Geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Aktif bir forum üyesi değilim : ) Söylediğim gibi ben SOTR kullandığımda hiç bir zaman "miss" yazısı çıkmıyor ve her kullanışımda da çalışıyor. İlginç bir durum : )
Geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Aktif bir forum üyesi değilim : ) Söylediğim gibi ben SOTR kullandığımda hiç bir zaman "miss" yazısı çıkmıyor ve her kullanışımda da çalışıyor. İlginç bir durum : )
Bi süredir wow kaptırdım kendimi internete dahi girmiyordumGeç yazdığım için kusura bakmayın.
Evet hit ve expertise cap pek gerekli değil arkadaşların dediği gibiBen bu guide ı çevirdiğimde elitist jerksde e (ki ordaki bir makaleyi çevirdim) hit ve exp capli olmamız gerektiği yazıyordu. Bi süre sonra o kısmı değiştirdiler. Bende şu an hit ve exp capli değilim. Threat sorunu yaşamıyorum fazla. O ibareleri ve rotasyon kısımlarını düzelteceğim.
Daha önce Böyle ayrıntılı ve güzel anlatılmış Prot.Paladin Rehberi görmedim çok tşk. Ellerine sağlık.
biggiesmall Öncelikle bu tank olayı için teşekkürler çok güzel olmuş ben de sana bişey danışmak istiyorum bende pali oynuyorum retribution 384 leri dizmeye başladım ve pvp seviyorum senden rica etsemde en iyi pvp Enc Gem Talent gibi sorularıma cevap verebilirsen çok sevinirim ve paladinden gerçekten iyi anladığın belli oluyor bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim heee unutmadan birde ben bu hunter olucak karakterden bıktım ona karşı en iyi aure hangisi acaba![]()
bu forum kullanılmıyor artık sanırım 24 yazdığım mesaja 2 gün olmasına ramen bir cevap alamadım eyer bilgili birileri okuduysa onlarında cevaplarına açığım iyi günler dilerim herkeze...
Yazdığın konu Protection konusu olmasından kaynaklanıyor olmasın sakın
Merhaba arkadaşlar ben blood elf paladin açmaya karar verdim ama retribution mu protection mu olacağıma karar veremedim. Sizce hangisi oluyum.
ilk önce forum kullanmayı ögren.
Glyphler nasıl elde ediliyor meseleğinimi yapmak lazım Inscription sanırınm onunda dışında varmı npcsi gidip alayım :S
Konu kaiwari tarafından (19-01-2012 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.
Glyphle satın aldım fakat çantada yok nereye kayıt oluyor actiondan aldım
öncelikle bilgiler için teşekkürler...
'''%35 toplam sakınma ve %50 block'a ulaşamadıysanız Austere Shadowspirit Diamond tavsiye ediliyor, aksi takdirde ikiside eşit etkiye sahip.''' demişsiniz
toplam 80 ( 35+50 )ediyor ???
1. her iki tarafda 49+49+( 5 zaten var )=102.4 olmayacak mı ?
2. ikitaraf eşit olmak zorundamı benim mastery ( block ) şimdiden 60 oldu...diğer taraf a 38 kaldı bu yalnış mı ? eşit değil sonuçda..
3.5 + 22 ( pary) +22 ( dodge ) diğer yarı sı yani .....bunlarda eşit olursa mı verim en fazla oluyor...yoksa 10 pary + 30dodge veya 30+10 olabiliyormu.??
bir örnek; block 90 diğerlerinin toplamı 12,4 = 102,4 ile ( 5+22 dodge+22 pary ) + ( 50 block -mastery) = 102,4 aynı verimi veririmi ???
cevap için şimdiden teşekkür ederim...
Dodge+parry , block ile eşit olmak zorunda diye bir kural yok.
Dodge ile parry de birbirine eşit olacak diye bir kural yok fakat yakın veya eşit olursa daha güzel olur (diminishing returns olayı)
Block 90 diğerleri 12.4 olması imkansız zaten, fakat rakamlarda büyük dengesizlik olması karakterinden verim almanızı engeller.
Temsil misal;
%57.52 Block
%18.87 Parry
%19.44 Dodge olduğunu varsayalım.
Kaç yapaaaaaaaaaaaaaar 40 yapar veeeeee Milliyetçi..... Öhm...
%95.83+%5= %100.83 yaptı. Yemek flask vs buffları ile bu rakam cap e ulaştırılabilir.
Öncelikle cevap için teşekkürler...
Açıklayıcı olmuş..
Prot/pala olarak (17,5-17,5 ) + 60 planladım inşallah ..block dada pary ve dodge da olduğu gibi
''yüzde büyüdükçe daha fazla puanla % 1 lik dilim almak'' ( her 179/199/203 de bir %1 gibi) bir durum yoktur da 60 a ulaşılabilir...
(diminishing returns olayı) da ayrı bir durum tabi, şimdide onu anlamaya çalışıyorum onu etkileyen faktörler neler, ve bizatihi kendisi ne demek falan gibi...
wow ayrı bir dünya mış::)
Merhaba arkadaşlar ben yeni prot paladin açtım fakat rehberdeki talentlerden hangisini kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım.egoist talent ağacı ve muhafız arasında kaldım gibi sizce hangisi daha kullanışlı?
kardeşim ağzına ellerine emeğine sağlık çok güzel anlatım olmuş bence
madem yapmışın bir iyilik birde uygulamalı talent dizimi yapsan hiç fena olmaz. bende çok bişeymi istemiş olurum bilmem ama yaparsan sevinirim tekradan ellerine sağlık