Beyler 70 levelde arkadaslarla arena yapıyoruz.Sorunum su bu frost magelere karsı asırı derecede zorlanıyoruz.Bunun bir çözümü-taktiği var mıdır
Simdiden tesekkürler.
Beyler 70 levelde arkadaslarla arena yapıyoruz.Sorunum su bu frost magelere karsı asırı derecede zorlanıyoruz.Bunun bir çözümü-taktiği var mıdır
Simdiden tesekkürler.
Masterjackall o dediğin senin benim için geçerli:d Magein güçlü olmadıgı bi class yokOP demiyorum iyi bi magenin alamıycagı class yoktur.bi feralde zorlanablrler birazcık o kadar
bence lock mage ye karsı oldukca etkili. at dot ları saklan sonra sight vermeden, mage surune surune ölsün
frost mageye hersey mübah. cdler bitince oyundan sogutuyorlar
Ben 70 lvl Dk yım arenalarda mageye karşı çok zorlanıyorum.İce Barrierla absorbluyo petinin freezesi kendisinin frost novası mageye bazen yaklaşamıyorum.Bi çöüzm bulabilir misiniz.Bu arada arenada dk ya en iyi partner hangisi olabilir
Discipline Priest buldum 10 tane arenaya girdik 8 ini aldık bide conquest point kaç levelde gelmeye başlıcak
ben 73 lwl mageyim ve ben bu oyunu zevkini çıkararak oynadım 3(3yılda).Mage ilk başlarda ezikti.Sonradan 2. paket çıkınca yenilik geldi mage ye.Ama 3. paket yani lich king çıkınca dk geldi ve pvp lerde tüm cloth giyenleri(armorsuz[mage priest warlock...]) yeniyodu.Amaa en çıkan cataclisym paketinde hunter lar ve magelere çok yenilik yapıldı.10-30 lvl arası tüm classlardan üstünler pvplerde (ben buna şahit oldum yan char ımla)yan char ım warrior.Ama adamların yanına yaklaşılmıyo abi yok böyle birşey.İlk başlamış 10 la 30 lvl arası magelerde arcane barrage skill i varsa (arcane talent ini seçmişse)pvp lerde ondan kaç.Şimdi tam hatırlamıyorum en son yazın oynadım 1 hafta.Hatırladığım kadarıyla 3-4 sn coldıwn u vardı ve buna rağmen 70 dmg den az vurmuyodu ben 10 lvl ken.
Ama 73 lvl ik charımda kesinlikle pvp olsun dungeon olsun frost um çünkü 1- frost bolt 2- blizzard 3- ice barrier 4- water elemental 5- frost nova 6-ice lance bu 6 skill işi bitirir.
(mesela) VE şu ana kadar 100 dk yatırdıysam 5 dk beni yatırmıştır...
saygılar.. Ongun Şefik ÖKE
HasanSabbah :
Simdiden tesekkürler.
sende üstte yazdığıma dikkat edebilirsin..
Konu Wanizakka tarafından (11-10-2011 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazdım
DK olarak Caster larda hiç zorlanmaman lazım....
Let Them Come!!!
beni şu ana kadar zorlayan hunter la paladin dir.
ben hayatımda bu kadar armoru absorbu olan bi mage gormedim senin lvlinda 70 kusure kadar mage gercekten problem oluyordu bı warrior olarak
ewt wow armory den honorable kills ime bak istersen yada üstümdeki kıyafetlere hepsi pvp den (wow daki adımda wanizakka)
ama gerçekten beni bir zorlayan hunterla paladindir.
iyi de lvl 73 te neyin pvp sini yapıp şu classı çok rahat kesiyorum diyorsun?
73 lvl warrior u kıtır kıtır kesersin.adam yanına bile yaklaşamaz.
Asıl pvp 85 tedir.
Let Them Come!!!