Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: retri paladin silah seçimi

İsim
    hikanka 
    Irk
    Troll 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Spinebreaker 

Standart retri paladin silah seçimi

malum paladin dps de eb zayıf stat haste bu durumda 3.50-3.60 lık mı yok dmg miktarı yüksek 3.80 lik bi silah mı daha iyi olur sizce?

İsim
    Xavaron 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Bir dakika :O paladin dps de zayıf mı ??? lool şaka mı ? retri pala dps'de harika + silah konusuna gelrsek two-hand sword,axe veya mace an iyisi ve önemli olan hızlı veya yavaş vurması değil verdiği statlar önemli yani 3.50 3.80 hiç fark etmez

İsim
    Duinhir 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    ?? 
    Realm
    Burning Legion 

Konuları düzgün okuyunuz lütfen.En zayıf stat Haste diyor orada.

Konuya gelirsek,tabiki damage aralığı,DPS başta olmak üzere hangi stat açığınız varsa o stata sahip silah kullanmanız yaranınıza.Benim hit rating cap değildi.Hitli bir silah seçtim.
    Birde Human iseniz Sword ve Mace daha iyi statlar sağlar size.

İsim
    Zibidisever 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

valla kardeşim retri paladinde silah sadece stat için önemlidir melee vurduğu fazla bişi olmaz neler vardır crusader templar falan fişman ancak paladinin asıl dmgi spell dir o yüzden ben 0 lvl gri balta ile adam kestiğimi bilirm

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı bybomber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim retri paladinde silah sadece stat için önemlidir melee vurduğu fazla bişi olmaz neler vardır crusader templar falan fişman ancak paladinin asıl dmgi spell dir o yüzden ben 0 lvl gri balta ile adam kestiğimi bilirm
    Bu yazdıkların üniversite öğrencileri için en uygun paradoks tezine yardımcı olacak türden.

Paladin melee classtır.Yani elindeki silahıyla vurur.Spell olarak exorcism ve hammer of wrath dan başka spelli yok.HoW yi her istediğinde kullanamaz, exorcism de hem deli gibi mana harcar hem de cast time uzun olduğu için pek kullanılamaz.Onun dışında tüm saldırı skilleri için melee de attack power gerekir, o da strengh ile artar.
    Zaten retri pala oyuncusu olsan en azından bir kez honor vendoruna gidip "paladinlerin pvp statları nasıl" gibi bir düşünceyle itemlere göz atar ve strengh içeren bir dps & tank seti, spirit ve int içeren ikinci bir healer seti görürdün.
    Sonuç olarak l2p paladin.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Stormhammerr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Alıntı bybomber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saçmalama ya paladinin weapon olacak weapon=dps

İsim
    Flippe 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    63 
    Realm
    Argent Dawn 

Alıntı Shoke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir dakika :O paladin dps de zayıf mı ??? lool şaka mı ? retri pala dps'de harika + silah konusuna gelrsek two-hand sword,axe veya mace an iyisi ve önemli olan hızlı veya yavaş vurması değil verdiği statlar önemli yani 3.50 3.80 hiç fark etmez

Dostum, Axe Mace Sword dedin tüm Two-Handed'i saydin resmen
    Kuzenim WoW'un amacinin içine ettiği için (Ha bire tek yediği class i açtığı için) çok sinirleniyorum bu yüzden Burning Legion'u birakip Hellfire'ye geçmiş bulunmaktayim.

İsim
    Dronel 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Retri Paladin BiS ( Best-in-slot ) diye internette ufak bir araştırma yaparsan herhangi bir slot için en iyi itemlerin hangileri olduğunu görebilirsin.

+ Konuyu Cevapla