Cenarious geri döndürüldüğüne göre ve zamanında orclarla night elfler beraber savaştığına göre neden halen bu ikisi arasında bir husumet var...?
Cenarious geri döndürüldüğüne göre ve zamanında orclarla night elfler beraber savaştığına göre neden halen bu ikisi arasında bir husumet var...?
Ona kalirsa wolk te alliance ve horde omuz omuza savaşmadimi. Bu savas bitmez....
bitmeyeceğini bende biliyorum ama artık bazı şeyler sıkmaya başladı desem![]()
Ilginç tabi normalde orc lar barbar istilacı savaş yanlısı olması gerek wow da tam tersi insanlardan daha ılımlı barışçıl elfler de baya agrasif aslında bence oyuncu kitlesi daha çok etkili Bu konuda açıkçası horde bana daha çok doğu kültürünü alliance ise burjuva zihniyetini çağrıştırıyor yani orc lar türk gibi çadırlarda yaşayıp nargile çekio felan.
ama nelfler hakkında yanılıyorun bence onların agresif olmasının nedenikutsal ormanlarndan geriye artık bişikalmaması orclar burda istilacı dasvranıyor bu svaşaartık son nokta konmalı ya orc yada nelfler yok olması sıktı artık![]()
No king rules forever, my son.
Pek tabi rahatsız olması doğal nelflerin fakat azeroth elflere de ait değil tauren troll vs. Orclar vatansız kaldılar birde buda onları kamçıladı.
ama orclar aslında azeroth ayip değiller yurtlarının olmaması normalbir ormanlara yurt için değil kaynak için girdiler taurenler ile trollere lafımyok ama orclar azeroth sonra geldiler onlargeldi işler karıştı![]()
ona bakarsan archimonde,orclar olmayaydı elflerin ormanından mangal kömürü yapıp satardı biz dünyalılara
şimdi
1- insanlar ve orclar arasında ki savaşı anlarım o kadar sene gelen bir husumet var.
2-Blood elfler neden horde da ? onca sene troll katletmiş bir ırkı nasıl olduda vol'jin kabul etti?
3-Evet şuan ,belki Thrall yüzünden orclar daha barışçıl bir politika izliyor.
4-Eskiden aynı gezegende barış içinde yaşayan 2 ırk dranei ler ile orclar neden düşman?şimdi diceksiniz orclar katletti Draneileri.İyide Dranei değilmiydi Archimonde ile adını hatırlamadığım diğer kişi,Demon larla anlaşan?Orclar burda sadece piyon bunu dünkü çocuk anlıyorda koca koca herolar anlamıyor:P...
Bunları sormamın sebebi cidden çok kafam karıştı o da neden hep bu blizzard ın denge politikası izlicem diye lore u saçma sapan yapması(bana göre).
Bencede orclar kullanıldı taki thrall horde yi kurana kadar dranai ler Bencede hiç masum değiller kim ne derse desin en çok zarar görenler nelfler ve orclardir .
belfler horde katılmasına troller göz yummak zorundaydı çünkü başka müettefikleri yok hordeden ayrılsalrdı diğer troll kabileri gibi yokolup giderlerdi arcimonde orcla rolamsa hiç birşey yapamzdı çünkü ceneriustan çekiniyordu orclar cenrius öldürmese arcimonde azeroth şuanki duruma getirmiş olamazdı orclar ve drenieler barış içinde yaşıyordu ama ner zhul onları etkisi altına soktu samanlık öğretilerini kaybettiler bölece dranielere saldırdılar ardından azeroth geldiler belfler horde olma sebeleri'den önce neden allianceden ayrıldılar bunu söliyeim çünkü prensleri nagalarlar işbirliği yaptı bunu gören allylarda onları hapsetti ardından nagalar gelip onların hapisten kurtardı büyüye olan açlıklarını illidanın gidericeğini sanarak outland geçtiler kalan belflerde prenslerini bulmaya gitti ardından prnslerinin hain olduğu anladıalr a azeroth dönüncede katılcak bir ittifak arıyorlardı dark ladynin yardımlarıy horde katıldıalr undeadlerin ve belflerin aslında horde ile bir bağı yok denibilecek kadar azdır
bende onu diyorum zaten....blood elfler yada high elfler diyelim humanlarla eski alliance değillermiydi?
forsaken ler zaten eskiden humandı yada elfti neyseler işte...senin de söylediğin gibi horde la ilişkileri çok az...humanlara daha yakınlar...
evet bliizard lore konusunda belii bazı hatalar var
Sonuçta horde ve alliance esit guclerden teskil. Ve ikiside azeroth ta hakimiyet peşinde ne ally geri çekilir nede horde oyun biter Bu konu bitmez![]()
Birde belf insanların elinde koleydi bende seri yi oynadım illidan onlara özgürlük vaad etti.
ben WC2 den beri oynarımda bu oyunusaolsun blizz amca yepisyeni ırklar sürdü piyasaya hep
![]()
ally oluşumunda herhangi bir sorun yok ancak horde oluşumunda bir sürü soru işareti var. Öncelikle kıtanın en eski ırklarından biri olan Troller Horde un ana ırkı olmalıydı. Orclar Troller e sığınan yardım isteyen pozisyonda olmalıydı. Belf in Horde geçişi zaten başlı başına komedi. Bu arada Üçüncü savaşta nelfler orclarla omuz omuza savaşması durumu Medivh in zorlamasıyla oluşmuştu. Bana göre nElf ler pekala geçmişte olduğu gibi yurtlarını tekbaşına savunabilirdi. Orclar nelf lere Archimondun verebileceğindne daha büyük hasar vermişlerdir. Cenarius un ölümü orc-nelf arası ilişkileri bir daha asla düzelmeyecek duruma getirmiştir.
Orclar tartışmasiz hordenin en güçlü irki doğal olarak lideri belf lerin horde safinda olmasıda çok doğal nelfler le olan husumetleri nelfler güçlü oldugunu yada tek basina yurtlarını savunabilir tezinede inanmıyorum öle olsa alliance ile birlik olmaz en Eski alliance ırki cüceler neden insanlar yönetimi eline almış
Diplomasi ve guc yuzunden Azeroth dakı en kalabalık ırk olmaları yada ırklardan biri . ayriyetten Belf lerın Horde tarafında olmalarının en buyuk nedenlerınden biri The Dark Lady dir Belf ler Horde a katılmadan once Quel Thalas ı savunurken humanların onları yalnız bıraktıklarıı dusunduklerı ıcın ally den ayrılmısdır ama o sırada humanların baska sorunlarla uğrastıklarını bılmemektedırler benim bıldığım budur. ayrıyetten Belf ler ally den ayrılmadan once Nelf lerle humanlar ittifak halınde değildıler yani Horde tarafında olmalarının nelf ler yuzunden olduğunu dusunmuyorum. ozamanlar Nelf yani kaldorei ırkı ıle ılgılı bilgisi olanlar sadece tirisfal bekcılerıydı .
Konu Lyxx tarafından (27-07-2011 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
Benim için Hunter dan başkası herzaman yalannnnn
Raid de 6 kişi olduguna bakmayın yeri geldi 2 kişide gittik kestik can sıkıntısı işte xD
draenei leri horde a vermek hiç zor olmazdı. sonuçta Velen birkaç binyıllık bir bilge, orc ların değiştiğini anlayabilirdi. bunun yanında belf lerin iliklerinde ally var, blzz baya zorlamış onları horde a almak için, Slyvannas filan hikaye, bir kişinin hatrına koca bir millet hareket edemez, ayrıca zamanında onları yalnız bıraktıklarını düşündükleri insanların ölüleri ile mütefikler şuan. ozamanlar sw hala harabeydi yada yeni inşa ediliyordu. onun dışında söylemeden edemicem. bize worgen'ları verene kadar padaren ırkını oyuna koysalardı daha işe yarardı. sıradaki gelecek iki ırktan biri büyük ihtimal o, onuda horde a verirlerse ally de hiçbirşey kalmaz bende horde a geçerim açıkcası. sadece onu bekliyorum![]()
Azeroth ta bir ırk varki hep göz ardı edilmiş ezilmiş exp ugruna katledilmiş ışte o ırk horde Ye geçse ne guzel olur![]()