Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 38 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: warrior PvP

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Standart warrior PvP

arkadaşlar konuyu açmammın nedeni yeni bir warrior açıyorum ve warrior'un PvPsi hakkında biraz bilgi verirmisiniz ayrıca oyun tarzıma uygunmudur warrior ben adamların korkusu olmak vurdummu tam vurmak istiyorum ayrıca 3-4 arasına girmeyide severim

No king rules forever, my son.

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Gir aç bir Warrior, 10lvl ol BG yap. Görürsün işte oyun tarzını, osunu busunu. Daha warrior'u açmamışsın, pvp hakkında soru soruyorsun ama ya.
    ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

40 level warrior vardı ama çok önce şuan 15 level oldu warrior zaten ama sonradan pişman olmaıyım diye soruyorum

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Kabiliyet bak hepimiz doğarken insan ırkı seçtik Kimimiz çöpçü kimimiz bakan oldu

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

heirloom alcamda oyüzden

Wotlk,TBC zamanı godmode gezen,Iwin macrosu yazıp spamleyen warlocklar şimdi melee'lere meze oldu.Biz ne desek boş.

Bugün warrior imba mı evet imba.Tek antisi frost mage...

Ama bu böyle devam edicek diye birşey yok.4.1 patch notları bile kesinleşmedi paso değişiyor yani bizim söylememize göre değil kendi istediğine göre sınıf seçmelisin.

İllaki bir melee istiyorum diyorsan warrior ya da rogue oyna en azından pvp'de Dk ve paladine göre daha rahat edersin.

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

warrior iyi gibi ama 10-14 level arasında girdiğim için blelli olmaz ama genelde birinci oluorum ve 3 kişiyi üst üste alıyorum dediğin gbi frost mage bulaşmamk gerek

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

warriorda pvp süperdir tabikide ARMS olucaksın burda ve skillerini çok hızlı bi şekilde kullanırsan ( benim tankken kullandığım gibi ) bu işi çk rahat yaparsın

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

İsim
    Meloturkmen 
    Irk
    Troll 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Bir frost mage olarak en kolay aldıklarım ama tabi ki low levellarda çok iyi arms warrior

İsim
    Harryprotter 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Şuan Arms warrior un durumu çok iyi woltk a oranla 4.1 dede fena değil kas pişman olmazsın.

İsim
    Boyka 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Yeni üyeyim bu da ilk post'um. Umarım tavsiyelerime güvenirsin

Yaklaşık 4 senedir belirli aralıklarla warrior oynuyorum. Konu PvP olunca en deneyimli olduğum class.

Anlattığın oyun tarzına tabiki uygun bi class warrior. Fakat seni uzun bi yol bekliyo bu tarza ulaşman için. Level 85 olup direkt battlegroundlara başladığında büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacaksın, sebebi de henüz warrior mekaniğine alışık olmaman olacak. Mage-hunter-rogue gibi classlar çoğu zaman elini kolunu bağlayacaklar. Ve ayrıca duel atarken de ilk zamanlarda kazanman zor olacak. Daha önce warrior oynamamış çoğu kişi warrior'a dışarıdan bakınca çok kolay oynanan ve vurduğunu indiren, çok güçlü bir class olarak değerlendirir. Ve temel olarak warriorin tek görevinin vurabildiği maximum damage'i vurmak olduğunu düşünür, fakat konu bundan çok daha detaylı.

Warriori hızla giden bi tren gibi düşün, önüne ne çıkarsa yok eden bir tren. Bu sebeple senin karşına gelicek belli bir seviye üstündeki her oyuncunun ilk amacı bu trenin yolundan çekilmek veya bu treni durdurmak olacak. Senin ise amacın kimsenin buna izin vermemesi olmalı. Warrior diğer classların aksine bir kere geri düştümü toparlaması çok zor bir class. Ama Eğer rakibini seninle göğüs göğüse kapışmaya zorlayabilirsen de rakipsiz bir class.

Son olarak da şunu söyleyeyim. Arena yapacaksan partner seçimi çok önemli. oynadığı setup'a en çok bağımlı olan class warrior. Ayrıca şunu da ekleyeyim. Kötü oyunclara karşı warrior oynamak her zaman avantajdır, fakat aksine çok iyi oyunculara karşı oynuyorsan her zaman bir adım geride olacaksın, ve daha çok çaba sarfetmek durumunda kalacaksın.

Warrior çok sayıda macro kullanman gereken bir class, ayrıca kısayol tuşu kullanmadan ve mouse ile dönen oyuncular için çok kötü bir tercih. Her skill'in ve macronun birer tuşa bağlı olması ve melee karakter hareketine alışık olman gerekiyo. Başka soru sormak istersen cevaplayabilirim.

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı Boyka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni üyeyim bu da ilk post'um. Umarım tavsiyelerime güvenirsin

Yaklaşık 4 senedir belirli aralıklarla warrior oynuyorum. Konu PvP olunca en deneyimli olduğum class.

Anlattığın oyun tarzına tabiki uygun bi class warrior. Fakat seni uzun bi yol bekliyo bu tarza ulaşman için. Level 85 olup direkt battlegroundlara başladığında büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacaksın, sebebi de henüz warrior mekaniğine alışık olmaman olacak. Mage-hunter-rogue gibi classlar çoğu zaman elini kolunu bağlayacaklar. Ve ayrıca duel atarken de ilk zamanlarda kazanman zor olacak. Daha önce warrior oynamamış çoğu kişi warrior'a dışarıdan bakınca çok kolay oynanan ve vurduğunu indiren, çok güçlü bir class olarak değerlendirir. Ve temel olarak warriorin tek görevinin vurabildiği maximum damage'i vurmak olduğunu düşünür, fakat konu bundan çok daha detaylı.

Warriori hızla giden bi tren gibi düşün, önüne ne çıkarsa yok eden bir tren. Bu sebeple senin karşına gelicek belli bir seviye üstündeki her oyuncunun ilk amacı bu trenin yolundan çekilmek veya bu treni durdurmak olacak. Senin ise amacın kimsenin buna izin vermemesi olmalı. Warrior diğer classların aksine bir kere geri düştümü toparlaması çok zor bir class. Ama Eğer rakibini seninle göğüs göğüse kapışmaya zorlayabilirsen de rakipsiz bir class.

Son olarak da şunu söyleyeyim. Arena yapacaksan partner seçimi çok önemli. oynadığı setup'a en çok bağımlı olan class warrior. Ayrıca şunu da ekleyeyim. Kötü oyunclara karşı warrior oynamak her zaman avantajdır, fakat aksine çok iyi oyunculara karşı oynuyorsan her zaman bir adım geride olacaksın, ve daha çok çaba sarfetmek durumunda kalacaksın.

Warrior çok sayıda macro kullanman gereken bir class, ayrıca kısayol tuşu kullanmadan ve mouse ile dönen oyuncular için çok kötü bir tercih. Her skill'in ve macronun birer tuşa bağlı olması ve melee karakter hareketine alışık olman gerekiyo. Başka soru sormak istersen cevaplayabilirim.
    Çoğu konuda haklısın tek hak vermediğim nokta makro olmuş bu güne kadar hiç makro kullanmadım allah'a şükür. Bu arada sende ben gibi landslide kullanmışsın axede ama ben henüz enraged olduğunu göremedim bu enchantin

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

macro hiç anlamam onun dışında sölediğin gibi hunter ve mage bişi yapamıyorum ama karşıma gelen class boş geçmiyorum çok yararlı oldu anlattıklarin

İsim
    Maeglis 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Deneyimsiz hunter'ı tek yakalarsan çok güzel tokatlarsın onu zamanında az oynamadı benimle warriorlar.Ki bir hunter olarak hala en az bir kişiyle yanına yanaşırım warrior'ın

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Şuanda rogue kasıyorum bol BG yaparak ve gözlemlerime göre Warrior 25-30lvl braketinden itibaren itibaren öne çıkıyor. Şuanda 30-35 braketindeyim, warriorlar hala birinci değiller (vur-kaç yapan rogue ve hunterlar öne çıkıyor) ama fena değiller. Warsong Gulch için geçerli bunlar bu arada.
    ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به

İsim
    Boyka 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoğu konuda haklısın tek hak vermediğim nokta makro olmuş bu güne kadar hiç makro kullanmadım allah'a şükür. Bu arada sende ben gibi landslide kullanmışsın axede ama ben henüz enraged olduğunu göremedim bu enchantin
    Battlegroundlarda çok çok önemli değil macrolar. Fakat mutlaka eline shield+1h almak icin bir macron olmasi gerekiyo diğer türlü çok zaman kaybettirir diye düşünüyorum. spell reflect - shield wall anlık basılması gereken skiller.

Arena yapılıyor ise de focus charge - focus intercept macroları olmazsa olmazlar. Ama tabi her zaman macro kullanmadan da yeteri kadar hızlı oynadığını iddia eden oyuncular olacaktır. saygımız var landslide rakipsiz bir enchant şu an. devamlı proc ediyor. landslide+medallion+bloodfury ile 16.5 apye ulaşıyorsun. yanında bi de deadly calm+recklessness tadından yinmez

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı Boyka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Battlegroundlarda çok çok önemli değil macrolar. Fakat mutlaka eline shield+1h almak icin bir macron olmasi gerekiyo diğer türlü çok zaman kaybettirir diye düşünüyorum. spell reflect - shield wall anlık basılması gereken skiller.

Arena yapılıyor ise de focus charge - focus intercept macroları olmazsa olmazlar. Ama tabi her zaman macro kullanmadan da yeteri kadar hızlı oynadığını iddia eden oyuncular olacaktır. saygımız var landslide rakipsiz bir enchant şu an. devamlı proc ediyor. landslide+medallion+bloodfury ile 16.5 apye ulaşıyorsun. yanında bi de deadly calm+recklessness tadından yinmez
    Bence resto druidden ziyada arkana bir disq pri alabilirsen spell reflect - shield wall ikilisine gerek kalmayacaktır. BG leri es geçiyorum ben. BGler çok basitleşti warrior için. LVL 85 bir warrior bg sonunda frag listesinde ilk 2 arasında değilse zaten oyunu bıraksın

Bir warriorun bence kullanması gereken en önemli rotasyon:
    1. Charge
    2. Rend (Daha önce hamstring şiddetle tavsiye edilir)
    3. Overpower (Rendden sonra enraged oluyor)
    4. Heroic strike
    5. Mortal strike
    6. Colossus smash (Zaten enraged olmuştur bunu yapiyoruz ki tekrardan overpower'ımız enraged olsun)
    7. 3. maddeden tekrar başlıyoruz.

Interceptimizi cd ye soktukları için berserke geçmeye gerek yok bana göre ama dileyen geçip yine skillerini boşaltabilir.

Bir warriorun damage vermekten ziyade en önemli bir görevi daha vardır "Pummel" yani namı değer interrupt skillimiz. Ortalıkta dolaşan healer nukelenirken bir yandan da intertuptlanmalıdır

Ayrıyetten ortalıkta bir mage varsa "heroic leap" magenin %10 can dilimine saklanmalıdır. Çünkü mageler genelde %10 canı kaldığında elinizde kaçarlar O an heroic lapla yakalanıp "Execute" ile öldürülmelidir

Ayrıyetten her daim açılacak cdler "Battle Shout", "Blood fury(Orc)", Inner Rage dir. Inner Rageye özen gösterin ki heroic strike cdsini yarı yarıya azalsın.

Ve unutmayalım eğer bir warriorsanız mutlaka arkanıza healer olarak disq priest almalısınız. Özellikle 2v2 de. Karşınızada healer + dps geldiğinde disc priestin "mana burn" skilli fightı kazanmanızdaki en büyük nedendir.

Ayrıyetten bladestorm kullanıyorsanız mutlaka öncesinden "Piercing Howl" yapmalısınız çünkü etrafınızdaki kişileri 6 saniye yavaşlatmış olacaksınız. BS de 6 saniye sürüyor ve sizden kaçmaları zorlaşacaktır.

İsim
    Boyka 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence resto druidden ziyada arkana bir disq pri alabilirsen spell reflect - shield wall ikilisine gerek kalmayacaktır. BG leri es geçiyorum ben. BGler çok basitleşti warrior için. LVL 85 bir warrior bg sonunda frag listesinde ilk 2 arasında değilse zaten oyunu bıraksın

Bir warriorun bence kullanması gereken en önemli rotasyon:
    1. Charge
    2. Rend (Daha önce hamstring şiddetle tavsiye edilir)
    3. Overpower (Rendden sonra enraged oluyor)
    4. Heroic strike
    5. Mortal strike
    6. Colossus smash (Zaten enraged olmuştur bunu yapiyoruz ki tekrardan overpower'ımız enraged olsun)
    7. 3. maddeden tekrar başlıyoruz.

Interceptimizi cd ye soktukları için berserke geçmeye gerek yok bana göre ama dileyen geçip yine skillerini boşaltabilir.

Bir warriorun damage vermekten ziyade en önemli bir görevi daha vardır "Pummel" yani namı değer interrupt skillimiz. Ortalıkta dolaşan healer nukelenirken bir yandan da intertuptlanmalıdır

Ayrıyetten ortalıkta bir mage varsa "heroic leap" magenin %10 can dilimine saklanmalıdır. Çünkü mageler genelde %10 canı kaldığında elinizde kaçarlar O an heroic lapla yakalanıp "Execute" ile öldürülmelidir

Ayrıyetten her daim açılacak cdler "Battle Shout", "Blood fury(Orc)", Inner Rage dir. Inner Rageye özen gösterin ki heroic strike cdsini yarı yarıya azalsın.

Ve unutmayalım eğer bir warriorsanız mutlaka arkanıza healer olarak disq priest almalısınız. Özellikle 2v2 de. Karşınızada healer + dps geldiğinde disc priestin "mana burn" skilli fightı kazanmanızdaki en büyük nedendir.

Ayrıyetten bladestorm kullanıyorsanız mutlaka öncesinden "Piercing Howl" yapmalısınız çünkü etrafınızdaki kişileri 6 saniye yavaşlatmış olacaksınız. BS de 6 saniye sürüyor ve sizden kaçmaları zorlaşacaktır.
    küstahlık olarak algılama lütfen sadece bi kaç düzeltme yapmak istedim yazılarında. emeğini için de teşekkürler. İlk basta kelime olarak düzeltelim "enraged" den kastın "proc" sanırsam. yani bi skillin veya talentin proc etmesi. yani anlık olarak kullanıma acilmasi. "enraged" enrage olan anlamına geliyor ki warrior'da enrage efffectler "berserker rage" ve mortal strike crit vurunca acilan diğer enrage oluyor.

Spell reflect kullanımının dispel ile herhangi bir ilgisi yok. Spell reflect kullanmayan warrior ortalamanın altında bir warriordir. çünkü spell reflect edilebilen her skill dispel edilemez. orneğin bir priest cyclone yemeni engelleyemez. ve yedinmi de dispel edemez, bu sebeple ornegin sen dk-druid'e karsi 2v2 oynarken druidin sana attigi cyclone'lari reflect etmeye calismalisin ki bütün mac entangle-cyclone icinde gecirme

Warriorin yanina en uygu healerlar su an icin shaman ve druid. ardindan paladin ve priest geliyo. Mana burn güzel bir opsiyon fakat mana burn üzerine bir oyun oynanacaksa priestin yanindaki dps class'in rakibi kitleyebilen bir dps class olmasi gerekir (mage-rogue) gibi. bu konuda warrior en zayif partner. Bu sebeple druid veya shaman oneririm. (dünya 2v2 sıralamasında warrior+healer takımların arasında en yüksek rating ortalamasına sahip takımları warrior-shaman ikilisi oluşturuyor şu an)

Damage döngüsüne gelince. Inner rage cok durumsal bir skill. Heroic strike spamlamak gibi bir şey sözkonusu değil, heroic strike -rage dump- dediğimiz türden yani cok fazla rage varsa bu rage'İ cabuk bosaltmak ve dpse cevirmek icin kullanılan bir skill. fakat bu skilli kullanmak icin full rage'e sahip olup birinin bize vurdugundan da emin olmamiz gerekir. yoksa bosa gider.

Inner rage yerine -deadly calm- cok daha iyi bir opsiyon. Skill'i actiginizda 10 saniye boyunca hic bir skill rage istemeyecek. ve bu donem boyunca 3 saniyede bir heroic strike basip ayni zamanda tüm skilleri cooldowni geldiginde kullanabileceksiniz. "on use" trinketleri bu skille macrolamak cok mantikli bir hareket. not: ne yazik ki deadly calm ve inner rage ayni anda kullanılamıyor.

Damage rotasyonuna gelince. şu şekilde

1. hamstring
    2.rend
    3.collosus smash.
    4.mortal strike
    5.overpower
    6.slam

heroic strike'i ayri tutuyorum. cunku heroic strike global cooldown disi bir skill. fazla rage varsa her zaman basilabilir.

slam'in kullanımı biraz kompleks. alismak cok zaman aliyor. fakat olmazsa olmaz bir skill çünkü base dmg olarak en yüksek vuran skill slam arms warriorda.

bütün skiller hazirsa her zaman ilk collosus smash vurmamiz gerekiyor. vurdugumuz targeta gore %100'e kadar bir damage artisi soz konusu. skillerinizi hemen collosus smashin ardina vurabilecek sekilde saklamaniz veya ayarlamaniz cok onemli.

aklıma geldikce geliyor cok göz yormak da istemiyorum su anki ratinge bakıp da nasi ahkam kesiyorsun diyenler olabilir hak veriyorum bu karakterimi yeni aldim sayilir. takim daha yeni kuruluyo yavas yavas yükselecek. Wotlk de onceki warrior karakterim ile 2450 ratinge ulasmistim warrior-prot pala ile. güven problemi olmasin diye not etmek istedim.

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Sende güzel yazmışsın ama herkesint ecrübesi farklı olduğu için bilgilerde farklı oluyor. Healer konusunda ben disq priest de ısrar ediyorum çünkü karşına bir healer + tank paladin geldiğinde; paladini healleyen healerin manası ne kadar çabuk biterse fight o kadar hızlı sona erecektir. Disq priest kesinlikle öldürülemeyen bir priesttir o yüzden warriorun arkasında kolay kolay ölmeyen bi healer demek bence en ideal sonuçtur.

35 DK lik fightlar yaptığımızı bilirim ben. Her iki takımda 1 DPS + 1 Healer olursa şayet yenilecek takım healerın manası erken biten takımdır. Bu yüzden disq pri en idealdir diye düşünüyorum.

Benim tecrübelerim bu şekilde.

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

warrior baya bir skill var sanırımsam bişi soracağım pvp için en çok kullanıcağım skiller hanileri olacak

+ Konuyu Cevapla