Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 12 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Oyun ekonomisi ile ilgili soru....

İsim
    Anariell 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Standart Oyun ekonomisi ile ilgili soru....

Ek paketten sonra oyun içi ekonomi nası oldu mesela ortalama bir gem-flask vs kaça gidiyor,eklenen bişey var mı?
    Flaskların kalkması gibi bişey duydum, bi de moblardan düşen goldlar falan arttı mı şans eseri bi gold satış sitesi gördüm 3liraya 1k gold veriyordu hani 5klık bineği almak için müsait yerlerini yırtan biri olarak çok garipsedim(ki hile yokmuş) o kadar kolay mı kasılıyor gold artık? bilgilendirebilecek biri var mı?

Not:Oyunu oynamıyorum şu an yeniden başlayacağım ön bilgi olsun

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Gem-Flask gibi malzemelerin ortalama değerleri için AH'yi takip etmen yeterli olur. Diğer konuya gelirsek dışarıdan gold almak kesinlikle yasak. Blizzard tarafından böyle birşey yaptığın ortaya çıkarsa süresiz ban yersin.. Ben bu oyunu 4 seneden fazladır oynadım hiçbir zaman illegal yollara başvurmadım sonuçta emek verince onun karşılığını almak daha zevkli
    For The Alliance

İsim
    Anariell 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Yanlış anladın AHyi takip edebilsem edicem de oyunu oynamıyorum şu an 2 haftaya başlamayı düşünüyorum(önceden oynamışlığım var 80 lvlde) gold konusunda zaten almayı düşünmüyorum sadece bu kadar kolay mı kasılıyor artık dedim önceden 280lik binek için 1-2 ay farm yapmıştım ve o zaman 1k gold tam hatırlamıyorum ancak çok daha pahalıydı(kendimi enai gibi hissettim %280liği topu topu 15 liraya alabileceğimi öğreninice ) dediğim gibi gold almayı düşünmüyorum alanlara saydırabilmek gibi bir hak veriyor sana ^^

İsim
    Uyldz 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Ravencrest 

gold alanları da anlamakta güçlük çekiyorum oynadığın bi oyunda gerçek para ile oyun parasını birbirine karıştırarak nasıl zevk alırlar anlamış değilim

İsim
    Carnicero 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Stormrage 

hocam gold kasmak bu oyundakı en basıt sey yeterki doğru rotasyonu yakala meslek konusunda

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

1. zaten giderek masraflı hale gelen bir oyun için neden illede ek para ödemek istiyolar anlamıyorum
    2. kendi emeğinle kazanmak, insanlarla pazarlık etmek yeri geldiğinde, bence bu oyunun adında "world" kelimesinin geçmesinin nedenlerinden biride bu.
    3. insanlar neden yasak olan ve yapıldığı takdirde hem alacağınız zevki götüren hemde cezaya sebep olan şeyleri bukadar çok seviyorlar???

blizz bizi gold konusunda zorlamıyor zaten. ihtiyacımız olanın hepsini bize veriyor daha nolsun????? hiç silkroad online oynadın mı? ordaki gibi mi olsun?
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

İsim
    Anariell 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Herkes bişey diyor iyi,güzel ancak ben anlatamıyorum galiba ben gold fiyatını sadece bir oran olarak söyledim 5k gold 60 lira falanken şimdi 15 bu demek ki oyunda para kasmak kolaylaşmış yada fiyatlar tavan yapmış enflasyon var.Benim istediğim şey gold almak vs değil zaten sadece ahdeki fiyatları öğrenmekti herkes yazıdaki bir cümleye takmış kendince ders vermeye çalışıyor.

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Fiyatlar eskisi gibi, ama 21'inde patch geliyor o birkac hafta coşacak. Şuanda flasklar 50-100g'ye gidiyor, kalkmadılar.

Gold satın alan adamın aklından da şüphe ederim. 3 günde İndirim-stacklenmesini abuse ederek 40k gold yaptığımı biliyorum, o kadar kolay gold kasmak. O kadar hızlı para kasıyordum ki artık önemsiz bir şey gibi geliyordu ve sonraya bırakmak zorunda kalmıştım sıkıldığımdan dolayı. Maalesef gecen hafta fixlemişler bu olayı, gitti para teknem -- ama bu sefer de yenisini buldum, daha yavaş ama uğraştırmıyor. Demek istediğim, gold bu oyunda hep kolay kasılıyordu -- sen BC başlarından beridir oynamıyor olsan gerek, goldun değerli olduğunu düşünüyorsan.
    ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به

İsim
    Anariell 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Saol Tigrai aradığım cevap buydu,Wotlk'de oynadım ancak hiç öyle farm yapmadım pve progreste ilerideydim ancak (cebimde para tutamadığım için olabilir) param hiç 2kyı geçmedi en sonunda %280i borçla almıştım...Zaten abuse mabuse ile işim olmaz daily de sevmem çıkar herb farmımı yapar flaskı satarım mantığındaydım(ki hala öyle olabilirim ) şimdi anladım niye paramın olmadığını..... Ayrıca 40ksı olan birini hiç görmemiştim ss atarmısın

İsim
    zelfrax 
    Irk
    Undead 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

dün üyeliği askıya aldı bliz ne gold satmakla alakalı ne powerlevelingle alakalı hiç birşey yapmadığım halde :S ama ah a çok fazla item koyordum huylandılar sanırım 2 saat kapattılar

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

şuan 4.2'nin itemleri 80K bizim AHde bir tane bende var satcaktım ama giyeyim dedim 80K az para değil hani bir taneda bulursam satıcam

No king rules forever, my son.

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

yeni bi pach yeni itemler demek, buda demekki yeni gemler gerek. bende dahil tüm jk kasarları iyi para kırıcak bu dönem
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

+ Konuyu Cevapla