Battle.net den baktığım 3v3 teamlerdeki çoğu warriorlar bs kasmıs neden kasmıski sadece item yaratıyor ki pvp olduğun için hiç işine yaramıyor acaba mining herbalism gibi bonus stats larmı veriyor acaba ? bilen varsa lütfen yardım...
Teşekkürler
Battle.net den baktığım 3v3 teamlerdeki çoğu warriorlar bs kasmıs neden kasmıski sadece item yaratıyor ki pvp olduğun için hiç işine yaramıyor acaba mining herbalism gibi bonus stats larmı veriyor acaba ? bilen varsa lütfen yardım...
Teşekkürler
Bütün mesleklerin kullanıcısına bir katkısı oluyor.Enchantla yüzüğüne enchant yapabiliyorsun , Miningle strenght kazanıyorsun.BS'in de verdiği bir özellik için yapıyorlar sanırım.Admetos'un dediğin şey için yapıyor olabilirler.
Cokda önemli değil arkadaşım bu tarz şeyler.Ancak 2.5k ratinge gelirsin ondan sonra evet farkeder çünkü ordan sonra artık tek bi hata affedilmiyo.canın neyi istiyosa neyden çok keyif alıyosan o mesleği al.bana sorarsanda miningle herbalism al para basarsın![]()
bence JC ve engineer daha güzel olurdu arena yada bg ler için jc la 3 tane 67 ressilance gem yada 3 tane 101 stamina gem yapardım enginnerda kafalıkta 208 ressilence ve başka bi engineer gemi takardın ayrıca hızlı koşabilir eldivene de engineer enchant basabilirsin tabii bu pvp lik bi meslek olurdu gold kasmak istersen LW skining ve JC enchantingi öneririm
msleklerden gold kasmak istiyorsan skinning en iyisidir derim dikkat et şu an emek-kazanç oranına bakarsan en iyi meslek skinning ve öyle kasmana da gerek yok ac bi dk dandik yaratıkları kes o deriler lw kasanlar tarafından cok aranıyor ve ah de cok pahalıya su gibi satılıyor. ben koyduğumda 20 dkk durmuyordu.
böylece karakterinin meslek sınırını boşa harcamamış olursun ve sadece 1 haftanı ayır 40 k para kasarsın....
zaten 40 k kastıktan sonra inan artık ilelebet bir daha paraya ihtiyacın olmıyacak
ben o 40 k ile 3 karakterin mesleklerini fulledim binekler dahil
bence pvp için en iyi meslek bs + jc..tüm kırmızı ve fazlalık soket yerlere 40str taktığını farzedersek 161 str yapıyor.bence gayet güzel rakam.ha ben bs + enchantım oda fena değil![]()