soru açık. dungeonlarda üstüme uygun sadece agility içeren iteme need diyorum, adamlar demediğini bırakmıyor, 1 saat onlarla uğraşıyorum, bana hangi statlar lazım int. ten başka? bileyim de ona göre need diyeyim sonra papaz olmayayım bütün serverla![]()
soru açık. dungeonlarda üstüme uygun sadece agility içeren iteme need diyorum, adamlar demediğini bırakmıyor, 1 saat onlarla uğraşıyorum, bana hangi statlar lazım int. ten başka? bileyim de ona göre need diyeyim sonra papaz olmayayım bütün serverla![]()
öncelikle intellect ve spirit aslında 2 si de lazım ama bana kalırsa intellect de önemli. yani sadece stat olarak intellect spirit ve kıyafetin sağ üstünde 'cloth' yazması lazım. silah olarak sölememe gerek yok sanırım üzerinde staf yazanı alkimse de bişey diyemez. he elinde daha iyisi varsa greed çekersin belki gelir gelmesse de kaybın olmaz.
senin statın intellect. cloth itemlerden intellect veren leri needliceksinspirit healer statıdır needleme boşuna senin işine healera yaradığı kadar yaramicaktir.
silah olayı da yine intelect veren (ama tercihen yine spirit vermeyenleri ) staff veya Dagger lari need liceksin.)
eline dagger alırsan öbür eline de off hand yazan bişe alabiliosun o da aynen intelect vermeli.
Sadece cloth giyebilirsin agility veren cloth item yok int ve stamina al sadece spirit healer için genelde staff ve wand kullanırsınız ama dagger da olur haste crit ve master raiting ench kullan .
cevaplar için teşekkürler. off hand-wand veya staff-wand kullanıyorum. off-hand ve staff tan hangisi daha çok stat veriyorsa onu takıyorum. zaten cloth zorunlu![]()
o off hand-wand'a bide int bonuslu dagger eklersen staffdan daha iyi iş görür![]()
Agility iyidir ama cekinme need cek![]()
bak ben 73 lvl im 15.5 k healtsoru açık. dungeonlarda üstüme uygun sadece agility içeren iteme need diyorum, adamlar demediğini bırakmıyor, 1 saat onlarla uğraşıyorum, bana hangi statlar lazım int. ten başka? bileyim de ona göre need diyeyim sonra papaz olmayayım bütün serverla
12.5 k mana m var.
forumdaki adım wow daki adımla aynı gir wow armory e yaz adımı çıkana tıkla bak özelliklere ağzın açık kalır çünkü pvp itemi (pvp den giyin bu arada)