Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Warrior Pvp de neden BS ?

İsim
    Acherus 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Quel'Thalas 

Standart Warrior Pvp de neden BS ?

Battle.net den baktığım 3v3 teamlerdeki çoğu warriorlar bs kasmıs neden kasmıski sadece item yaratıyor ki pvp olduğun için hiç işine yaramıyor acaba mining herbalism gibi bonus stats larmı veriyor acaba ? bilen varsa lütfen yardım...

Teşekkürler

İsim
    Harandil 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

oraya buraya ekstra socket açıp gem takabiliyorlar

İsim
    Cincihoca 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Bütün mesleklerin kullanıcısına bir katkısı oluyor.Enchantla yüzüğüne enchant yapabiliyorsun , Miningle strenght kazanıyorsun.BS'in de verdiği bir özellik için yapıyorlar sanırım.Admetos'un dediğin şey için yapıyor olabilirler.

Moderatör
    İsim
    Bonelazy 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı cincihoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün mesleklerin kullanıcısına bir katkısı oluyor.Enchantla yüzüğüne enchant yapabiliyorsun , Miningle strenght kazanıyorsun.BS'in de verdiği bir özellik için yapıyorlar sanırım.Admetos'un dediğin şey için yapıyor olabilirler.
    Mining ile Stamina alıyorlar, BS de eldiven ve bracera 1 er tane fazladan socket açabiliyor.

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

Cokda önemli değil arkadaşım bu tarz şeyler.Ancak 2.5k ratinge gelirsin ondan sonra evet farkeder çünkü ordan sonra artık tek bi hata affedilmiyo.canın neyi istiyosa neyden çok keyif alıyosan o mesleği al.bana sorarsanda miningle herbalism al para basarsın

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

bence JC ve engineer daha güzel olurdu arena yada bg ler için jc la 3 tane 67 ressilance gem yada 3 tane 101 stamina gem yapardım enginnerda kafalıkta 208 ressilence ve başka bi engineer gemi takardın ayrıca hızlı koşabilir eldivene de engineer enchant basabilirsin tabii bu pvp lik bi meslek olurdu gold kasmak istersen LW skining ve JC enchantingi öneririm

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

msleklerden gold kasmak istiyorsan skinning en iyisidir derim dikkat et şu an emek-kazanç oranına bakarsan en iyi meslek skinning ve öyle kasmana da gerek yok ac bi dk dandik yaratıkları kes o deriler lw kasanlar tarafından cok aranıyor ve ah de cok pahalıya su gibi satılıyor. ben koyduğumda 20 dkk durmuyordu.
    böylece karakterinin meslek sınırını boşa harcamamış olursun ve sadece 1 haftanı ayır 40 k para kasarsın....

zaten 40 k kastıktan sonra inan artık ilelebet bir daha paraya ihtiyacın olmıyacak
    ben o 40 k ile 3 karakterin mesleklerini fulledim binekler dahil

bence pvp için en iyi meslek bs + jc..tüm kırmızı ve fazlalık soket yerlere 40str taktığını farzedersek 161 str yapıyor.bence gayet güzel rakam.ha ben bs + enchantım oda fena değil

+ Konuyu Cevapla