arkadaşlar ben görevleri yaptım hemen hemen o yüzden görev veren npcyi gösteren addon var mı?
arkadaşlar ben görevleri yaptım hemen hemen o yüzden görev veren npcyi gösteren addon var mı?
teşekkür ederim.
çok ihtiyacım vardı böyle bir addona. çünkü iki üç görev yapıp bıraktığım çok yer vardı. quest serisini kaybettiğim çok yer vardı. hatta bugün yarın konuyla ilgili bir başlık açacaktım ama, son bir kez daha araştırayım dedim ve arayışlarım sonunda burayı buldum. gerçekten de aramaya inanmak gerek. teşekkürler. akşam hemen deneyeceğim.
ben yeniyim işime çok yarar bu bunu kurmak için bana yardım edecek biri varmı ve hakkında bilgi verecek yeniyimde(7 gün oynadım 4 gündür offline ım telefonda arıza var evde net yok xD kahrolsun türktelekom
50 geçmiştim şimdiye bugün yapıldı dedıler ama eve gidince (10:00) görücez
)
~~ Ruthless Turk ruthless world of warcraft warrior ~~
![]()
Oyuna Başlama Tarihim : 01 Ekim 2011 - Honourable kills - 1594
Ruthlessturk
Oyuna Kısa Süre Ara Verdim : 31 Ekim 2011
![]()
Ruthlessturk
QuestHubber addonu son patch ile beraber kendisini yenileyememiş herhalde. var olan addonu indirip oyuna attığımızda, oyun içersinde out of data deyip sürümün eski olduğunu belirtiyor.
everquest'e baktım şu an, o da eski patchte kalmış. bu addonlar kendisini yenileyememiş gibi görünüyor. konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
evet arkadaşlar çalışan birtane verebılıcek varmı?
![]()
Ruthlessturk
http://www.curse.com/addons/wow/questhubber
ilgili addon kendini güncellemiş.
dün gece addonu kurup deneme fırsatım oldu. söylemek gerekirse muhteşem ötesi bir addon bu. daha önce görev yapıp yarıda bıraktığım quest serilerini hep kaybetmiştim, fakat bu addon sayesinde hepsini buldum.
hicip sana teşekkürlerimi sunarım, zamanında böyle bir addonu bizimle paylaştığın için.
Konu r2d2 tarafından (28-12-2011 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme/teşekkür.