ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
No king rules forever, my son.
Derste mi yaptın. Bunları yapçağına 2 test fazla çözsene :P
.
Eline emeğine sağlık.
Alliance doğmuş olan ben, Horde olarak yaşadım. Ama kalbim Ally de olarak da oyunu bırakıyorum.
Emeğe saygı diyorum ama eleştirmeden önce şuunları diyim ben daha iyisini yaparım filan demicem. Resim kabiliyetimde o kadar yok saten. Ama şuana kadar gördüklerimle kıyaslarsam, üstünde pek çalışılmamış diyebilirim![]()
Illidanın ilk resmine hayran oldum..
İllidian çizimlerin güzel olmuş yani ben beğendim ama Thrall'da sıratı sanki biraz garip olmuş ilk insanlara benzemiş Thrall'ın hali :P
Biraz lafa çat diye dalmak olucak ama neyse...Ben üni.de resim eğitimi alıyorum ve gayet hoşlar.bir iki tavsiyemi ister misin bilemem ama ben yine de yazayım
-Çizgilerin çok güzel,çok kendinden emin bi şekilde yapmışsın,başarılı yani
-Birazda gölge vermeye çalış o zaman çok çok daha iyisini yapacaksın
-vücutların perspektifi de gayet güzel elin alışmış,aynen devam ama geride ve gözün görüşünün uzağında kalan kısımları (misal Illadan'ın geride kalan boynuzu) çok bastırmadan çiz ki 3.boyut gelsin
-kontür çizgilerini çok bastırma
bunların dışında illüstrasyon alanında başlangıç için gayet güzel.Çalışmakta sana kalmışbir kez daha böyle daldığım özürlerimi sunuyorum :/ başarılar^^
Tecrübe varmış anime-mangadan anlaşıldı şimdibence gayet iyi iş çıkartmışsın eline sağlık, deviantart.com u biliyosan orda bayaa bi anime manga çizeri,hatta WoW'un kendi çalışanları bile var ve yaptıklarını paylaşıyolar.İlham ararsan mutlaka oraya bak,benim can kurtaranımdır orası
hadi bakalım sana başarılar,daha çizimin varsa ve yaparsan paylaşmanı bekliyorum^^
Yakışır.
Alliance doğmuş olan ben, Horde olarak yaşadım. Ama kalbim Ally de olarak da oyunu bırakıyorum.