Öncelikle wowa yeni başlıyacağım yani yorumlarınızda daha açık ve ayrıntılı anlatırsanız sevinirim..Gerçek wowu hiç oynamadım ve şu an çakma wowda direk 80 pvpler yapıyorum.. Gerçek wowa başlamak istiyorum ve mage açmak istiyorum ama pvplerde mage ile oynadığım zaman hemen ölüyorum
Bir warrior charge atsa direk kesiyor veya rougelar stundan çıkarmıyorlar... Bu yüzden sp oynuyorum çünkü birtek onu oynamasını biliyorum
ama nerde çok iyi oynayan bir mage görsem içim gidiyor adamlar nasıl oynuyor ben alınca niye böyle olmuyor diyorum
![]()
Bu tanımlama dolu girişten sonra sorularıma başlıyım...
Öncelikle fire mage mi yoksa frost mu ? Tanıdıklarım bana frost aç diyip durdular ama forumda gördüğüm kadarıyla tecrübeli fire mage abilerim var.. Onlar ne derler bu işe ?
Sonra allie veya horde mu olcam kesin değil... Allie ise Gnome horde ise Bloodelf düşünüyorum ne diyonuz?
Arkadaşlarım spler mageleri çok rahat yener gibisi şeyler söylüyorlar oyunda böyle bir durum varmı ?
Ve gelelim en önemli ve benim tedirgin olduğum soruya... Mage açarsam ekmek olduğu için sonrada pişman olurmuyum.. Belkide herkezin açmadan düşündüğü bir ünlem... Mele atackerlardan kaçma yolları ?
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen çok uzun diyerekten okumamazlık etmeyiniz...![]()

Gerçek wowu hiç oynamadım ve şu an çakma wowda direk 80 pvpler yapıyorum.. Gerçek wowa başlamak istiyorum ve mage açmak istiyorum ama pvplerde mage ile oynadığım zaman hemen ölüyorum
Bir warrior charge atsa direk kesiyor veya rougelar stundan çıkarmıyorlar... Bu yüzden sp oynuyorum çünkü birtek onu oynamasını biliyorum
ama nerde çok iyi oynayan bir mage görsem içim gidiyor adamlar nasıl oynuyor ben alınca niye böyle olmuyor diyorum