Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1 2
Toplam 34 sonuçtan 21 ile 34 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: cataclysm rogue stun bitti mi ?

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı arclen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır yani rog poison suz hicbiseydir derler ya hani "kalmyra abimiz" in poison sürmeyip girdiği arenada yediği küfürleri hatırlayın o %10 healing reduction magede bile var artk eminim bazı roglar o poisonu kullanmıyordur bile

zaten catacla roga gelen cd lere ve skillere bakarsanız hep defansif olduğunu görürsünz ama smoke bomb cok eğlenceli cidden mal edio iyi kullanılınca )
    smoke bomb zaten bence en komiği.. rogue lar en çok ne durumda kullanıyorlar bunu? tahmin edeyim b.g lerde felan mal gibi kalabalık içinde kalınca hedef durumuna düşmeyelim diye
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı bartbatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    recuperate, combat readiness ve smoke bomb.. ve redirect.. redirect rogue un ölümcüllüğünü küçük bir parça arttırıyor o kadar. diğerleri allah aşkına nedir öyle Bunların yerine daha ölümcül, saldırı amaçlı bir şeyler verseler di ya..
    redirecti healara instant 6 sn kidney icin kulanio benim partnerim cc olarak yani

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

smoke bomb zaten bence en komiği.. rogue lar en çok ne durumda kullanıyorlar bunu? tahmin edeyim b.g lerde felan mal gibi kalabalık içinde kalınca hedef durumuna düşmeyelim diye
    valla bg yi bilmem ama smoke olmasa arenada hiçbi healer team kesemeyiz heralde.
    smoke atınca healer smoke un icndeki partnerini helleyemiyor, smoke un icindeki arkadas da dışardaki düşmanına herhangi bi skil atamio target gerektiren; charge shadowstep gibi. ancak leap le blinkle cıkılabiliyor icinden
    Konu arclen tarafından (03-08-2011 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

valla bg yi bilmem ama smoke olmasa arenada hiçbi healer team kesemeyiz heralde.
    smoke atınca healer smoke un icndeki partnerini helleyemiyor, smoke un icindeki arkadas da dışardaki düşmanına herhangi bi skil atamio target gerektiren; charge shadowstep gibi. ancak leap le blinkle cıkılabiliyor icinden
    yani iyi bir savunma skili gerçekten.. ama saldırı amaçlı bir şeyi ben şahsen daha çok tercih ederdim. kick, blind, kidney, cheap shot.. sayesinde healerler hallediliyordu zaten .. ne gerek vardı ki..
    Konu bartbatu tarafından (03-08-2011 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

redirecti healara instant 6 sn kidney icin kulanio benim partnerim cc olarak yani
    boşa giden c.p lere her zaman acımışımdır.. bu gayet güzel bir skill..

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

şuan bütün healerlari solo kesebilcek tek class feral

İsim
    Harryprotter 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Bazı yorumlarda rogue n öldüğünü söylediklerini duydum yalan öyle birşey yok durumumuz gayet iyi

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı Hallofame Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı yorumlarda rogue n öldüğünü söylediklerini duydum yalan öyle birşey yok durumumuz gayet iyi
    Dikkatli okusaydın öyle birşey demediğimizi görürdün. Rogue un rogue luktan çıktığı konusunda yazıyoruz. En azından benim fikrim bu . Öldürmesinden çok nasıl öldürmesiyle alaklı yani.. Stun bittiyse , survival, heal geldiyse rogue bitmiştir..İsterse oyunun en yüksek dpsini yapsın ve arenada ilk sıradan aşağı inmesin.. Bence bitmiştir.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

rog un da recupture almasıyla artk oyunda combat self heali olmayan bi biz gariban mageler var heralde

bi arenaya girmiştim warior 330k damage done 230k healing done yapmıştı. :S:S:S

İsim
    Âxl 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

Dikkatli okusaydın öyle birşey demediğimizi görürdün. Rogue un rogue luktan çıktığı konusunda yazıyoruz. En azından benim fikrim bu . Öldürmesinden çok nasıl öldürmesiyle alaklı yani.. Stun bittiyse , survival, heal geldiyse rogue bitmiştir..İsterse oyunun en yüksek dpsini yapsın ve arenada ilk sıradan aşağı inmesin.. Bence bitmiştir.
    Rogue un eğlencesinin ve rogue un rogue olmasının bittiği doğru ama hala PvP de rogue dan korkuluyo,self heal rogue u baya güçlendirdi,backstab subtetly iken ambush tan cok crit alıyor ve sürekli spamlayabiliyorsun iyi bir burst oluşturuyor.Rogue Öldü veya güçsüz denemez ama rogue u rogue gibi oynamayı seven kişiler için artık sıkıcı denebilir..

ROCK N ROLL

İsim
    karaboynuz 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Priest 
    Level
    70 
    Realm
    Draenor 

eskiden roga biletçi derlerdi ya, bir rog sana vurmaya başlayınca "abi ben mutfağa gidiyorum" cümleleri duyulurdu. Yani rog olarak oynamak eskisi kadar eğlenceli olmasa da, sub rog karakterimle gayet de eğleniyorum şimdi. Smoke bomb hem savunma hem saldırı destek amaçlı.
    time is money, boyz

Catadan gelen özellikler hep defansif bence doru düzgün attack skill yok böle oluncada millet rguya dalmıyo arenada adam kacıyo healleniyo geliyo falan önceden rgu ilk hedeflerdendi cikar cikmaz yüksek damagelerle afalatıyordu milleti şimdi öle bişe yok 2 rgu olursan belki ama 1 rgu direk afallatması accık zor hele karşı takımdan ve senin takımdan biri öldümü bazı 1vs1 bitmek bilmiyo mesela dklarla falan adam 3 dk içinde 500k heal attı geçen kendine saka gibi

İsim
    Grezzbek 
    Irk
    Troll 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

Rogue'da stun bitmesinden çok sanki diğer classlara çok stun eklenmiş gibi. Ben her geçen patch'de rogue'da pvp yapmakta git gide zorlanıyorum. Yine de zamanlamayı ve reflekslerinizi tam oturtursanız SS'in de yardımıyla çok rahat cc yaparak kesebiliyorsunuz rakibi. Sadece ciddi konsantrasyon gerekiyor. Ancak yine de bu kadar uğraşmanın karşılığını vermiyor artık. 368 ilvlım var, yeni 85 olmuş hunter kadar olamıyorum bg'de -adam sadece sırayla tuşlara basıyor, bir rogue fazla yaklaşırsa geri uçuveriyor! En azından arenada rogue'lar henüz bitmedi.

Rogue'lar asıl pve'de biraz ezik. Yain en azından bana öyle geliyor, bilmiyorum

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

rogue sakin olcak uyanık olcak caster gibi etrafını görecek. bi targete deil dierlerinie de odaklanıcak ss kick yapcak, redirect kidney yapcak gouge atcak gerekince çift smoke atcak fake yemicek.karsı takımın cd lerini dr larını sürekli kontrol etcek. olaya hakim bi rog olduktan sonra oynaması cok daha zewkli. Sadece yeniliklere ayak uydurmak gerekiyor.
    devir hiyıl devri fiyır değil.: tek başına holy paladin kesmeye çalışmanın manası yok.

+ Konuyu Cevapla