Ben oyuna yeni başladım sayılır kalabalık serverlerden çok hoşlanıyorum bana daha çok zevk veriyor en kalabalık hangisi yardım edebilirmisiniz?
Ben oyuna yeni başladım sayılır kalabalık serverlerden çok hoşlanıyorum bana daha çok zevk veriyor en kalabalık hangisi yardım edebilirmisiniz?
http://www.wowrealmstatus.net/ buradan tüm server bilgilerine ulaşabilirsin.. Sen US değilde EU server'lara bakacaksın tabiki hatırlatmış olayım onuda![]()
![]()
dunemaul bitmiş ya. ally tarafı çok az. horde bilmiyorum da.
BL çok fazla türk var aynı şekilde dunemaul ancak BLde ally fazla var dunemaulda horde fazl
No king rules forever, my son.
ben kalabalık diye dunemaula geçtim yalnız yanlış tarafa geçmişim :P
twisting netheri begendim baya kalablık türkler sanırım gececem oraya![]()
Şimdi nasıl Dunemaul ally tarafı?
Dunemaul horde tarafi en kalabalik türk olan serverdir %95 i türkdür serverin.
Burning Legion Alliance tarafi en kalabalik türk serveridir ama çok az online olurlar.
Bende bu konu içinde cevap bekliyorum Alliance kalabalik türk olacak ve online olmalarida lazim. Twisting horde mi bu arada ?
Dunemaul'un %95Türk Horde ve Burning Legion %85Türk Ally ve Twisting Nether ise %65-70Türk Horde tarafında. Sonuçlar böyle
Avrupanın en kalabalık serverını arıyorsanız Outland'dir. 25bin Ally ve 16bin Horde ile toplam 41bin oyuncu vardır ve Özellikle Ally tarafındaki pug raidleri muazzam bir şekilde hard coredur.
Ragnaros 10man HC için oyuncu arayıp 7/7hc pugları var 10man için geçerli tabi. Ayrıyetten pug diyorum ama vent tarzı konuşma programlarıda kullanıyorlar.