Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1 2
Toplam 26 sonuçtan 21 ile 26 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Priest PvP

İsim
    Gecekondu 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

ark.lar benimde bir sorum olucaktı bende sp oynuyorum fakat bg'lerde kimi zaman çok kill kimi zamanda çok çabul yatıyorum disc. pri oynamak istiyorum ama bunun için yardımcı olucak addon varmı heal bot'u indirdim ama tam ayarınımı yapamadım yada doğru addon değil mi (buarada lvl 63 )

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

63 levelde shadow priest pek birşey yapamaz.Disc e geç ve disc olarak oyna, hem dps de hem healde başarılıdır disc.

Ben disc priest olarak oynuyorum ama kullandığım pek addon yok, genelde herkesin kullandığı omnicc, interruptbar vs.Healbot wsg gibi küçük bg lerde iyi ama alterac valley gibi yerlerde kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Gecekondu 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

peki pvp için bir disc.pri talenti verebilirmisin birde dps skilleri nelerdir disc.pride

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Benim profilimdeki priestin ikinci talentlerine bakabilirsin.Tam olarak mükemmel diyemem çünkü nette bulduğum pvp dizilimleri bana biraz garip geldi ve biraz kendi uğraşımla yaptım.

Disc priest olarak pvp de dps yapmana gerek yok, 3-4 kişi üstüne gelmedikçe ölmezsin.Özellikle düşük levellerde heal konusunda disc priest fazlasıyla op.Dps olarak kullanacağın speller penance, mind blast, holy fire, smite ve dot spellerin.Ama dediğim gibi pvp de disc priest dps olarak birşey yapamaz.O zaman bu speller ne işe yarıyor diyeceksin, bu speller quest yaparken yardımcı olur.Shadow priestin level kasarken mana sıkıntısı var, disc priestte mana sıkıntısı çekmezsin.Ayrıca healer olacağın için dg sıralamasında daha az beklersin ve bg lerde daha uzun süre hayatta kalabilirsin.Shadow priestin düşük level bg lerinde hayatta kalması biraz mucize.

Yani kısaca illa dps olmak gibi bir durum yoksa disc e geç healer ol.Hem questlerini mana sıkıntısı çekmediğin için kolaylıkla yaparsın, hemde dg ve bg de aranan birisi olursun.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Lirath 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

walla en nefret ettigim healler classi mana burnu bitiriyor beni ayı olcup engellemeye calıssanda fight 6 7 dk oldumu elinde sonunda yamuluyorsun

- LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE BONDS!
    - Now I stand, the lion before the lambs... and they do not fear.
    - They cannot fear.
    - THE LICH KING...MUST...FALL!

İsim
    karaboynuz 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Priest 
    Level
    70 
    Realm
    Draenor 

shadow talent skilli olan sin&pun açıldıktan sonra pvpde eğlencesine millete sw: pain atıp kaçacan, illa dispell edecek birileri çıkar, sonra gelsin fear =D
    time is money, boyz

+ Konuyu Cevapla