Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 62 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: WoW'cunun Alet Çantası

Forum Yöneticisi
    İsim
    Arami 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Standart WoW'cunun Alet Çantası

Aşağıda sıklıkla kullanılan bizim "Olmazsa Olmaz" olarak nitelendirdiğimiz addonları bulabilirsiniz. Eklemek istediklerinizi bu başlığa yanıt olarak ekleyebilirsiniz.

WoW'cunun Alet Çantası
    1. Alım Satım ve Meslekler:

AddOn: Auctioneer
    Açıklama: Auction House (AH) fiyat bilgilerini indexleyerek item bilgi pencerelerinde fiyat bilgilerini gösterebilen, enchant ve vendor satış bilgilerini gösterebilen bir eklenti.
    Download: http://www.auctioneeraddon.com/dl/

AddOn: Gatherer
    Açıklama: Toplama skillerinde (Mining, herbalism) hayatınızı kolaylaştıran bu eklenti ile topladığınız bir itemın yerini bir daha asla unutmayacaksınız. Guild ve partiden veri alış verişi yapabilmesi gibi güzel özelliklere sahip.
    Download: http://wow-en.curse-gaming.com/downl...s/24/gatherer/

2. Harita ve Quest:

AddOn: Atlas
    Açıklama: Bir harita eklentisi olan Atlas ile instance haritaları ve uçuş noktaları gibi pek çok bilgiye tek ekrandan ulaşabilirsiniz.,
    Download: http://www.atlasmod.com/

AddOn: Atlasloot Enhanced
    Açıklama: Atlas eklentisine boss ve faction droplarını ekleyen, drop rate gibi önemli bilgileri veren bir addon. (Atlas gerektirir)
    Download: http://www.atlasloot.net/

AddOn: MonkeyQuest
    Açıklama: Bir Quest Log alternatifi olan bu addon quest penceresini daha kolay kullanımlı bir hale getirebilir, aldığınız questin level bilgisini yanında görebilirsiniz. Sürükle bırak desteği ve quest durum takip özellikleri deneme değer.
    Download: http://toctastic.net/

3. Araç Çubukları ve Yardımcılar:

AddOn: Titan Panel
    Açıklama: Oyun ekranında üst ve alt satırlara (sadece üst ve sadece alt v.b.) yerleşen bu araç çubuğuyla pek çok hayati bilgiyi gözünüz önünde tutabilir, bulunduğunuz alanın koordinatlarını harita ve araç çubuğu üzerinde görebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak bir eklenti.
    Download: http://wow-en.curse-gaming.com/downl...8/titan-panel/

AddOn: ScrollingCombatText
    Açıklama: Combat sırasında normalde action penceresinde yer alan bilgileri (Dmg, Healing, Spell v.b.) karakterinizin çevresinde gösteren, tüm özellikleri değiştirilebilen bir eklenti.
    Download: http://wow-en.curse-gaming.com/downl...ingcombattext/

AddOn: KLHThreatMeter
    Açıklama: Parti ve raidlerde aggro durumunu gösteren hayati bir addon. Eğer partinizde tüm üyelerde bu eklenti varsa, aggro alma durumunuzu sürekli olarak kontrol altında tutabilirsiniz. Ayrıca Hunter ve Warlocklar petlerinin aggro tutma durumunu da sürekli takip edebiliyorlar.
    Download: http://wow-en.curse-gaming.com/downl...lhthreatmeter/

İsim
    Irocas 
    Irk
    Orc 
    Class
    Shaman 
    Level
    70 
    Realm
    Bladefist 

Eline saglik dostum cok guzel bir calisma olmus bi cok arkadasin accountu hacklendi bende add onlardan virus falan filan girer diye korkudan yukliyemez olmustum simdi bunlari rahatca indirebilirim heralde
    Irocas / LeveL 70 Shaman
    Bladefist

İsim
    Chandranath 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Warrior 
    Level
    58 
    Realm
    Xavius 

çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık
    insanlar kendi başlarının çaresine bakabileceklerine o kadar güçlü inandılar ki tanrılara sırt çevirdiler...

İsim
    Nimore 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    70 
    Realm
    Xavius 

Eline sağlık arkadaşım bu konudaki yeni arkadaşlarımıza umarım bu topic aracılığıyla yardımcı olabilirsin.

İsim
    Daywalker 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    40 
    Realm
    Karazhan 

eline saglık beaaa!!!! ayrıca saol

İsim
    Anarsist 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    Realm
    Warsong 

"aggro" bu ne manaya gelior...guzel addon larmıs saol

İsim
    irriversible 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    70 
    Realm
    Quel'Thalas 

Standart drathal hud

arkadasalar bu addon benim ''addon'' kelimesini duydugum ve kullanmaya basladıgımdan beri kullandgım bı tanedir ve cok kullanıslı oldugunu dusunuyorum umarım begenınırsınız

DRATHAL HUD: karakterinizin cevresınde parantez ısartelerı seklınde yerlesen bı addon HP ve MANA degerlerınızı gosterır rogue ve druıd ler ıcın compo pointlerınız de parantezlerın etrafında cıkıyo aynı zamanda ''target''ınızın da HP ve MANA degerlerı sızın parantezlerıızın dısında ayrı bı parantez olarak gozukuyo.

OZELLİGİ VE GIUZELLIGI:combat halindeyken zırt pırt yukarı bakıp compo point yada hp'ım ne kadar mana'm ne kadar dıye ugrasmıyosunuz dırek onunuzde

DOWLOAD:http://wow-en.curse-gaming.com/downl.../drathals-hud/

İsim
    Chandranath 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Warrior 
    Level
    58 
    Realm
    Xavius 

Alıntı Anarsist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "aggro" bu ne manaya gelior...guzel addon larmıs saol

aggro veya agroo denilen şey tehdit miktarıdır. bir bakıma karşında ki düşmanın dikkatidir. Eğer biri agroo diyorsa -ki bunu sana der sen warriorsun- "düşmanı başımdan sav!" "aaa alın şunu başımdan" tarzı cümlelerle anlatmak istediği duyguları anlatıyodur.
    insanlar kendi başlarının çaresine bakabileceklerine o kadar güçlü inandılar ki tanrılara sırt çevirdiler...

İsim
    irriversible 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    70 
    Realm
    Quel'Thalas 

Standart ...

arkadaslar bu arada KLHthreatmeter tamamen tek mob üzerine kurulu bi addon raid yaparken thrash mob da sakın threat im yuksek dıgıl dıyıp sonuna kadar nuke gıtmeyeın mazallah olursunuz valla :P kısacası KLHthreatmeter sadece boss fight lara özeldir.

İsim
    olgn 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warlock 
    Level
    70 
    Realm
    Emeriss 

arkadaslar addon lar güzelde küçük bi problem var actioneer gatherer ve atlas biri bana anlatabilirmi bunları nası kurabilecegimi lütfen

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    70 
    Realm
    Kor'gall 

http://www.mobmap.de/ gerçekten süper bir addon tavsiye ederim

İsim
    Azazêl 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı NeutralizeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.mobmap.de/ gerçekten süper bir addon tavsiye ederim

mobmap arkadaşın dedigi kadar süper ben kullanıyorum nerdeyse thootbot bakıp tam yer vermiyor ama mobmap nerelerde cıktıgı falan cook net bi şekilde haritada görebiliyorsunuz berkide en büyük avantaj bu

İsim
    Fakebook 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

mobmap gerçekten çok güzel thottbotu ufaltmışlar oyuna yerleştirmişler database i ortalama 3 saatte bir update olmakta gerçekten güzel bir program...

İsim
    Efendy 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Paladin 
    Level
    70 
    Realm
    Ahn'Qiraj 

Şuanda link veremem ama isimden curse.com adresinden aratırsanız söyleyeceğim addonları bulabilirsiniz...

Extendet Quest.. : L ye bastığınızda karşınıza çıkan Quest ekranında tüm qları bir ekranda görmenizi tüm q ları Shift tuşuyla basıp ekrana taşıyabilmenizi ve ekranda istediğiniz herhangi bir yere koyabilmenizi sağlar.. Benim çok kullandığım bir addondur...

Xpearl..: ayarını yapabilirseniz (ki zor değil) son derece güzel bir addon ekranınızı bir çok krililikten kurtaran bi addon bu ve char görüntülerini hareketli 3 boyutlu gösteren bir addon...

Deadly Boss Mod.(DHL): Oyun içersindeki cooldownları ve gelecek herhangi bir olayı gösteren addondur.. Örnek.. Karazhanda Maiden kesiyorsunuz girenler bilirki Maiden redemption diye bir skil atar bu skili yiyen heal alamaz ve her 5 saniye başı iki katlanmak kaydıyla 2500+ damage yer...İşte deadly boss mod burda devreye girer bu addon sayesinde redemption gelmeden önce geleceği zamanı bilebilir ve ona göre hareket edebikirsiniz.. Yada Av ye girdiniz atıyorum kapı açılma zamanları ele geçirdiğiniz bölgelerin sizin tarafa ait olacağı zaman sürecini ekranda gösteren addondur...

Damage Metter: çok gerekli olmasada kullanılabilen bir addondur.. Party veya raid içerisindeki damage veya healing oranınızı gösterir.. Atıyorum bir instance a girdiniz damage metter bu instance ta kim ne kadar damage vermiş kim ne kadar damage almı heal atmış gösteren bir addondur..

Ayrıca bilmeyen arkadaşlar olabilir diye söylüyorum... Oyun içerisinde İnterface te işaretlemeniz gereken oyun addoncukları vardır.. Target of target buf zamanları oyun içerisindeki anlık heal ve damage leriniz. v.s . bunları açabilirsiniz...

İsim
    Uruman 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    70 
    Realm
    Agamaggan 

Bütün addonlar icin tesekkur

İsim
    Floranse 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    70 
    Realm
    Scarshield Legion 

Bir tek WoW addonları için değil herhangi bir paylaşım sitesinden paketlenmiş bir dosyaya indirir indirmez malware taramasını keylogger tehlikesine karşı yapın. Ben bu yüzden accoutumu kaybettim. Ama allahtan karakterleri ya da üzerlerindeki itemleri silmeyip sadece paraları ve bankadaki eşyaları satmışlardı. Blizz'e başvurduktan 2 hafta sonra paramın tümünü ve itemların birazını geri alabildim. Aman diyim çok önemli. Hatta sonradan SPyware ile tarama yaptıktan sonra bulduğu cookie'nin açıklaması şuydu: "Tracks Online Games' Passwords"... Tehlikeli yani, önlemi elden bırakmamak lazım
    Defias Brotherhood
    *60 Human Warrior "Sidorkina"
    Scarshield Legion
    *64 Forsaken Rogue "Heretique"
    *70 Blood Elf Priest "Floranse"
    *70 Forsaken Mage "Ultimatom"
    *70 Blood Elf Paladin "Rhêin"

İsim
    cariye 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Wildhammer 

yaff moGue kardesım sole rogue icin kullanıslı bı kac addon ındırebılecegımız sıte ısmı verebılermıısın yada addon ısımlerını acıklamalı olarak gercekten bununla ılgılı cok arastırdım ama ıcınden cıkamadım bısuru addon buluyom ama rogue ıle hangısı ılgılıdır ve ne ıse yara bılmıyorum bı yardım edıver yaff

İsim
    mêo 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Grim Batol 

arkadaşlar addonlarımızı wowinterface.com, curse.com gibi wow tarafından desteklenen sitelerden indirmeye özen gösteriniz. diğer güvensiz sitelerden inen dosyalar keylogger içerikler içerebiliyor. o kadar güçlü güvenliğine rağmen curse'ın dosyaları bile bazen değiştirilebilmekte.

ama kaliteli bir site olarak curse ve wowinterface.com süper siteler. hele ki wowinterface.comdaki "Mirage UI insomnia Complation" isimli bir addonlar topluluğu vardır ki dillere destan.

meslek kasanlar için benim sizlere tavsiyem "Advanced Trade Skills" isimli bir addon olacak. bu addon tüm mesleklerin interfaceını değiştiriyor. bankadaki itemlerinizi ve alabileceğiniz itemleri sayarak bir itemden ne kadar yapabileceğinizi hesaplıyor. Siz 5 tane kıyafet sıraya koyarsanız tüm eksikleri sizlere listeliyor, bir satıcıya gittiginizde eksiklerini yukarıya eklediği bir butonla otomatik alıyorsunuz. gerçekten çok etkileyici bir meslek addonu.

İsim
    Drogmah 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    30 
    Realm
    Bloodfeather 

Standart bar için bi soru :D

Herkese selam. Şu skilleri koyduğumuz bar yetmiyor artık. Netten addon indirmem gerekiyor skilleri ve itemları ekranda görebileceğim ve kullanabileceğim bir addon tavsiye eder misiniz?

Umarım derdimi anlatabilmişimdir

Super Moderator
    İsim
    Hakhan 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Addon indirmene gerek yok. Escape'e basıp Interface'den olması lazım Right Action Bar Left Action Bar tipi yazılar var. Onları işaretlersen o yandakiler filan açılır

+ Konuyu Cevapla