Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1 2
Toplam 38 sonuçtan 21 ile 38 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: warrior PvP

caesar boyka yazdiklarinda biraz hakli bide rotasyonda colossus smash i sona koymussun anlayamadim colossus diger dmg skillerinden once vurulmasi gereken bu debuff dir evet warriorun yanina giden en iyi healer su an shaman ve druid 2 burst geldiginde ozellikle bi mage gelse warrioru cok rahat tutup priestini sn ler icinde devirebilirler priest de shaman ve druid kadar survival abilty ler yok ve priesti koruyamicak bi class varsa isi cok zor
    cc bakimindan biraz eksik kaliyorsunuz priestin 30 sn lik feari snn 2 dk lik fearin cok bi ise yaramaz shamanin hex i shocku druidin cyclone ve ent varken

İsim
    Gasilhaneci 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

en çok kullanacakların;

charge (vurduğu stun 1,5 saniye ama baya işe yarıyor)
    rend
    overpower
    hamstring
    mortal strike
    collosus smash
    slam

bunları elinin altına kolay erişeceğin yerlere koy. heroic leap mouse altında kalsın charge cd de iken kaçan bi mage için kullanırsın. zıpla execute açıksa yapıştır hemşire. stun ve bladestrom peş peşe kullanılmalı yoksa rakibine stun atmadığından (hunter ve mage) geri sıçrayıp skill'in yarısını yalan ettirirler sana.

sunder armor'u unutma. bi mage için çok fazla bi debuff oluyor. zaten armor yerlerde cloth giydikleri için. battle shot'ın mutlak açık olsun. level 85'de 585 (yamulmuyorsam) str veriyor sana. bu da 1,5 k atak power demektir. göz ardı edilecek bir özellik değil. alchemy'lerden flask yada elixir de alabilirsin bunlara artı olarak.

bu arada tabi herkes elinin alışık olduğu gibi oynar ama benim kullandığım sıralama(klavye sıralaması);

1- charge 2-overpower 3-rend 4-collosus smash 5-mortal strike 6-execute 7-slam 8-thunder 9-cleave 0-everyman for himself (fearlara karşı human ırkından olmaktan gelen temizleyici) (korkma sende de uzun parmaklar varsa hepsine hakim olabiliyorsun)

mousenin kolay erişeceği yerde stun, bladestrom, hamstring ve battle shot var.

çok fazla pvp sevmem. daha deneyimliler vardır ancak ufak önerilerdir yazdıklarım.
    Konu hüdaverdi tarafından (23-03-2011 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla-ek bilgi

For The King

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

hmmm teşşkürler bakalım alaşabilecek miyim arkadaşlar bu overpower her zaman yapılamıyor yapılma şartı nedir birde bu rotasyonu mouse ilede uygulaya bilirmiyim
    Konu jeondruid tarafından (24-03-2011 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.

No king rules forever, my son.

İsim
    Gasilhaneci 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

talent'lardan belirlersen "rend" vurmanın peşine overpower açılır.

For The King

İsim

Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    DİĞER 

1vs1'lerde charge ile başlayamazsan işin zor frost mageler bazen benden önce davranıyorlar charge kullanamadığımdan rage olmuyor ve çok rahat kesiliyorum

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Lessrach Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1vs1'lerde charge ile başlayamazsan işin zor frost mageler bazen benden önce davranıyorlar charge kullanamadığımdan rage olmuyor ve çok rahat kesiliyorum
    warrior için macrolar dostum frost mage seni kitlediği zaman macrolarla kılıcı ve kalkanı eline alıp defansive stance geçebilir refleckt özelliğini kullana bilirsin bütün bu değişiklikler 1 tuşla yapılıyo kitlemeden kurtulduktan sonrada yine tek tuşla eline 2 elli silahını alıp adama dalabilirsin

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

Arkadaşlar yazdıklarınızı uzun uzun okudum.Warriorlardan sikayetci olan 2-3 arkadaşımız var.Benim serverimadada warrior imba falan birsürü laflar dönüyor yenildikten sonra.Evet warrior imbadır cunku hicbir warrior oyuncusu ret pala gibi mage gibi 6-7 tusla oynayamaz.Bütün skillerini cok hızlı bi sekilde keybindinglerinle macronlarınla oyunu okuyarak kullanmak zorundasın.Warriorlarda her zaman imba olmaya devam edicek cünkü warrior boş beleş bi class diil deli gibi emek veriyo warrior oynamak isteyen adam.Blizz naparsa yapsın bu durumu değiştiremeyecek.Frost mageleri alamıyoduk sukur onada cozum bulduk.Colossus nerflendi Recklesness heroic strike inner rage deadly calm 4 lüsüne tuhaf seyler yapıldı gene yok.Aynı sekilde devam ediyo.Napiyim yani rogue benim fearimi trinketliyosa dk disarmı trinketlemek yerine throwdownı trinketliyosa bizim sucumuz diil classına hakim olsun.Ben nasıl araştırıyosam kanat açtıgında recklesness kullanmıyosam oda oturup araştırıcak öyle oturdugu yerden imba class demek kolay.Ayrıca pvpde rotasyon falanda olmaz ben hunterlara magelere warlocklara deadly calm fear la başlıyorum mesela.asla huntera chargela başlamam.1v1 için geçerli tabi bu söylediklerim.battleground arena zaten cok farklı bi olay.Arkadaşımın sorusuna gelince bi kere pvp yapıcaksan warriorlar 85 oliyim ondan sonra başliyim diye bişey yok.Düzgünce battle kasıcaksın bol bol duel atıcaksın yavaş yavaş gel gerekirse 85 e ama hakkıyla gel.forumları araştır git videolar izle serverindakilere sor.oyun böyle ögrenilir.ayrıca 85 leveldan önce hiçbişeyide anlayamazsın warrior 49 levela kadar ilk saldırıyı karşı taraf yaparsa charge adamıyo şamaroglanına dönüyo.öyle 2*3 kişinin arasına dalmak diye bişeyde yok.akıllı oynıycaksın warriorla.soruyosan keyifli midir diye evet oynayabilene en keyifli classtır oynayamayanada eziyet olur gider...

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

1. Charge
    2. Rend
    3. Overpower
    4. Hamstring
    5. Heroic strike
    6. Mortal strike

yazmıslar yukarı zaten arkadaşlar. Bakarsan bulursun ...
    Konu arclen tarafından (19-08-2011 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: bu postu bi msj a cevap yazmştm ama şuan o postu göremiyorum bile :o

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı Kamuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yazdıklarınızı uzun uzun okudum.Warriorlardan sikayetci olan 2-3 arkadaşımız var.Benim serverimadada warrior imba falan birsürü laflar dönüyor yenildikten sonra.Evet warrior imbadır cunku hicbir warrior oyuncusu ret pala gibi mage gibi 6-7 tusla oynamaz
    1-den 7 ye aktif kullandığım ana barın dışında, 24 tane keybindingim var. 4 tane de focus makrosu.
    Konu arclen tarafından (19-08-2011 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

O senle alakalı olabilir arkadaşım çok pro bi oyuncu olabilirsin.Ama sen tutupta ice barrier açmayı polymorphu evociationu skillden sayıyosan bilmiyorum yani.Mousela bile clicklersin onlara cok dert diil...Walla kusura bakmayında bu oyunda 3 tane oynaması zor class var.birisi warrior öbürü shaman öbürü feral rogueunda enerji dengesini ayarlamayı bilmen gerekiyo bu kadar.Warriorun zorluguna gelincede temel olarak bakıldıgından warrior bu oyundaki defansif açıdan en zayıf classtır.Her classın birazcıkda olsa bubbledır evociationdur healdır blind restealthtır toplama şansı varken warriorun enraged dşnda hiçbişeyi yok.skillerini dogru kullanmazsan warrior kadar rahat yatabilicek bi class daha yoktur

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

1. Charge
    2. Rend
    3. Overpower
    4. Hamstring
    5. Heroic strike
    6. Mortal strike

bu kadar komik bi rotasyonda görmedim.Heroic strikein orda ne işi var.Harmstringden önce Owerpowerin ne işi var..arkadaşlar bakın tartışma yaratmak istemiyorumda yardım etmeye calısıyosunuz onuda anlıyorum ama lütfen bilmiyosanız yorum yapmayın burda 85 olmuş daha oturtamamış arkadaşlarda vardır kafalarını karıştırmayın.eğer klasik bi rotasyon soruyosan Charge Harmstring-Castersa double harsmtring meleyse rend-harmstring-colossus smash-overpower-disarm-recklesness diye uzar giderde böyle bişey yazmak ne kadar dogru bilmiyorum..
    Konu Kamuza tarafından (19-08-2011 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

1. Charge
    2. Rend
    3. Overpower
    4. Hamstring
    5. Heroic strike
    6. Mortal strike

bu kadar komik bi rotasyonda görmedim.Heroic strikein orda ne işi var.Harmstringden önce Owerpowerin ne işi var..arkadaşlar bakın tartışma yaratmak istemiyorumda yardım etmeye calısıyosunuz onuda anlıyorum ama lütfen bilmiyosanız yorum yapmayın burda 85 olmuş daha oturtamamış arkadaşlarda vardır kafalarını karıştırmayın.eğer klasik bi rotasyon soruyosan Charge Harmstring-Castersa double harsmtring meleyse rend-harmstring-colossus smash-overpower-disarm-recklesness diye uzar giderde böyle bişey yazmak ne kadar dogru bilmiyorum..
    1- ewet ordakilerin bi rotasyon olmadığını, spamlıyacağı skiller olduğunu beyni olan her warrior anlamıştır. trinketi yazmamışsın saymaya devam et 30dk lık cd leri de say. yazmamışın.
    2- pvp yapcaksan cd si uzun skilleri rotasyonuna sokamazın adamı trinketletmeden recklessness acamazın karsıda rog varsa retaliation acmazsın, karsındakinin hatasını yakalamadan cd leri patlatamazsın. castersa die bi genelleme yapamazsın yaparsan arenaya gidersin yanındaki healer 30 sn cc yer / manası biter / burstlenir adama "bilmiyosanız..." dersin.

30 dk lık cd leri sen rotasyonuna koymaya devam hatta makrola da boşa gidiceği kesin olsn

mage clasına attığn laflara tenezzül etmicem zaten gereksiz.

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

Hayır hem hiçbişey bilmiyosun hemde dırdırdır konusuyosun.madem saygı sınırını kaybettik beyinsiz falan filan bende senin dilinden konisiyim bari.ne demek trinketletmeden recklesness acamazsın su oyuna basladıgımdan beri ilk defa bu kadar sacma bisey duyuyorum.Salak mı millet class dengesi diye bişey var sen bişey vurucan millet önceden trinketlemiş olucak sende recklesness basıcan adam dururken öylemi..senin duel attıgın adamlar böyleyse cok isin var..Adamın hatasını falan beklemenede gerek yok cd patlatmak için arena girdiğim anda 2 dps varsa bladestorm recklesness sweeping strikes ı patlatırım ben hiç kötü sonuc verdiğinide görmedim.disarm yersende gider fear atarsın bu kadar..30 sn cc yiycek bi healerla ben ztn arenaya girmem o kadar salaksa..Hadi diyelim karsı taraf cok iyi 20 saniye cc ye sokmaya calıstı sen ne güne duruyosun orda focuslamıyosan targetleri disarmını kullanmıyosan bilemiycem oda senin problemin..diğer classlara benzemez warrior öyle army of deathimiz lay on handimiz yok 10 dakka cd si olsun..Eğer bilgisayarım el verirse sana 5 tane magele attıgım duelleri göstericem kac skill kullanıyolar gör bakalım..Rotasyon diye bişeyde yok kardeşim pvpde ne demek rotasyon birader..karsindaki mob mu hep aynı hareketi yapsın kafama eser deadly calmla baslarm..sacma sacma konusmayn allah askna..uzun cdleri rotasyona sokamazmısım sen chargeı dahi sokamazsın rotasyona adı üstünde pvp bu.player vs player.karsındakide insan..Karsımda rogue varsada öyle bi retallion acarımki piercing howldan sonra..kardesim bakın 1v1 2v2 3v3 5v5 bunlar cok farklı seyler.2v2 de warlock şamaroglanı olurken 3v3 5v5 de en kral chardır.senin neye göre konustugunu anlasam bi..sen blood dkye 1v1 de op diilde dersin simdi
    Konu Kamuza tarafından (20-08-2011 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

karşıdakinin hatasını beleyecek olursan iş uzar 1v1 yapmıyorsan cd açacaksınki karşıdakide trinket basın cdlerini kullansın yoksa ohooo yanındaki partnerinin hiçmi bi özelliği yok misal veriyorum silence atmak için karşıdankini trinketı kullanmasını beklersen çok beklersin yanında rog vardır silence atarsın trinketlar 10 saniye mal gibi kalır o 10 saniyede o rog neler yapar 2v2de dk-rog, war-retri pala gibi takımlar direk cdleri açıp healera yüklenir bu gibi durumlarda istediğin kadar trinketın açık olsun yanındaki adam sana yardım etmediği sürece ölür gidersin...

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

Kesinlikle katılıyorum.Zaten blizzardın yaptıgı skiller aynı.Dk nın skilleriyle warriorun paladinin skilleri arasında temel olarak hiçbi fark yok.Tek olay hız ve zamanlama.Paladin kanat açar dps trinket koyar sen dps trinket recklesness koyarsın paladin bubble açar sen enraged açarsın dikkatli incelerseniz melee claslar kendi arasında rangeler kendi arasında temelde aynı skillere sahipler sadece adları değişik.2.5k ratingli adamla 1.8k ratingli adamın arasındaki farkda karsındaki recklesness actıgında ne cevap vermesi gerektiğini biliyosa olmasıdır..Bu kadar sadece..Recklesness acan adamı ben disarm ederim dk chains of ice acıp kitelamaya baslar..sen bladestorm kullanmıstım abi simdi reck kullansam chains of ice acıp kitelamaya baslar reckimde bosa gider diye kullanmazsan sabaha kadar bekler durursun kusura bakma arclen kardesim

İsim
    Unsteady 
    Irk
    Undead 
    Class
    Warrior 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Okudum ama hiç kayda değer bişey yakalayamadım .
    Bide şu Keybind olayına hakim olmanızı öneririm shift+ 'x' tuş gayet kullanışlıdır
    Mouse wheel up - down güzel macrolar yazabilirsiniz stance dance olayıda bitti reflect için gzl bir tuş casterlara karşı avantajdır
    kimse 7 8 9 u kullanarak pvp yapamaz yapsada ezilmeye mahkumdur warrior'u retri pala veya dk gibi melee demeye şahit gerektiren classlarla karışıtrmayın beyler.

İsim
    Unsteady 
    Irk
    Undead 
    Class
    Warrior 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Kesinlikle katılıyorum.Zaten blizzardın yaptıgı skiller aynı.Dk nın skilleriyle warriorun paladinin skilleri arasında temel olarak hiçbi fark yok.Tek olay hız ve zamanlama.Paladin kanat açar dps trinket koyar sen dps trinket recklesness koyarsın paladin bubble açar sen enraged açarsın dikkatli incelerseniz melee claslar kendi arasında rangeler kendi arasında temelde aynı skillere sahipler sadece adları değişik.2.5k ratingli adamla 1.8k ratingli adamın arasındaki farkda karsındaki recklesness actıgında ne cevap vermesi gerektiğini biliyosa olmasıdır..Bu kadar sadece..Recklesness acan adamı ben disarm ederim dk chains of ice acıp kitelamaya baslar..sen bladestorm kullanmıstım abi simdi reck kullansam chains of ice acıp kitelamaya baslar reckimde bosa gider diye kullanmazsan sabaha kadar bekler durursun kusura bakma arclen kardesim
    şu Skilli bana açıkla ozmn dostum warriorun hangi yeteniğiyle kıyaslıycaksın
    Exorcism
    30 yd range
    15 sec cooldown
    8% of base mana
    1.5 sec cast

Death Coil Level 85
    40 Runic Power 30 - 40 yd range
    Instant cast

Heroic Throw
    30 yd range
    1 minute cooldown Al buda warriorun range mesafeden atabildiği bişey hade karşılastır bakalım temelde aynı olan skilleri

İsim
    Kamuza 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Shattered Halls 

Kusura bakma kardeş geç gördüm hemen cevap veriyim.Spell Reflect 15 rage 25 sec cd Yanlıs anlasılma olmasın benimde zaten üstteki yazılarımdan warriorun diger melee lere göre cok daha zor oldugunu anlıyabilirsinizki zaten öyledir.Cok hızlı olmayı gerektiren bi class ve hata affetmez.He paladin exorcism i 3 kere kullanır 10k vurur 30k ama dümdüz yanınca basar yani bu kadar basit.Sen spell reflecti dogru kullanırsan 25k vurursun ama dogru kullanmazsanda madara olursun.Temelde aynı şeyi yapıyo ama warriorun kullandıgı skill daha cok zamanlama hız(ki herkesin spell reflect macrosu vardır sanırsam) gerektiriyo..
    Konu Kamuza tarafından (12-09-2011 Saat 01:43 ) değiştirilmiştir.

+ Konuyu Cevapla