Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Mage PvP ve PvE Rehberi

İsim
    Xavaron 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Standart Mage PvP ve PvE Rehberi

Mage PvP ve PvE Rehberi

Mage’in specleri Arcane,Fire ve Frost’dur.

Arcane daha çok PvE için yaratılmış bir spec olmasına rağmen çok az kişi arcane’i kullanır.Cataclysmle birlikte arcane specinin durumu gittikçe düştü,bu düşüş cataclysm versiyonunun gelmesiyle başladı.
    Eskiden arcane çok sevilir ve kullanılırken,bazı spellere nerf gelmesiyle beraber pvpde kullanılamaz hale gelirken artık pve de bile çok az kullanan oluyor.

Arcane Mage için tercih edilen talent ağacı:
    http://www.wowhead.com/talent#ohIRrR0RrRRofZc

Fire mage,PvP de ve PvE de gayet kullanışlı ve iyi durumdadır.PvP’de daha çok sevilen fire mage arena dışında en kullanışlı speci olabilir.Arena dışında çünkü arenalarda fire mage kendini pek koruyamaz ve stunda kalarak yenilir( ama tabi arenalarada giren ve başarılı olan fire mage oyuncuları var. ) Fire pvp konusunda battlegroundlarda gayet sevilen ve başarılı bulunan speci dışında pve ve lvlingdede gayet kolay ve güzeldir.

Fire Mage için tercih edilen talent ağacı:
    http://www.wowhead.com/talent#ohhZfchokbRRsfoc

Frost speci, çoğu mage oyuncuları için en sevilen ve en eğlenceli spec olmak dışında sevilmesinin nedeni hem PvP hem PvE hemde Lvlingde gayet başarılı,kolay ve iyi durumda olmasıdır.PvP’de battleground olsun,arena olsun hepsinde başarılı olan frost mage,pve de gayet iyi dps yapabilen çok sevilen bir specdir.
    Ayrı zamanda lvling içinde en kolay spec frost specidir.

Frost Mage için tercih edilen talent ağacı:
    http://www.wowhead.com/talent#oMhbbZZffrhshsd0o

Leveling için tercih edilen specler
    Lvlingde Frost ve Fire daha çok tercih edilir ama low lvllarda en çok frost kullanılır.
    Fire lvling ve pvpde battlegroundlarda çok faydalıdır.Frost ise hem lvlingde hızlı kasmak amacıyla hem pvpde ( battleground ve arenalar ) hem de pve’de çok başarılı olmuştur ve hemen hemen tüm mage oyuncuları frost specini çok sever ve kullanır.
    Arcane’de ise Cataclysm’le beraber ilgisi azalmış ve neredeyse sadece dungeonlar için kullanılan bir spec haline gelmiştir.
    Konu Shoke tarafından (20-02-2011 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı Shoke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [COLOR="red"]
    Arcane daha çok PvE için yaratılmış bir spec olmasına rağmen çok az kişi arcane’i kullanır.Cataclysmle birlikte arcane specinin durumu gittikçe düştü,bu düşüş wrath of the lich king ( wotlk ) versiyonunda başladı.
    Eskiden arcane çok sevilir ve kullanılırken,bazı spellere nerf gelmesiyle beraber pvpde kullanılamaz hale gelirken artık pve de bile çok az kullanan oluyor.
    Paragrafın tamamı külliyen yalan, ama "en yalan" kısmı altı çizili kısım. Arcane zaten WoTLK'in neredeyse en otoriter spec'iydi. WoTLK sonuna doğru o kadar OP hale gelmişti ki rotasyonu tek bir tuştan ibaretti. Arcane'e Cata başından beri hiç nerf gelmedi, buff geldi aksine. PvP'de gayet kullanışlı.
    ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به

İsim
    Xavaron 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Pardon yanlış yazmışım Cataclyms'in gelmesiyle düşüş yaşadı. Belki size göre olmayabilirde genel durum böyle.
    PvP'de wotlk döneminde seviliyordu ama cataclysmle beraber arcane kullanımı eskisine göre daha az durumda ( Malesef ki )
    Wotlk dönemindeki bazı spellerde artık yok bu demek oluyorki nerf gelmiş bunu kendi gözlerimle gördüm :/
    ( Arcane speciyle bir sorunum yok ben burda gerçekleri söylemeye çalışıyorum )
    Konu Shoke tarafından (20-02-2011 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Adın Ne Önemi Var ? 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    ?? 
    Realm
    Burning Legion 

Savaşmanın bir anlamı yok bende yeni başladım mage kasmaya fakat arcane'den söylendiği ve düşünüldüğü gibi bir verim alamadım. Şuan diğer talentleri karıştırıyorum fakat aklımda arcane yerine fire kasmak var açıkçası...

İsim
    Xavaron 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Bence önerim eğer 85de pvp oynayacaksan frost ile kasman çünkü iyicene alışırsın ve pvpde rahat bir şekilde oynarsın hemde acayip rahat bir şekilde

Frost Mage kullanıyorum ve çok memnunum. Tek derdi mana tüketiminin son zamanlarda artması. Boss fightların yarısında mana bitiyor ve çaresiz kalıyorum. Onun dışında pek bir problemim yok.

Kullandığım talent: http://www.wowhead.com/talent#oMZcb0bZffbhshsdMo

İsim
    Bekrai 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Bladefist 

arcane kullanıyorum, henüz lvling olduğu için kesin kponuşmayacağım, izdenimlerimi anlatıcam.

başlarda frost başlamıştım. sonra neden bilmiyorum arcane denedim ve çok sevdim açıkcası (bunda lore un da etkisi oldu) pvp yorumum şudur, battlegroundlarda genelde ilk 5 te oluyorum, genlede dedim çünkü çoğunlukla ilk üç oluyorum. onun dışında kasarken de herhangi bir sıkıntı şekmedim şimdiye kadar. yani arcane bence denildiği gibi ölmüş yada can çekişen bir talent değil. enazından ben 72 lvl olana kadar sorun yaşamadım. 85 te yetersiz kaldığımı düşünürsem hiç düşünmeden frost'a geçeceğim.
    Unbroken everything that is, is alive!
    Gilneas will never forget you, Forsaken...

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı Thigrai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paragrafın tamamı külliyen yalan, ama "en yalan" kısmı altı çizili kısım. Arcane zaten WoTLK'in neredeyse en otoriter spec'iydi. WoTLK sonuna doğru o kadar OP hale gelmişti ki rotasyonu tek bir tuştan ibaretti. Arcane'e Cata başından beri hiç nerf gelmedi, buff geldi aksine. PvP'de gayet kullanışlı.
    arcane pvp de özellikle rated bg lerde çok kullanışlı.

bi çalının arasına giriorm bi healera bi poly trinkledi öbürüne bi poly time warp burst cd fc down 1-0 öndesiniz

Diorum "arcane gircem arcane istiom!!" diorm, yok diolar frost kal cc lerin lazm bize üzülüyorum arcane pvp de hep frostun gölgesinde

Ve de, mesela eye of stormda, mana shieldle (talentine verip) knockbackiyle aşşa az adam düşürmedim insanlar anlamıyor!!!

İsim
    Shârp 
    Irk
    Undead 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

peki atak aldın mı noluyo arcane mage ile kaç saniye sürüyo yaşaman arcane pvp de tamamen kullanışsızdır yanlış yapıpda arcane oynamayın mage'den soğursunuz pvp oynamak istiyorsanız Mage bilginiz varsa Frost veya Fire oynanmalı pve içinse arcane..

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

defalarca söledim burda da sölüyorum MAGE hiçbi şekilde dayanıklı bi klas değildir cc denen bişeyi vardır. cok da op bişeydir ama takip etmesi zordur takip etsen de uygulaması zordur. o cc yi oturttuktan sonra istersen pve set-specle gir maçı alrsın.

mage pvp bilgimi sorgulicak birinin benden daha iyi achi lere sahip olması gerekir diye düşünüyorum.

İsim
    Xavaron 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Alıntı Corpsegrinder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek derdi mana tüketiminin son zamanlarda artması. Boss fightların yarısında mana bitiyor ve çaresiz kalıyorum.
    Şimdi Frost spec kullanıp mage armor kullanmıyorsan pve de mana sorunu tabi ki olur + pvpde gine mage armor kullanılır, sadece melee dps sana saldırırsa bir süreliğine frost armor kullanırsın. Bunu denedikten sonra eminim ki mana sorunun hiç kalmiycaktır ve meleeler sana saldırdığı zaman biraz daha rahat ve oyuna hakim oynayabileceğinden şüphem yok

Cevabı biraz geç yazmış olabilirim,forumlara bakıcak pek bir vaktim olmuyor malesef :// umarım gine de yardımcı olmuşumdur.

İsim
    Mcmarkstars 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Boulderfist 

Alıntı Shoke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mage PvP ve PvE Rehberi

Arcane Mage için tercih edilen talent ağacı:
    http://www.wowhead.com/talent#ohIRrR0RrRRofZc
    Hatalı, Impact olmazsa Arcane neyle sersemletecek. Polymorph'u 80 dakika cast yapmakla uğraşamaz ya. Ayrıca Improved Polymorph'ta lazım. Arcane mage'in sersemletecek bir şeyi yok garibim.
    Uyarı: Bu Magister sadece Arcane enerjisi kullanır.

İsim
    Dyroxs 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Bu rehberin ztn büyük bölümü hatalardan oluşuyor.Mcmarkstars snn sölediğinde pvp talent olabilir ama arcane gibi savunması cok düşük ve castleri uzun bir spec o yüzden arcane pvp yapmak çok manalı değil.Arcane hala bariz biçimde pve speci ki suanda pve için fire gözde olmasına rağmen 4 set bonusla arcane iyi oynayanlar çok rahat fire speclere kafa tutabiliyor.Çünkü çoğu fightta bosslarda damage taken açılıyor ve fire arcane gibi bi burstu yok en basiti DS nin 4. bossu hagara fire mage btn fight üst sırada durur hagara ara phase damage taken arttırğı 8 10snlik kısımda arcane burstleri açtı anda çok rahat 200k ya yakın critleri üstüste patlatabiliyor ve fire btn fight yırtınarak yaptı damage rahat yapıo

+ Konuyu Cevapla