Arkadaşlar merhaba....
Mage için kullanılabilecek addonlar ve özelliklerini yazabilirmisinz ? Şuan Recorn,Quartz ve Cooldown Count kullanıyorum. Tavsiyelerinizi alabilirmiyim ?
Arkadaşlar merhaba....
Mage için kullanılabilecek addonlar ve özelliklerini yazabilirmisinz ? Şuan Recorn,Quartz ve Cooldown Count kullanıyorum. Tavsiyelerinizi alabilirmiyim ?
Kendi kullandığım addon'ları listeliyorum, kullanıp kullanmamak tamamen senin oyun stilin ve keyfiyetine kalmış ,)
NPCScan (Çeşitli Rare Elite boss'ları takip etmek için)
AtlasLoot Enhanced ( HC ve Raid'lerdeki dropları gözden geçirme)
Bagnon ( Çanta ve Banka çantalarının düzenlenmesi)
ClassTimer ( Buff Debuff CC takibi )
CombatCaps ( Hangi spec'te hangi cap'e ne kadar ihtiyac olduğunu gösteriyor)
Combustion ( Fire Spec için olmazsa olmaz)
Deadly Boss Mods ( Raid ve HC içerisindeki uyarılar için)
Deadly Boss Mods - Wotlk, Bc, and Vanilla ( Raid ve HC içerisindeki uyarılar için)
Debuff Filter ( Hangi buff ve debuff ların görüneceğini yada görünmeyeceğini ayarlamak için)
Dominos ( Spellbar haliyle yetmiyor mirim, 10 tanesi anca kesiyor)
Easy Loot ( Sürekli Farm yaptığım yerler için Loot'lanacak yada Loot'lanmayacak itemleri ayarlıyor)
Glamour ( Achi almışım gibi kazandığım token, honor, valor vs gösteriş mevzusu)
MikScrollingBattle Text ( Wow'daki klasik yazılardan sıkıldıysan)
Omen Threat Meter ( Ölmek yada Tank'ların sana küfretmesini istemiyorsan aggro'nu bileceksin)
Pitbull Unit Frames 4.0 (Sarmıyor beni WoW'un klasik halleri, bana göre bişeyler lazım)
Quartz ( Bir üstteki açıklamaya ek olarak cast bar'ı da değiştirir bu abi)
RaidAchievement ( Hangi Hc ve Raid'de hangi achievements'lar var nasıl yapılır, yaptın mı başarısız mı oldun bilgisini verir)
Rating Buster ( Hangi item'ın ne kadar getirisi ve götürüsü var, ne ölçüde işime yarar yada yaramaz sayısal olarak + ve - lerini veriyor)
Recount ( Bilmeyen yoktur herhalde)
Sheep Monitor ( CC için gerekiyor, kalan zamanı party ve raid üyelerine bildirme işlevi de var)
Simple Gear Ready Check ( pug Raid liderliği yaparken gerekiyor bu, raid'deki oyuncuların üstü başı kontol ediyor bi güzel)
Spell Reminder ( DoT CC vs spellerinin takibine yarıyor )
Spell Stealer ( Karşındaki kişide çalınabilecek spell mevcut ise haberdar ediyor)
Titan Panel ( Karakter vs için çevre bildirimleri, faydalı olay vesselam, plug-in lerini es geçmemeli)
Tom Tom ( Koordinat olayı)
WIM ( PM olayını ayrı bir pencere de yapmanı sağlıyor. Konuşmalar daha sağlıklı oluyor böylelikle.)
PvE için bu addon'ları kullanıyorum ben. Kafana takılan addon olursa da yine sor.
bi adon vardı cd si dolan skil resmi hafifce ekranın ortasında beliriyor sonra silikleşerek kayboluyordu ne olduğunu bilen varmı ?
ya birşey sormak istiyorum herkes addon derdinde fakat ben daha hiç kullanmadım, ilerde gerekli mi olucak, illa kullanmam gerekecek mi?
Mage için kullanışlı olarak tavsiye edebileceğim addonlar
Doom Cooldown Pulse
Power Auras Classic
Mage Nuggets
SCT dmg - C.text
Her ne kadar takip iyi yaparım ben diyorsanızda bu addonlara güzel bir config yaptıktan sonra inanılmaz DPS artışı ve karakterinize kontrolünüz artıyor