Ama bu kalabalıklığın dışında denge, oyuncu kalitesi vs. gibi bir şikayet duymadım, muhtemelen realm bulamazsam oraya geçerim.

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Outland Alliance Tarafındayız, Türk Sayımız Az Derecede, Horde vs Alliance Her Anlamda %50 Seviyelerde. World PvP Diğer Realmlerde Olmadığı Kadar Yüksek, Oyuncuların Çoğu Kaliteli, Sıfır Karakter Açıp Trade Kanalını Takip Ederseniz Kaliteyi Sizde Anlarsınız, Piyasa Diğer Realmlere Göre Daha Pahalı Bu Sayede Daha Kolay Gold Kasabiliyoruz. Alliance Tarafında Guildimiz Bulunmakta Gelmek İsterseniz Bekleriz.. Guild ve Karakter Bilgilerim Profilimde Yer Almaktadır.

İsim
    Nargile 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

En iyi realm bulunduğun realmdir.
    Hiç bir zaman tüm isteklerini karşılayacak bir realm bulma ihtimali yoktur.

Banned
    İsim

Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Stormrage 

Kardeşim stormrage gel benle temas kur

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Konuyu 1.5 ay önce açmıştım.Çok eski değil ama geçen sürede realmimi değiştirdim.

Bu arada en iyi realm bulunduğun realm gibi bir mantığı nereden türettin ? Çok ısrarcıysan Laughing Skull a bir bak, ardından Outland e bir bak derim.Bu sorun sadece Lauging Skull da değil, birçok realmde var.Diğer realmlerdeki durumu bilmesem Laughing Skull çok güzel realm diye reklamını bile yapardım sırf ben orada oynuyorum diye.

Migrate için bir ücret ödeniyor mu ?
    Twisting Nether da horde ol, allience olma dediler doğru mu ?
    Twisting Nether de 55 lev protec palam var yazık mı oldu ?
    teşekkürler

Stormrage realmını tavsiye ederim...

+ Konuyu Cevapla