Ben oyunda ve sitede yeniyim arkadaşlar
Mage karakterler için hangi meslek uygun yardımcı olur musunuz?![]()
Ben oyunda ve sitede yeniyim arkadaşlar
Mage karakterler için hangi meslek uygun yardımcı olur musunuz?![]()
Tailoring + Enchanting alabilirsin, hem kendine kıyafet dikip hem de tm enchantlerini halledersin, 85 te tailoring'e özel pelerin enchanti, enchanting'e özel yüzük geliştirmelerini kullanabilirsin. Ayrıca Tailoring sayesinde, kendine epic dediğimiz üstün kıyafetler de dikebilirsin.
Tabiki başka meslekler de senin için faydalı olabilir, (hatta çoğu meslek neredeyse aynı ekstra özellikleri verir) Ama Tailoring ile cloth eşyalar üretebilmen senin için bir artı olur.
talior un malzemelerini nereden bulacam?
Tailoring'in ana malzemesi olan kumaşlar, Oyundaki Humanoid moblardan düşer, Linen cloth silk cloth vs.
Açıkçası gatherer meslekleri bile bile önermedim. Çünkü sana pek de bir özellik vermezler. (herbalism,mining gibi)
Ancak Consequence'nin de dediği gibi bir yol izleyebilirsin, kısacası işin en sonunda elinde iki tane gathering olmayan meslek bulunması seni daha fazla güçlendirecektir. Bu mesleklerden de yalnızca iki tanesi herhangi bir gathering meslek gerektirmez, bunlar da Tailoring / Enchanting.
Tailoring için gereken kumaşları çok rahat bir şekilde humanoid moböldürerek toplarken, enchanting'i tailoring ile ürettiğin eşyaları ve quest rewardlarını DE ederek kasabilirsin.
Çok sağolun arkadaşlar Talior/Enchanting alacam Enchanting itemlere ekstra stat ve özellikler ekliyormuş bu ikili iyi olur
Evet, özellikle de karakterin yeniyse, levellerken sana çok faydası dokunacaktır Tailoring ve enchanting'in, Çünkü mesleklerini kasarken milletin normalde almayacağı kıyafetleri, yapmayacağı enchantleri sen bedavaya kendine yapacaksın, çok daha güçlü bir şekilde level atlayacaksın.
Evet Enchanting güzel meslek, yanında en iyi Tailoring gider. Ama Enchanting mesleği için mükemmel para saçıyorsun. Yeteri kadar paran yoksa (benim gibi) normal bir oyuncunun olacağı kadar para ve sade bir yaşam yaşıyorsan Alchemy hiç fena olmaz. Evet eskiden bende Enchanting mesleği kullanıyordum fakat baktım para bitti. Yemin ediyorum Enchanting mesleğini bıraktıktan sonra kalan shard ve dust'ları satınca zengin olmuş gibi hissettim kendimi (zengin dediğimde ortalama 1000 g kazandım Auction House sağolsun) Alchemy'ye başladım. Öyle bir kolay ve hızlı kastım ki yani belki 4-5 gün sürdü mesleği kasmam. Çok rahattı. Gelelim mesleğin faydasına: healing potion, (özellikle draught of war), 20-30 saniyelik armor veren potion (ki bunu bir trinklet kullanırken işe yarar) Saniyeli intellect, agility, strenght veren potionlar (genelde raidlerde kullanırım) en önemlisi de flask'ler. Valla pvp'de bir mage'im kaç kere healing potion ve armor potionları (nadir olarak armor) hayatımı kurtardı. Ben derimki sana en kolay, en "nerde beleş oraya yerleş" hesabı ve en olmasada kullanışlı bir meslek.
![]()
Uyarı: Bu Magister sadece Arcane enerjisi kullanır.