Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Ratingler

İsim
    Kanka 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Rogue 
    Level

Realm
    Defias Brotherhood 

Standart Ratingler

Arkaşlar merhabalar 40 level Rogue'um var, Levelling yapıyorum (dungeon, questler vs.) sıkıldığımda da bg giriyorum ama kesin girerim hanı 500 honor falan yaptıydım 30a kadar. Neyse benım kafam şurada karışıyor mesela shouldersların ayrı ayrı ratingleri var hit rating olsun crti olsun haste olsun hatta dodge bile diyim. Pve-pvp 2lisini beraber yurutmek için hangısını kullanmalıyım? bana mantıklı gelen crit oluyor her zaman ama işin mudayimleri de bi görse iyi olur

İsim
    Neferkale 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Rogue 
    Level
    76 
    Realm
    Executus 

Benimde 44 level rogue charım var arkadaşım, ben oyunu pek bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla rogue charın en büyük problemi dps ve miss sorunu. Bunun için en güzel çözüm critic ve hit'e yüklenmek diye düşünüyorum. Bende sıkıldıkça bg kasıyorum. Pvp'de şunu gördüm ki stealth'i adam akıllı kullanmazsan rogue char pek birşey yapamıyor. Zaten Paladin ve warrior charları lugattan silmek lazım Kendimizi healleyememe sorununuda ekleyince rogue gerçekten çok zorlu bir char ama bir o kadar da zevkli 85 rogue charı olan arkadaşlarla sohbet ettim, 85 olunca rogue çok güçleniyor diyorlar. Bakalım 85'i görebilecekmiyiz

+ Konuyu Cevapla