Sevgili kardeşim, (muhtemelen benden epey ufaksın)
Ben Druidi 3 yıldır oynuyorum ve karakterimi ancak gecen seneden sonra gerçekten biliyorum diyebilirim. Staff'a pek takılma dagger ve Mace'de kullana bilirsin, ama druidde silahı karşındakine vurmak için kullanmazsın.seninde aklını karıştırran bu. Oyundaki silahların içinde topluca hepsine Stat. dediğimiz ve karaktere epey katkı yapan güçler vardır. Bunlar kısaca: Stamina

canını arttırır), Strenght: atak gücünü arttırır, bazı klaslarda ise kritik 'de arttırır., Agility: bazı klaslara atak power ve kritik verir, kedi, ayı formunda druidin Ana Statıdır ayrıca ayıya dodge şansı verir. Intellect: Büyü gücü verir ve mevcut mananı arttırır. Balance ve resto için ana stattır., Spirit: Mana regen verir tek katkısı budur. vs., vs...
Balance olarak oynayacaksan üstüne giydiğin kıyafet ve silahlarda İnt yüksek olanı tercih etmelisin, kedi veya ayı oynayacaksanda herzaman agility olan kıyafet giyeceksin. Strenght ve Agility aynı şey gibi görünsede Str bizim ana statımız olmadığından bir işine yaramaz. Ama hiç bişey giymemekten iyidir.
Balance oynarken dikkat etmen gereken Dot büyülerini yani Moonfire ve Insectswarm'ı 12-18saniyelik süresi tam dolmadan sürekli yenilemen ve diğer zamanlardada Wrath , Starsurge ve Starfire kullanman........ Kabaca budur daha önceki başlıklara bakarsan Balance hakkında daha detaylı yazılarım var. Ayrıca ingilizcen iyiyse:
http://elitistjerks.com/f73 sayfasını oku orada tam bilgiler var. Arkadaşın dediği gibi Druid ne iş yapmaz en doğru sorudur ve cevabı herşeyi yapardır. druid dünyanın kuruluşundan beri olan ilk ırktır ve Efendimiz, liderimiz Malfauron Stormrage'dir.