Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Mage için hangi meslek?

İsim
    BoxMann 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    70 
    Realm
    Magtheridon 

Standart Mage için hangi meslek?

Ben oyunda ve sitede yeniyim arkadaşlar
    Mage karakterler için hangi meslek uygun yardımcı olur musunuz?

İsim
    Jimdo 
    Irk
    Troll 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Chromaggus 

Tailoring + Enchanting alabilirsin, hem kendine kıyafet dikip hem de tm enchantlerini halledersin, 85 te tailoring'e özel pelerin enchanti, enchanting'e özel yüzük geliştirmelerini kullanabilirsin. Ayrıca Tailoring sayesinde, kendine epic dediğimiz üstün kıyafetler de dikebilirsin.

Tabiki başka meslekler de senin için faydalı olabilir, (hatta çoğu meslek neredeyse aynı ekstra özellikleri verir) Ama Tailoring ile cloth eşyalar üretebilmen senin için bir artı olur.

İsim
    Hunterangelt 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Twisting Nether 

Herblism-Alcemy

[/

İsim
    BoxMann 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    70 
    Realm
    Magtheridon 

talior un malzemelerini nereden bulacam?

Moderatör
    İsim
    Vasdcia 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Silvermoon 

Başka bir seçenek olarak ta ; Mining / Jewelcrafting alıp JC'yi kastıktan sonra Mining'i iptal edip yerine Enchanting kasarsın.

This isn't over.

İsim
    Jimdo 
    Irk
    Troll 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Chromaggus 

Alıntı murat1990 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    talior un malzemelerini nereden bulacam?
    Tailoring'in ana malzemesi olan kumaşlar, Oyundaki Humanoid moblardan düşer, Linen cloth silk cloth vs.

Açıkçası gatherer meslekleri bile bile önermedim. Çünkü sana pek de bir özellik vermezler. (herbalism,mining gibi)
    Ancak Consequence'nin de dediği gibi bir yol izleyebilirsin, kısacası işin en sonunda elinde iki tane gathering olmayan meslek bulunması seni daha fazla güçlendirecektir. Bu mesleklerden de yalnızca iki tanesi herhangi bir gathering meslek gerektirmez, bunlar da Tailoring / Enchanting.
    Tailoring için gereken kumaşları çok rahat bir şekilde humanoid moböldürerek toplarken, enchanting'i tailoring ile ürettiğin eşyaları ve quest rewardlarını DE ederek kasabilirsin.

İsim
    BoxMann 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    70 
    Realm
    Magtheridon 

Çok sağolun arkadaşlar Talior/Enchanting alacam Enchanting itemlere ekstra stat ve özellikler ekliyormuş bu ikili iyi olur

İsim
    Jimdo 
    Irk
    Troll 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Chromaggus 

Alıntı murat1990 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sağolun arkadaşlar Talior/Enchanting alacam Enchanting itemlere ekstra stat ve özellikler ekliyormuş bu ikili iyi olur
    Evet, özellikle de karakterin yeniyse, levellerken sana çok faydası dokunacaktır Tailoring ve enchanting'in, Çünkü mesleklerini kasarken milletin normalde almayacağı kıyafetleri, yapmayacağı enchantleri sen bedavaya kendine yapacaksın, çok daha güçlü bir şekilde level atlayacaksın.

İsim
    Mcmarkstars 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Boulderfist 

Evet Enchanting güzel meslek, yanında en iyi Tailoring gider. Ama Enchanting mesleği için mükemmel para saçıyorsun. Yeteri kadar paran yoksa (benim gibi) normal bir oyuncunun olacağı kadar para ve sade bir yaşam yaşıyorsan Alchemy hiç fena olmaz. Evet eskiden bende Enchanting mesleği kullanıyordum fakat baktım para bitti. Yemin ediyorum Enchanting mesleğini bıraktıktan sonra kalan shard ve dust'ları satınca zengin olmuş gibi hissettim kendimi (zengin dediğimde ortalama 1000 g kazandım Auction House sağolsun ) Alchemy'ye başladım. Öyle bir kolay ve hızlı kastım ki yani belki 4-5 gün sürdü mesleği kasmam. Çok rahattı. Gelelim mesleğin faydasına: healing potion, (özellikle draught of war), 20-30 saniyelik armor veren potion (ki bunu bir trinklet kullanırken işe yarar) Saniyeli intellect, agility, strenght veren potionlar (genelde raidlerde kullanırım) en önemlisi de flask'ler. Valla pvp'de bir mage'im kaç kere healing potion ve armor potionları (nadir olarak armor) hayatımı kurtardı. Ben derimki sana en kolay, en "nerde beleş oraya yerleş" hesabı ve en olmasada kullanışlı bir meslek.
    Uyarı: Bu Magister sadece Arcane enerjisi kullanır.

+ Konuyu Cevapla