yükledim şimdi ama bu GatherMate_Data2 olan kırmızı şekilde adons kısmında aktif mi değil benmi atamadım yardımcı olurmusun _?
yükledim şimdi ama bu GatherMate_Data2 olan kırmızı şekilde adons kısmında aktif mi değil benmi atamadım yardımcı olurmusun _?
pardonya hiç dkkat etmedim kusura bakmayın ben GatherMate 'ın farklı versiyonunu indirmişimbu arada biggiesmal teşkr ederm saolasın
Ben bunların hepsini indirip bir klasörde topladım. Daha sonra oyuna girip Import'a tıkladığımda hiçbirşey gözükmedi.Nasıl düzeltebilirim?
Teşekkürler Mükemmel Paylaşımve ayrıca Foreground'a bastığınızda eğer birşey olmazsa yukardaki ''Cluster'' a tıklayın ve ondan sonra tekrar Foreground'a basın.Bunun nedeni haritanızdaki nodeların çokluğu.Sizden biraz azaltmanızı istiyor.Bunu teker teker yapmak yerine Cluster'a tıklıyorsunuz ve işlem bitiyor. Hayırlı Farmlar
![]()
Her eve lazım bir addon eline sağlık.
Yalnız maden farmlarken çok fazla yer çıkıyor bunların çok azında gerçekten madene rastlıyorum.Birde arkeoloji bölgesi olmayan yerleri arkeoloji bölgesi gibi gösteriyor.Nerde hata yaptım acaba yardımcı olabilirmisiniz?
Uzun zamandır buralarda değildim geç cevap için kusura bakma lütfen. Her maden nodunu gösterdiği için haritada biraz kalabalık görünebilir fakat gathermate2 addonunda o işaretlerin büyüklüğü ve saydamlığı konusunda ayarlar var. Arkeoloji kısmına gelince, arkeoloji bölgesi olmayan yeri göstermesi pek muhtemel değil, database inde bir sorun olmuş olabilir. Gathermate data yı yeniden yükleyip güncel halini kullanırsan sorunun düzelir.
arkeoloji bölgesi gösterdiği halde orada arkeolojinin olmaması normal bir şey ve evet addon bunu yapıyor.
şöyle anlatayım a kümesi içersinde üç tane arkeo bölgesi var ve sen bu kümenin içersinden her seferinde bir tanesini farmlıyrosun. bu random birşey. kırmızı bölge bir aşağıda bir yukarda çıkabiliyor. işte program, a kümesindeki olağan üç tane arkeo bölgesini hep gösterir, gösteriyorda. çünkü o bölgeler random olarak çıkabilecek potansiyel arko yerleri. bizim yapacağımız ise random olarak beliren a kümesi içersindeki arkeoya gidip kırmızı alanı farmlamak.
gathermate2 yi kullanıyordum zaten ama routes addon undan haberim yoktu güzel oldu![]()
Ellerine Sağlık !
Ya gathermate yerine gether mate 2 kullansam olurmu
evet şimdi farkettimde resimde gösterdiğiniz bazı yerler gelmeyince dedim ben yanlışmı yükledim burdan sonra yorum yapan arkdaşlar dikkat eder inş bana özel bi konuşabilirmiyim bunun hakkında nasıl konuşuruz
Teşekkürler çok işe yarar bir konu olmuş.