merak ettim ya siz seviyo musunuz 0 resilience i olan, hayatında pvp yapmamış, skillerini bilmeyen, gariban, ekmek gibi dolaşan tipleri quest yaparken, moblarla cebelleşirken gankleyip kesmeyi ?![]()
merak ettim ya siz seviyo musunuz 0 resilience i olan, hayatında pvp yapmamış, skillerini bilmeyen, gariban, ekmek gibi dolaşan tipleri quest yaparken, moblarla cebelleşirken gankleyip kesmeyi ?![]()
HastasıyımdırBirde böyle bir şaşırır.
''Noluyo lan'' der kendi kendine 2 skill sonra yere yapışır baş ucunda beklerim canlanır keserim bilirim çok küfür yerim ama,oda uyanık olacak.Q yaparken hep mousenin sol tuşuna basılı tutup sağa sola çevirecek...
dimi öle bi şaşrır bi süre bakar sana napio bu la der gibisora geri geri yürür
%10 hp si kala bi skil atmaya kalkar atamadan ölür
:
![]()
Oyeah ganking
www.thesequoyah.com
ahahaah cok güzelmiş yaben sevmezdim de muabbetleri okuyunca sevdim
gerci benim server her zaman " empty as %&@# " olduğu icin zor world pvp
![]()
arkdaşalr size çok komik bir olay anlatayım şimdi druidmi yeni kasıyorum 75 levelim bi pri geldi karşıma ama ally türk çıktı 76 level buda bana artıslendi falan tmm dedima talım duel şimdi ben görünmez oldum bud sıkıldı ordaki bir ayıya daldı sonra ben saldırdım fear çaktı ayı gitti öteye sonra ben bu adamı yendim tabi cok az bir canı kalmıştı arkadanda fear attığı ayı geldi ona bir vurdu adam öldü nasuıl küfür ediyor adam ben res atmadan gittim![]()
No king rules forever, my son.
haha bi keresinde beni orgrimardaki domuzlar öldürmüştü sanırım ring of frostuma denk geldi ölmeden agro aldı duelden sora geldi öldürdü -.-