Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Restor Druid'de Combat Rez?

İsim
    Fabir 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

Standart Restor Druid'de Combat Rez?

Selamlar.
    Gruptaki bir eleman combat sırasında öldüğünde o kargaşa esnasında cesedi bulup üstüne tıklamak gerekiyor combat rez için.. Ama özellikle ceset büyük bir mob altında falan kalmışsa, üstelik bir de dwarf, gnome falansa görmek bayağı zor oluyor. Bu durumlarla başa çıkmanın benim bilmediğim bir yolu mu var?
    Aslında aynı durum bazen revive için de geçerli oluyor. Ama sorum aynı: Bunun bir macrosu falan var mı yoksa illa da adamı bulup üstüne tıklamak şart mı?

Moderatör
    İsim
    Bonelazy 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı Talay Nickli Üyeden Alıntı
    Gruptaki bir eleman...
    Grubundaki oyuncuların health barlarını görebildiğin party frameden (ekranın solunda kalır) ölen oyuncuyu seçip büyüyü yapabilirsin.

Heallamak için de koşturan adamlara tıklamaya çalışmıyorsun umarım

İsim
    Fabir 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

Ya aslında ben level 1'de karakteri daha açarken kurduğum healium diye bir addon kullandığım için o soldaki frame'i hiç kullanmıyorum. Ancak corpse seçmek için soldaki frame'e tıklamayı da denedim, seçmiyor. Ama sizde seçiyorsa o zaman benim UI'de bir sorun var demektir...

İsim
    Helmon 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

adam release ettiyse seçemezsin...seçsen bile büyüyü yapmaz...bunun için önce skill e tıklayıp sonra adamın cesedinin üstüne tıklaman gerekiyor..
    release etmediyse,yani party kısmında hala "dead" yazıyorsa o zaman party penceresinden adamın resmine tıklayarak skill i kullanabilirsin...

ayrıca bunu sağlamak için bir addon yok...kaldı ki release etmiş adam da Battle Rez istemeyecek...istese bile babayı alır o combatta çünkü sen heal etmekle meşgulsün o sırada...onun cesedi nerde vs derken tank yatar

blizzard ui ve raid frame lerini upgrade etti...daha kullanışlı ve hoş bir görünümü var..eğer kendi alıştığın bir heal addon u kullanmıyorsan onu kullanmanı tavsiye ederim...bir sürü data yüklenmesinden ve addon hafızası yığılmasından kurtarır seni...

çünkü çoğu heal addonu bilgileri kaydediyor ve ayarlarından değiştirmediysen aynı addon u yüklü diğer oyuncularla paylaşıyor dataları...
    "If you have doubt then aoe"

İsim
    Fabir 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

Anladım. Yani adam release etmişse önce skile, sonra cesede tıklayacağım. Benim de derdim buydu işte. Bunun bir çözümü yok yani. Ancak diğer, yani adam release etmemişse seçip combat rez yapabiliyoruz. Ben de neden adamın öyle seçilebildiğini, neden seçilemediğini anlamamıştım. O "dead' yazısına da hiç dikkat etmemiştim.
    Teşekkürler.

İsim
    Helmon 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Rica ederim Başka kolay bir yolu yok malesef
    O da şöyle ki tabi ki onun addon unu da yapmak mümkün.Fakat olmamasının sebebi addonlar interface düzenlemesi,tuşların atanmasını kolaylaştırmak ve oyundaki datalar hakkında yardımcı olan programlardır.Blizzard oyunu kolaylaştıran,karakterlerin hareketlerini ve yaptıklarını kontrol edebilecek,kolaylaştıracak ve oyuncunun karakter üzerindeki kontrolünü kısıtlayacak veya isteği dışında hareket ettirecek addonlara (player bot lar gibi) kesinlikle izin vermemektedir..

Edit : Bu arada adam release etmişse,büyüyü seçtikten sonra party interface deki adamın portresine tıklaman da fayda etmez...bizzat yerdeki cesedini bulup onun üstüne tıklaman gerekecektir...
    "If you have doubt then aoe"

İsim
    altan 
    Irk
    Troll 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Ben restro druid için leveling sırasında healbot'u kullandım. Ancak 85 lvl olduğum da tam olarak ihtiyaçlarımı karşılamaz oldu. bu nedenle Grid'i kurcaladım. Fakat çok karmaşık olduğundan anlamadım. Şu an VUHDO'yu kullanıyorum. Gerçekten mükemmel! Hem mouseun her tuşunu istediğin gibi ayarlayabiliyor hem de çok kullanışlı yapısıyla her konuda yardımını görüryorsun. Tank için ayrı bir bölümü , pet ve group için ayrı bir bölümü var. En güzeli de eğer combat sırasında birisi ölürse addon üzerinden ölene tıklarsan otomatik olarak REBIRTH cast ediyor. eğer combat bitmiş ise otomatik olarak REVIVE ast ediyor.

İsim
    karaboynuz 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Priest 
    Level
    70 
    Realm
    Draenor 

Alıntı vampir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an VUHDO'yu kullanıyorum. Gerçekten mükemmel! Hem mouseun her tuşunu istediğin gibi ayarlayabiliyor hem de çok kullanışlı yapısıyla her konuda yardımını görüryorsun. Tank için ayrı bir bölümü , pet ve group için ayrı bir bölümü var. En güzeli de eğer combat sırasında birisi ölürse addon üzerinden ölene tıklarsan otomatik olarak REBIRTH cast ediyor. eğer combat bitmiş ise otomatik olarak REVIVE ast ediyor.
    ütü de yapabiliyorsa şukelaa =)
    time is money, boyz

+ Konuyu Cevapla