selam PVP arena takımınızda hangi combinasyon var benimki feral-feral biraz garip sizinki nedir![]()
selam PVP arena takımınızda hangi combinasyon var benimki feral-feral biraz garip sizinki nedir![]()
No king rules forever, my son.
benim takım arkadaşımda rip![]()
Asas yada sub rogue bende balance yada resto
Restoyken ws uzun sürüyor ama kazanıyoruz genelde balance olunca rogue arkadasım adamları olabildiğince yavaşlatıyor bende uzaktan dalıyorum ama karsı takım full castersa balance pek bi ise yaramıyor
benim takımım mage rog. Şuan eu wow 2v arenasında ilk iki sırada da mage rog ikilisi var. Tabi biz girmeye başlayalı 2gün olduğu için daha 1.750 rata yeni ulaştık)
Yine de kolay kazanmak istiyosanız dps-heal formatında girin. Healerlar bu ara baya güçlü. Tabi karşınıza da healer team gelme olasılığı yüüksek olacağından 20-30 dk lık fightlara da hazır olmalısınız : )))
sonunda ben de pes ettmher 4 fightn 5 inde karşıma healer cıkmasından sıkıldm ben de artk priestle giriorm
frost mage + disc pri ftw !
affi lock ve ilk once frosttu sonra magelere karsı durabilmek icin unholy dk oldu. uh olunca da burst dmgden olduk ama canlı kalma suresi fln arttı garip bisey oldu ise yariyor ama. roglarla cok ciddi sorunumuz var malesef. karsıda boomkin hunter ele shamy sp priest oldugu macların nerdeyse hicbirini kaybetmiyoruz. mage olanların da cogunu alıyoruz tabi yanındaki adama da bakıyor. ama o lanet hpala gelince bide resto shaman adamı oyundan sogutuyorlar
oynamaya dün başladık 1900 mmr deyiz (frost mage+disc pri) dün bi holy pala + arms wariror takımı geldi uzun bi fight sonunda pes etmek üzereydi iki taraf da.
Biraz sanslı criter sayesinde ful cd lerimle paladini önce buble atmaya zorladm, 2dk sora tekrar benim cd lerin dolmasıyla, onun da buble ı cooldown da olduğu icin geberdi![]()
------ Fury warr (ben) // sub.rogue
(((tüm cdleri basmış o 12 sn. lik warr burst damegesi + yüksek hp regen.))) ve rogue...
ev arkadaşımla oynadıgım için iyibi iletişimimiz var son vuruşları hep ben yapıp yaklaşık +70k hp getirisi olan victory rush skili
fear + sersemletme her ikimizdede olan intterrupt felan filan 45 win 11 loss en iyi derecemizdi...
vaay warrior bu akdar iyi olduğunu bilmiyordum ben şuan hunterla takım arkadaşıyım karşımıza heal çıktımı bayram ediyoruz dps çıakrsa ben yavaşlatıyorum o vuruyor![]()
anlamadıgım şey neden 1 melee dps in yanına kesinlikle resto / holy specli bi class yakıştırırlar daha dogrusu bunun şartını koşarlar? (%80 i bu yönde yorumların elbetteki hepsi demiyorum)
söyledigim gibi fury warr sub rogue hem eglenceli hemde gayet iyi bi win/loss table çıkartabiliyor![]()
bilmem ben henüz hic iki dps e kaybetmedim healerlabakıorm cd leri aciolar basliorm kuzu yapmaya
![]()
bugün holy pala/ arms warr ekibi geldi karşımıza.. sonuç cidden komik
1.3m damage ben yaptım 500k da rogue arkadasım yaptı kaybettik ama karşıdaki warriorun yerindede olmak istemezdim
tüm olay bu iştte
yani yenildigimde bile ss çekebilecegim karşılaşmalar çıkıyor ortaya![]()
bu birazda gearla ilgili bence gearları iyi olsa okadar dmg bile yapamazdınız ama healer olan her takım %80 kazanıyo ben pala holy le gittim hunterımla 14-0 lık bi skor yaptık 15. takımda shaman resto mage vardı yaklaşık 30dk sürdüartık ben yorulunca onlar kazandı demek istediğim hangi class olursa olsun en iy takım healer dps olanıdır
mesela şuan bakın 2v ladderlarına, tonla feral+disc team görürsünüz.![]()
tabi bu fury fantazisi 2vs2 de geçerli zaten 3 vs 3 de uzun soluklu olabilecek fightlarda furyi bende desteklemiyorum...
sonuçta rage regen. sorunu var stun ve zehir damagesi düşük armsa göre felan filan elbetteki eksileri çok..
ama 2 vs 2 de gerçekten zevkli ve warrior arkadasların 1 hafta için bile olsa conquest cap olayını fury le yapsınlar
herkeze iyi oyunlar..
bir müddettir dikkat ediyorum da, retri-pala yok arenada.. biz blood-dk & retri-pala olarak giriyoruz ve class'ını çok iyi bilen bi frost mage'li yada priest dışında sağlam healer'ı olan bir takım dışında çok sorun olmuyor...
hoş retri-pala ile pvp nasıl yapılması gerektiğini çok tecrübe kazana kazana öğrendim ve hala pratik hale getirmeye çalıştığım detaylar var ama.. farklı classlara ve durumlara karşı çok iyi çözüm üretebildiğimi düşünüyorum..
Affli-resto dru oynuyorduk kuzenimle üniversite sınavı nediyle oyunu bırakınca 1750 bile gelemeden bırak zorumda kaldım bizi 2 dpsler çok zorluyordu özellike frost-fire mage allahım öyle bi setup yok tamm kazandık derken 60k dan cd bile açtırmadan kesebiliyorlar ve feral-hunter ikisi ii oynuyorlarsa çok zorlıya biliyorlardı hunter bm ise peti yapıştı mı bırakmıyordu bi türlü...
dk, ele shaman gayette iyiydik hani, tabi rogue gelince baya zorlanıyoduk ama hallediyoduk. en nefret ettiğim ikili zaten rogue ve feral druid. hiç balance a denk gelmedimhex feraller üzerinde işe yaramadığından baya sinir olurum, rogue da da tunder storm yaramıyor
![]()
şuan için 2s fazla önemli bi arena değil balance iyi değil bana göre. healerli teamler dps lere göre cok op kalıyo. bliz 3s i baz almış balance düzenlemelerinde. turnuvalar da 3s zaten