Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Rogue Ve Karşıtaraf

İsim
    Rogue 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Standart Rogue Ve Karşıtaraf

Selam Arkadaşlar
    Sanırım İyi pvp ve arenanın Sırrı Karşındaki clası iyi tanımaktan geciyor Bunun için Böyle bir konu açmak istiyorum Diğer rog Arkadaşlar Diğer sınıflar ile ilgili püfnoktaları nelerdir ? Bunları Paylaşmamızın hepimize faydası var...

Örnek : iki bıcağada slow sürdügünde warior apışıyor yada Mageye Garrote ile girince bling kullanamıyor bunun gibi şeyler ...

Şimdiden Çok Sağolun...

İsim
    Neferkale 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Rogue 
    Level
    76 
    Realm
    Executus 

Merhaba arkadaşım. Benim de 63 level sub rogue charım var. Daha 85 olamasam da öğrendiklerim şunlar;

1-) Warrior, death knight ve paladin'e "shadowstep"-"ambush" attıktan sonra "dismantle" kullanırsan çaresiz bir şekilde ortalıkta dolanıp duruyorlar. Dismantle'dan sonra hızlı davranırsan "hemoraghe" ve "Eviscerate" ile rahatça kesiyorsun. Yalnız bu üç sınıftan en zorlusu paladin. Dismantle'ı zamanında atsan bile adam kendini healleyip kesebilir. Warrior'un gücü 50. levelden sonra pek işe yaramıyor. Death Knight ise 58.-60. levelden sonra (Zaten 55le başlıyor) sadece şekil (85 level goblin shaman arkadaşımın sözüdür )

2-) Birde battlegroundlar da saldırmadan önce sayı üstünlüğüne ve adamların heallerine bakmak gerek. Mesela health'i %50 ve altı olanlara hemen ambush atıp stealth olur ve kaçarım Eğer bu durum söz konusu değilse savaşanları heallemesinler diye heal basan charlara saldırırım.

3-) Açıkçası benim çözemediğim tek bir sınıf var ki oda priest char. Ne zaman ambush atsam adamlardan"absorb" cevabı alıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı???

İsim
    ucemdem 
    Irk
    Human 
    Class
    Rogue 
    Level
    80 
    Realm
    Magtheridon 

sub rogue isen damage yapmıycaksın canı azalmış kişilere ambushla tek at. Bence pvp için en iyisi assas rogue harika dps yapıyor (instant ve deadly posionları kullandıktan sonra)

birde absorbu olmayan ve canını yenilemeyen kişilerede dalarsan yenilmezsin illaki saldırcam diyorsan arkana healr al

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

bir elemental shaman olarak karşımda arenada bir rogue çıktığında yaşadıklarım.
    1. çaresizce yüksek bir yere çıkarım,
    2. onun bana yaklaşmasını beklerim,
    3. elim mouse'un topunda (tunderstorm oraya ayarlı) tetikte beklerim,
    4. bir stun olur, ilk üç saniyesi beklenir ve birden herşey başlar.
    5. tunderstorm'u kullanırım tek umudumdur ve işlemez,
    6. hp %25 e inmiştir bile, adamın canı sadece yarıdadır.
    7. çaresizce gift of naaru yu kullanarak madem ben ölücem arkadaşıma bi hayrım dokunsun derim ve onu heallemeye çalışırım.
    8. gosth wolf olarak kaçmayı ve kendimi heallemeyi denerim işe yaramaz stunlar çok güçlüdür, o telaş arasında trinket ı boş yere harcarım.
    9. ve son olarak arkadaşımın hp sini fuller ve ölürüm.
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

İsim
    Harryprotter 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Arkadaş 85 lvl için taktik istemiş shadow dance açmadıkca ambush kullanmıyoruz yani
    Açıkcası ele shaman çok zor bir class bir tane kastım sırf bg için oynuyorum pvp si çok zor ama oynuyanda bitiriyor 3.9k res rogue sahibiyim bir tane ele shaman geldi karşıma dokunamadım adama totemi thundershocku çok iyi kullanıyordu.

Ben waylay talentine verdiğim için elime slow sürmüyorum çünkü cripling olunca stacklanmıyor ve talent özelliğini vermiyor bildiğim kadarıyla warriora evasion kullanmıyorum kesinlikle overpower spamlamasını istemiyorum combat read ı genellikle duelin ortalarına doğru kullanıyorum ki trinket açarsa üzerimde 5 stack bulunsun shiv i kullanmaya çalışıyorum.Daha çok var ama warrior için bir iki şey yazdım inş yardımım olmuştur

+ Konuyu Cevapla