arkadaşlar tank olmak için uğraşıyorum acaba iyi tanklık yapan arklar bir grup mob a karşı hangi skilleri ve sırasıyla nasıl kullandıklarını söyleyebilirler mi ?
arkadaşlar tank olmak için uğraşıyorum acaba iyi tanklık yapan arklar bir grup mob a karşı hangi skilleri ve sırasıyla nasıl kullandıklarını söyleyebilirler mi ?
ama bunu yapabilmen icin ilk once talentine vermelisin bu ozelligin
dediğini çok yaptım ama agro hemen gidiyor :s
Aggroyu kaybetmen arkandaki dps ile de alakalı. eğer (aoe tanklarken) hiç aggro kaybetmek istemiyorsan mark kullan. moblardan bir tanesini kesilmesi için markla arkadaşların dediği gibi aoe başlangıcını yaptıktan sonra tek hedef olarak marklamış olduğun hedefe üzerinde aggro tutmaya çalış.
Diğer türlü sürekli olarak bütün mobların aggrosunu aoe yaparak warrior ile tutmakla zorlanırsın.
Ve sana bir tavsiye, Taunt'u olabildiğince az kullan. diğer skillerini kullanarak mobları üzerinde tutumakta gayret göster. Taunt senin sadece kurtarıcı bir skillin olsun.
Shockwave kullandıktan sonra Demoralizing shout kullan toplu mob keserken
Konu Strength tarafından (20-07-2011 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.
biraz pratik yapınca aynen denildiği gibi oldu teşekkürler beyler ama şimdi de farklı bir sorunum çıktı dps im 7k falan maksimum hep dglerde dpsin az diyorlar ve diğer tanklarda gördüm hep mşn 10k dps yapıyorlar 355 ilvl im var
ben tank tan hiç dps yapmasını beklemedim....
tank a niye dps az diye soruluyormuymuş?aggro tutsun yeter benim için.
dps yapan tank benim gördüğüm kadar druid...
eğer boss un agroosunu tutamazsan diyor adamlar işte bi grup geliyor herkes minimum 15k dps yapıyor sen 7k agroo tutulmuyor o zaman
tanklığın mekaniklerini pek bilmiyorum ama agro tutmanın dps le ilgisi ne kadar bilmiyorum...
7k dps'i tek hedefe mi yapıyorsun yoksa toplu mob keserken mi? eğer toplu mob keserken 7k dps yapıyorsan düşük bir rakam, tek hedef e yapıyorsan normaldir ki aggro kaçırman da imkansız bence 7k dps ile tek hedefe... vigilance kullanıyormusun bilmiyorum eğer kullanmıyorsan vigilance sız aggro kaçırman normaldir.
vigilance ı aggrooyu çeken yani çok dps yapana yapıcam dimi ?
Evet okadar professionel yapacam bu tanklıgı diyosanvigilance skilini o dungeondaki 2. slotta kesildikten sonra yani biraz ilerledikten sonra dps metterine bak en yüksek dps yapana bas...
aoe yi hallettim boss tanklarken dpsime az diyolar demişsin agro tutmak için daha yüksek dps tarzı bişeyler diyolar demişsin.
bu kesinlikle yalanboss yada tek bi mob tanklarken... charge ---rend --heroic throw-- shield slam -- devastate (sunder armor 3 stack olana kadar devam et) ve aynı kombinasyon tekrarla...
umarım işine yarar yazdıklarım...
eyw beyler herkesin dediklerini yapıyorum dediğiniz gibi oluyor aynen asıl olay pratik yapmada ve de bi talent değişikliği yaptım bi tank da gördüğüm bi talent ilk defa gördüm ve de uyguladım vigilance ı kapatıyorsun arms kısmında ikinci sırada verilen bir talent agroo tutmanı artırıyor hatta adını söyliyim hemen deep wounds boss tutmada da işe baya yarıyor yapmayan varsa bi bununla tanklık yapsın en azından denesin agroo falan bi yana hallettik stamine yi hiç artıramıyorum buffsız 143k staminem var 359 ilvl gearım var nasıl oluyor anlamadım ?
vigilance sadece tauntun cd nını resetliyo yani bi işlevi kalmadı bunun dışında toplu gruplar aggro almak istiyosanız
sırasıyla ; 1 kişiye REND thunderclap ( rendi herkese bulaştırmak için shockweave ve cleave dir bunun dışında başka bişey yaparsan aggron gider en iyi rotasyon bu ve glyph olarak şiddetle cleave i tavsiye ederim fazladan 1 kişye daha vuruyon
aynen druid de warriorda tanklarken genelde dps de 2. sırada oluyorum tabi druid de biraz daha kolay çünkü çok skill kullanmana gerek yok
ama warriorda hele bossta heroc strike kullanmaı dene zaten s slamin beleşe gelicek devas sayesinde rage kaybın olmıyacak genelde
birde bende mi bi şans var bilmem benim ilk hs genelde crit geliyor böylelikle 2. side kesin crit
ama gerçekten bu blizzard tanklara yapmış bişiler ben catadan önce sadece bc de oynamıştım ve catada kasarken de lvl 85 e kadar druid be warriorla protta görevlerde alandaki tüm mobları toplayıp kesiyordum hic zorlanmadan
bu catada lvl 84 e kadar devam etti. diyeceğim warrior tank dps baya arttırmışlar bana cok saçma geldi daha 82 yim 83 üm etrafta ne varsa topluyorum en az 8 10 mob var canım anca ilk basta %30 görüyor ve ilk mob öldükten sonra vic rush sayesinde herşey kolay ve normalde 10 dkk süren bi görev 4 dakkada bitiyor özellikle loot görevleri.... bu blizz daha neler yapıcak bakalım
ben kendi warriorumla gayatte güzel dps yapıyorum.dungeona göre değişir ancak ortalama 15k bazen 17k dps yapıyorum.inner rage çok sık kullanmanı öneririm.bunu kullanarak seri bir şekilde cleaver kullanabilirsin.ben birde makro yaptım.cleave+ revenge çokta güzel oldu.
baştan başlık açmak yerine soruyu burdan sormak istedim.
Maddness of DW te Corruptionların vurduğu impale çok can yakıyor.Shield Wall açmama rağmen %2-3 HP kalıyor geriye.Öteki taraftan DK lar hiç bişi olmamış gibi devam ediyor![]()
Ben mi bi yerde hata yapıyorum yoksa Shield Wall dan iyi DEF CD ım varda benimmi haberim yok ?
Impale Magic Dmg falan mı ? Biraz absürd olucak ama shield reflect falan mı açmam lazım ?
Yada Dodge edilebiliyor mu ? trinket mi kullanmam lazım?
karakter bu
http://eu.battle.net/wow/en/characte...smarc/advanced
Let Them Come!!!