Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 14 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Disipline/Shadow/Holy Genel ve Kısa bir Bilgi Lütfen ? :)

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Standart Disipline/Shadow/Holy Genel ve Kısa bir Bilgi Lütfen ? :)

Sevgili Priest arkadaşlar, Priest'in talentlerinin genel açıklaması nedir ?

=>Shadow ne yapar, ne işe yarar ? (Bilmiyorum ? )

=>Disc ne yapar ne işe yarar ? (Forumdan baktığım kadarıyla tank heal'miş ama sizde ufak bir açıklama yazarsanız çok sevinirim )

=>Holy ne yapar ne işe yarar ? (forumdan baktığım kadarıyla Holy aoe heal'miş ve aynı şekilde bunada kısa bir açıklama alırsam çok sevinirim )

=>>ve Siz daha çok hangi talent ve spec. Kullanıyorsunuz ? ve neden ?

Şimdiden Teşekkürler
    For The Alliance

İsim
    Mortuss 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    DİĞER 

Shadow - DPS spec. hasar verir, mage / warlock gibi
    Disc. - Tank healer ve PVPde de kullanilir, genel olarak PW:shield ve penance ile 2 tank tutabilir.
    HOLY - Raid heal olur genelde, ama Chakra ile tek target heal da yapabiir, ( BWD - son bosta main tank'i bana veriyolar heallamak icin ), genel olarak alan buyuleri ile anlik heal atabilir. 5 man icin de ideal dir.

Hangi spec kullaniyoruz.... ben holy kullaniyorum, Baslarda lanet bi spectir. gear yoksa adami kanser eder ( oldumda oradan biliyorum ). ama gear toplayip spirit arttirdikdan sonra da 5 man ve raidlerde rahattir.

Disc. bi turlu beceremedim nedense, shadow olarak q ve daily q yapiyorum, ama 1 kere dps olarak raid yaptim cok keyifli oluyo, ( shadow degil dps olmak )

burada onemli olan senin ne yapmak istedigindir, tabi birde spec'e alisman lazim....

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

pvp de en op(aşırı güçlü) healer disc pri şuan. dolayısıyla pvp yapcam ve healer olcam diosan disc ten şaşma.
    shadow priest cok tavsiye etmem.

MVP
    İsim
    Mirajané 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

- Shadow; PVE ve PVP dps olarak kullanılır, yani HLL arkadaşımızın da dediği gibi Mage, Warlock gibi Caster DPS'dir.
    - Holy; Holy genelde Raid healer olarak kullanılır lakin pvp ve tank heal'da da kullanılabilir
    - Disc; Tank Heal, PvP heal'da kullanılır.

Hangi spec konusuna gelince, Dps yapacaksan yani dps olarak oynayacaksan zaten Shadow'dan başka şansın yok, pvp'de healer olarak disc veya holy kullanılabilir tercih meselesi. Pve Healer olarak kullanacaksan, Fight'a göre değişir mesela Baleroc veya Shannox hc veya normal fightlarında disc daha çok iş görür, Ragnaros fightında holy daha yararlı olur, yada majordomo fightında, yani healer olacaksan fighta göre spec değişir, haaa değiştirmek zorundamısın değilsin, kendi görüşürüm ben daha rahat oynuyorum bu şekilde.
    Konu mavifil tarafından (10-08-2011 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Tanthallas 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    ?? 
    Realm
    Dunemaul 

shadowla dmg yaparsın ben 2. Spec olarak kullanıyorum ama ne mage kadar güçlü vuruyor ne de warlock kadar dotlarla dmg bırakıyor. İkisinden de biraz ama prest olduğunu hatırlatan spelleri de var.
    Holy pek tercih etmedim bilemem.
    Disc pri ile dungeonlara dmg olarak girmişliğim oldu ama healerlığı konusunda sözün bittiği yerdeyiz. Şuan hatırlamıyorum talentleri ama tanka attığın pw shield tepki yapıyor ve absorbenin % 45 kadarını saldırana geri yansıtıyor. Ya da dungeonlarda smite kullanırsan yakınlardaki canı az olan dost hedefe heal atıyor. Evangelism ile sürekli smite holy fire ve penance ile vuruşların artıyor. Ve bunu + %15 healinge çevirebiliyorsun. Yeterince güzel bir class disc priesyi öneririm.

İsim
    karaboynuz 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Priest 
    Level
    70 
    Realm
    Draenor 

ben de 70 tauren discpriyim. pvpde shield çok hoş oluyor kendisine vurup ölenler. zaten pvp maçlarına genelde dps olarak giriyorum, genelde 100k civarı vuruyorum. zor durumda olanlara shield açıp renew verip, yakındaki savunmasız rakiplere holy fire, mind blast, swdeath, plague, penans gönderiyorum zaten bana saldırırlarsa eğer onları destekleyen birisi yoksa genelde öldürüyorum =D

shadowu pek sık oynamıyorum mana sıkıntısı çektiğim için, mesela discpri ile 70k healthi olan eliti tek başıma devirebiliyorum discin combat regeni çok yüksek olduğu için. ama shadowun bir talent abilitysi var çok sevdim yeni oyun hakkı alırsam pvpde bolca kullanacam =) birisine attığım sw: pain bir şekilde dispel olursa onun 5yardındaki düşmanlar fear alıyor =D
    Konu gyver tarafından (17-09-2011 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Peki güzel ozaman ana talent Disc. gidelim. Peki Bana disc talent build öneren varsa paylaşırsa sevinirim charım henüz lvl 11 bebiş daha aklıma geldi başladım hoşumada gitti Eğlenceli bir tarafı var
    For The Alliance

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

pri zewklidir ama lvling icin shadow öneririm quest yaparken healer ölüm gibidir

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı arclen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pri zewklidir ama lvling icin shadow öneririm quest yaparken healer ölüm gibidir
    hmm aslında haklısın, 3 arkadaş yeni bir chara başladık maksat bilmediğimiz sınıftan deneyim elde etmek ve eğlenmek. Grupsuz olarak druid, mage ve ben priest lvl 11 olana kadar hepimizin yaptığı görevlerde en hızlı priest kastı diyebilirim biz priest'den beklerken, druid arkadaş 2 kez, mage 3 kez quest sırasında diğer moblarında saldırmasıyla öldü ama priest çok rahat boss + 3 mob şimdiden devirebiliyor öldürmeyen blizz öldürmüyor işte Şimdi lvl kasmak için shadow, heal için discmi olsun diyorsunuz ama disc.'ne de yabancı kalmak istemiyorum hatta ustalaşmak istediğim talent'dan.. ben disc / holy düşünmüştüm ama doğru pve yaparken ne yapıcam :S ?
    For The Alliance

MVP
    İsim
    Mirajané 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

ha sen daha level kasıyon ? shadow olacaksın 30 level'a kadar zaten dungeonlarda shadow ile heal bile atabilirsin, 30'dan sonra diğer talentı disci yada holy yaparsın dungeonlara girerken healer olarak girersin.

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı mavifil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha sen daha level kasıyon ? shadow olacaksın 30 level'a kadar zaten dungeonlarda shadow ile heal bile atabilirsin, 30'dan sonra diğer talentı disci yada holy yaparsın dungeonlara girerken healer olarak girersin.
    Evet arkadaşım aynen öyle Lvl kasıyorum teşekkürler en iyisi bu olacak gibi Pekii Shadow talenti olan paylaşabilirmi acaba ? yada bilen varsa önerebilirmi ?
    For The Alliance

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı Evolin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşım aynen öyle Lvl kasıyorum teşekkürler en iyisi bu olacak gibi Pekii Shadow talenti olan paylaşabilirmi acaba ? yada bilen varsa önerebilirmi ?
    bence okuyarak ver talent point lerini dpser olarak dps ni artıracaka talentlara vereceksin. bu sekilde talentin hangi skilinin gücünü artrdığını görerk o skili kullanman gerektiğini anlarsn.

MVP
    İsim
    Mirajané 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı Evolin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.wow-tr.com/talent/#a=Y-mv8sjfx.a5o.priest.

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı mavifil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çooook teşekkür ettim ) sağolasın