Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Firelands Trash Run?

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Lightbulb Firelands Trash Run?

Arkadaşlar merhabalar. Bu konuyu göremedim daha önceden açılmış olarak. Eğer açıldıysa da kusura bakmayın..

Benim 85 lvl Elemental Shaman'ım var. Firelands Trash Run yapmak için örneğin Orgrimmarda insanlar DPS arıyor. iLvlim 361. Firelands'deki trash runda anladıgım kadarıyla sadece trash moblar kesiliyor. Peki bunun için Cap var mı ? Ya da taktikleri çalışmam gerekir mi ? Itemlar da lvlları da bir çoğu şu an sahip oldugun daha iyi, o yüzden denemek isterim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

PS: Bu arada buna benzer gidebileceğim pre-raid yerleri var mı ? (Zandalari heroicler hariç tabiki. )

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

item lvl ın yetiyo çok rahat gidersin ama sıkıntı olan senin dps olman genelde healer ve tank aralar hatta 3 healer olursa 1 tankta yetiyo ama dps spot çok çabuk doluyo

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

İsim
    Duinhir 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Burning Legion 

Merhaba
    Öncelikle şuan armoryde gördüğüm itemlarla yapmak istiyorsan bu kararından vazgeç
    Justice pointlerle pve itemlarını toparla.
    Pre-raid olarak değilde Bot,Bwd,To4W girmeye çalış.Elin ayağın raide alışsın.
    FL trash'ta taktik yok bam güm giriyorsun.
    Ama bu itemlarla seni kabul etmeyeceklerdir,yani ben etmem

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

@ironwisp

Teşekkür ederim.

@Mandrollen

Slm dstm snn dn armrydn bktm bg itmları vrdı nbsn glba.

Pvp itemları ile Pve yi ayırabilecek kadar biliyorum oyunu. Sadece Wotlk öncesinde ara verdim, taktik konusunda verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

İsim
    Duinhir 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Burning Legion 

"Öncelikle şuan armoryde gördüğüm itemlarla yapmak istiyorsan bu kararından vazgeç"
    Bu yazıyı o hal için ekledim zaten.Yoksa ben bu yazıdan senin ne kadar tecrüben olup olmadığını anlayamıyorum.Gereksiz laf kalabalığından flood yapmaktansa elde var olan durumlara göre post'umu attım.

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Yardımcı olanlara teşekkür ettiğim için üzgünüm. Wow-tr forumlarındaki +1 post sayısı 26 yaşıma bastığımda daha çabuk iş bulmamı sağlayacak.

Ne flood'undan bahsediyorsun. Üzerimdeki itemlarla gidebilir miyim demedim ki ? Sadece ilvl verdim. Daha önce attığın postları da gördüğüm için gereken cevabı verdim sadece.

en iyisi bi arkadaşınla kurmak itemin ne kadar kötü olursa olsun dpsn yerlerde sürünsün sorun yok (bi yere kadar tabi :P) nsıl olsa biri lead sorun yok herkesde atlıyo fl görünce paşa paşa alıyosun itemlerini.(gördüğüm tek item 312 i lvl bi pala legguraddı o kadar :P)
    Steam:Briskaian
    PsN:BriskaianTR

Güzeller güzeli nelf druidim ve cüsseli nelf hunterim aynı zamanda çevik human dk ma elveda ...

O pandalar varsa ben yokum arkadaş

Şaka biyana artık arena ve wsg kırması bgler görmek istemediğinden dolayı bırakmıştır oyunu ne zaman pvp adam olur o zaman döncektir... Ve herkes aynı bossu aynı taktikle 50 defa kesmek istemeyebilir blizz :/

http://www.youtube.com/watch?v=V7DAz...eature=related

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Arkadaşlar bu arada MS--RR nedir ? Rr rare sanırım ama ms ? Soru komik gelebilir ama anlayamadım.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

FL trash lerinden bind when equip itemler düşer.
    yani AH larda satılabilen.
    MS:Main Spec demektir.Yani elemental shaman girdiysen,elemental shaman item i düştümü senden başka kullanan yoksa direk sen o item i alırsın yada başkalarıda kullanabiliyorsa aranızda roll atarsınız.Sonra kazanana genellikle o itemler giydirilir falan filan.
    RR:raid roll demektir.Raid Leader 1-10 arası roll atar.Her sayı raid de bir kişiye tekamül eder(raid de diziliş sırası).Leader attığı rakamda kim varsa o itemi kazanır.
    Mesela roll 6 geldi.Raid grubunda 6.sırada(leader daki) kim varsa item i o alır.Üzerine giyme zorunluluğu yoktur item i kazanan AH larda satabilir.

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Çok teşekkür ederim. Yani MS-RR dediklerinde seçenek olarak sunuyorlar, aslında soru bir nevi değil mi ? MS mi RR mi gibi :P Birde MS OS var, işin içinden çıkamadım.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

MS-RR diye başta söylüyorlar,bu loot dağıtım kuralıdır.Bu raid e girmeden söylenir ki eğer sen Off spec(OS,ikinci talent) ine de gear almak istersen vermezler
    Örnek le anlatim.Sen enhancement shamansın misal
    intellect veren dagger 378 düştü FLtrash ten.ve o dagger ı mainspec(MS) almak isteyen yok.Senin offspec(OS) elemental shaman ve almak istedin diyelim.
    MS>RR loot dağılımında girdiysen senin OS olmasına rağmen sen o item için roll atamazsın.Raid leader "raid roll" atar ve kazanana verir.

MS=main spec:raid grubuna girerken kullandığın talent
    OS=off spec : kullanmış olduğun 2. talent ağacı.
    MS>OS>RR loot dağıtımında girdiysen MS kullanan yoksa OS isteyenler roll atabilir eğer oda yoksa raid roll atılır.

İsim
    Axedope 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Ravencrest 

Alıntı ironwisp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    item lvl ın yetiyo çok rahat gidersin ama sıkıntı olan senin dps olman genelde healer ve tank aralar hatta 3 healer olursa 1 tankta yetiyo ama dps spot çok çabuk doluyo
    1 tank çok nadir oluo genelde tankıng en az 370 ilvl olması lazm molten giantların stacki bitiriyor adamı

+ Konuyu Cevapla