Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 34 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: cataclysm rogue stun bitti mi ?

Post cataclysm rogue stun bitti mi ?

arkdaslar bi ark forumda cataclysmde stun olayı artık bitti fln yazmış ?? bi değişiklik mi var ?? neden oyle demiş olabilir ?

İsim
    Harryprotter 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Cheap shot ile kidney dr paylaşıyor artık

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı Hallofame Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cheap shot ile kidney dr paylaşıyor artık
    Ciddi olamazsın? cheap shot açılışındna sonra cheap shot yenileme süresi dolmadan Kidney çalışmıyor mu? O halde rogue pvp bitmiş demektir. Rogue u rogue yapan şey önce stealth sonra stundur..
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

şimdi cheap shottan sonra kidney shot atmak için kaç sn beklycez ?

İsim
    Crazykillerr 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Hellfire 

alakası yok yanlıs bilgi vermeyin cheapi vurduktan sonra kiney vurunca saniyesi az patlıyo yani stunlock die bisi kalmadı
    WHY SO SERİOUS

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı yashey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi cheap shottan sonra kidney shot atmak için kaç sn beklycez ?
    hayır dr paylaşio demek farklı bir olay. şöyle izah edeyim adam sana ilk sheep attığında 7 sn dir. 2 sheep te 3sn 3.sünde 1sn sheepte kalırsın ya buna dr denir yani Diminshing Return.

Cheap Shot atıp başliosan bi fighta bu demektir ki, 20 sn içinde atacağın sonraki 5 kombo puanlı kidney shot 5 sn deil 3 sn sürecektir. yani evt artk stunlock yapamayacksnz )

İsim
    Âxl 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

Stun lock yapmayada gerek kalmadı artık zaten,rogue un survival abilityleride arttı kendini healleme özelliğide geldi eskiden adam rogue a vurmaya basladıgı an rogue hemen yatardı o yüzden stunlock a ihtiyacı vardı,artık yok..

ROCK N ROLL

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

birisi rogue için pvp bitti mi dedi :S
    karşımıza sırf iki rogue geldi diye arkadaşımla aynı anda arenadan alt-f4 çekip kaçtığımızı biliyorum.
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

İsim
    moonreborn 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

Zuhaha soyunup dans etseydiniz belki gülmekten ölürlerdi.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

benim icin rogun blindi ve smoke u önemli zaten. blindin dr sini benim kuzumunkiyle paylaştrmasınlar da naparsalar yapsnlar )

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı Leo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stun lock yapmayada gerek kalmadı artık zaten,rogue un survival abilityleride arttı kendini healleme özelliğide geldi eskiden adam rogue a vurmaya basladıgı an rogue hemen yatardı o yüzden stunlock a ihtiyacı vardı,artık yok..
    Valla oyuu iyiki bırakmışım. Ben roguemanyaktım oyunda. Stun gerek yok survival arttı demek zaten rogue bitti demek. Savunma yapıp napçan, kalkanda versinler bari. Heal de verdiler zaten. Rogue oynayacağıma warrior ya da pala oynarım daha iyi. Onların survivalı da heali(pala) de rogue dan daha iyi sonuçta

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı Athenhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birisi rogue için pvp bitti mi dedi :S
    karşımıza sırf iki rogue geldi diye arkadaşımla aynı anda arenadan alt-f4 çekip kaçtığımızı biliyorum.
    karşınıza gelen rogue değildi bence .. rogue görüünüşlü war-pala :P Valla rogue unm rakipleri için bir şey diyemem ama rogueseverler bu değişikliklere sıcakbakmayacaklardır. Rakib survivalla, healle v.si daha kolay öldürüyorsa ve bundan dolayıda mutlu oluyorsa bir rogue bence rogue seçimini bir daha düşünsün

İsim
    Âxl 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

aslında bartbatu dediğin kadarda kötü değil,birkaç küçük stun yapıyoruz +subtetly burst ile zaten adamı %50 lere getirebiliyoruz ardından blind,stealth,heal yada vanish,stealth,heal yapıp %100 e gelip tekrar açılışlarımızı yapabiliyoruz,millet artık rogue a dalmaktan korkuyor %10 a getiriyosun bi vanish+recuperate açıyo geri geldiğinde full hp de...

ROCK N ROLL

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Blind + heal mantıklı ama karşındaki stun değilse sen stealth+heal yaparken o da armut toplamıyordur herhalde. Stun eskiden rogue un en önemli silahhıydı. Stun ı iyi kullanan bir rogue karşısında rakip kıpırdıyamadan ölürdü.. Catada zaten Hp lerin aşırı yüklenmesi, savunma skilleri eklenmesi, var olan savunma skillerinin güçlenemsi v.s ile karşılaşmaların süresinin uzatılması hedeflenmiş. Ancak bence rogue gibi bir class ın uzun dövüşle işi olmaz, olmamalı. Sinsice yaklaşıp yüksek damage veren vuruşları ve stun ı ile rakibi kısa sürede öldürmesi gerekir. Öte taraftan rakibe stealth da değilken veya sikiller c.d deyken yakalınırsan aynı hızla ölmen içten bile olmamalı... Valla 2,5 sene bu mantıkla rogue oynadım aşırı zevk aldım. Roguemania oluşmuştu bende. Ama bu survival, healleme v.s işin tadını kaçırdı bence.. Oldu olacak stealthi de kaldırsınlar roguelar bodozlama rakibe dalsın..

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı bartbatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla oyuu iyiki bırakmışım. Ben roguemanyaktım oyunda. Stun gerek yok survival arttı demek zaten rogue bitti demek. Savunma yapıp napçan, kalkanda versinler bari. Heal de verdiler zaten. Rogue oynayacağıma warrior ya da pala oynarım daha iyi. Onların survivalı da heali(pala) de rogue dan daha iyi sonuçta
    ewt o acıdan rogue suan bitik. ama gel gör ki cc yi iyi oturttuktan sora roguenin cok fazla dps yapmasına gerek yok eu cyclone da 2.5k teamler yine mage rog

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Ben aslında oyunu bıraktığım için rogue un şu andaki durumunu pek bilmiyorum. Stun bitti dedikleri için birşeyler yazayım dedim. Ben rogue un karşısındakini öldürmesinden çok nasıl öldürmesiyle ilgileniyorum. Stun sayesinde dalga geçe geçe öldürürdük Karşındaki stundayken stunun son saniyesinde stealthe girip rakibin şimdi ne zaman ve nereden saldıracağını beklyip seni açığa çıkarmak için umutsuzca çabalamasını seyrederdim Herhalde gitti diyip kendine heal yapmaya kalktığı anda yeniden stuna sokardık.. sonra herhalde klavyeyi bir kenara bırakıp ölümünü seyrederlerdi.. B.g lerde felan ise biri yardıma gelmeden çabucak öldürmek için tüm c.d leri harcayıp saniyeler içerisinde cycle ı uygulayıp öldürürdük. (ya en azından çalışırdık ) ... Gerçekten çok deneyimli,soğukkanlı bir rogue bu oyundaki en ölümcül, en zevkli (oynaması bence en zor) sınıftı. Bence döğüş süresini uzatacaklar diye bir şeyleri bitirdiler gibime geliyor..

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

ewt ben de aynen rogun en kabiliyet gerektiren melee clas olduğunu düşünmüşümdür hep.

am şuan roglar asasinate in aşırı ezik olması, combatın hala kendine bile müslüman olmayan bi talent olması, stunların dr ını birleşmesi, sub da backstabın ambustan cok vurması, ve bence en berbatı wound poison un %50 deil %10 healing efect düşürmesi nedeniyle healerin canını oynatamıyorlar desem yeridir.

şuan cok daha defansif bi class ve karsısındakinin cd lerini bitirtmesi gerekio kesebilmek icin(kendininkiler bitmeden)

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

vah vah ... gitti güzelim rogue..gittiii gitiii...

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

hayır yani rog poison suz hicbiseydir derler ya hani "kalmyra abimiz" in poison sürmeyip girdiği arenada yediği küfürleri hatırlayın o %10 healing reduction magede bile var artk eminim bazı roglar o poisonu kullanmıyordur bile

zaten catacla roga gelen cd lere ve skillere bakarsanız hep defansif olduğunu görürsünz ama smoke bomb cok eğlenceli cidden mal edio iyi kullanılınca )

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

recuperate, combat readiness ve smoke bomb.. ve redirect.. redirect rogue un ölümcüllüğünü küçük bir parça arttırıyor o kadar. diğerleri allah aşkına nedir öyle Bunların yerine daha ölümcül, saldırı amaçlı bir şeyler verseler di ya..

+ Konuyu Cevapla