Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Shadow Priest Mana Sorunu

İsim
    Valerion 
    Irk
    Undead 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dentarg 

Standart Shadow Priest Mana Sorunu

Arkadaşlar benim bnm 80 level priestim var Allah izin verirse bu hafta Cata alıcam tekrar başlıcam geçen yazdan beri wow oynamıyorum.Şimdilik bir fun serverda takılıyorum bişi farkettim itemlerim iyi olmasına ragmen 1 boss combatında 10 sn de tüm manayı bitiriyorum(shadow) orj de böyle olmasından korkuyorum çünkü Allah sizi inandırsın aynı serverda mage char var manası priden daha dusuk mana oynamıyo combatta prininki 10 sn sürmüyo hemen bitiyo...Umarım böyle olmaz dimi biraz yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun...

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Private server ile orjinal serverlar hiçbir şekilde birbirine benzemez.Orjinal serverlarda sürekli classlara nerf, buff gelir, yani herşey değişir.
    Priestlerde mana sorunu var evet ama onu aşmak içinde yöntemleri var.Shadowfiend, hymn of hope, archangel, shadow word: death doğru yerinde kullanırsan hiç mana sorunu yaşamazsın.Oynadığın fun serverda talentler nasıl bilmiyorum ama orjinalde sw: d attığında 10k civarında mana geliyor sana.CD si yanlış hatırlamıyorsam 10sn civarındaydı, sürekli bu skilli kullanarak mananı fazla harcamayabilirsin ama bir süre sonra o da yeterli olmaz, orada archangel kullanırsın.Archangelin 90sn cd si var ama 40k civarında mana getiriyor.Yine sw: d ile biraz daha götürebilirsin.Baktın manan bunlara rağmen azaldı shadowfiendi yollarsın.O sırada zaten archangelin süresi sıfırlanır tekrar kullanırsın.Yine bittiğinde hymn of hope yaparak mana toparlarsın.Bu şekilde hymn of hope ve shadowfiend arasında sürekli gidersin ama o kadar uzun süren fightlar olmuyor, ortalama her boss için 10 dk zaman harcanıyor.
    Bende zamanında shadowun etkisine kapılıp illa shadow olacak diye priest oynamaya çalıştım ama bu mana sorunu yüzünden raidlere healer olarak girdim ve şimdi tek parça shadow itemim bile yok.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Valerion 
    Irk
    Undead 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dentarg 

Ben zaten healerım ayrıca dediğin tüm skiller harici birde Dispersion da var yani hani mana getiren skiller yönünden sorun yok Healerken çok az mana sorunu yaşıyodum ama Funda Shadow'u öyle görünce korktum Tabi Yani 5sn Mana bitmez Dotları atıyorum Mind Spike Mind Blast derken Mana 0 oluyor.Umarım orj'de böyle olmaz çünkü yetiştiremessem gene healer dönerim herhalde

+ Konuyu Cevapla