doğru diyonda inan mage ların teleport undan başka gıcık kaptığım bişi yok
elemental warding resilience la birleşince bide resist varsa pek sorun teşkil etmiyor frost ataklar benim için
hee noluyor fight uzun sürüyor![]()
doğru diyonda inan mage ların teleport undan başka gıcık kaptığım bişi yok
elemental warding resilience la birleşince bide resist varsa pek sorun teşkil etmiyor frost ataklar benim için
hee noluyor fight uzun sürüyor![]()
Let Them Come!!!
TBC'den beri Retri Paladin oynuyorum.
En çok zorlandığım class iyi gearlı oynamasını bilen bir frost magedir. Bir ret pala olarak her türlü yapabileceğimi yapıyorum anca karşımdaki frost mage hata yaparsa yatırabiliyorum. En kolay indirdiğim classlarda shaman,warrior ve çoğu rogue.
death knigt druid dışında herkezle rahat alırım ama onlar benim korkulu rüyem paladinimle fırtınınalar estiririm
wotlk'ta paladindim. İlk oynamaya başladığımda healerdım. Sonra alışıp pvp yapmaya çalıştığımda retrinin frost mage karşısında ne kadar gariban olduğunu gördüm ve reroll yaptm![]()
frost mage insanı deli ediyor sonu gelmiyor her yerdelerama şuan bloodknın devri alt chara ressi item dizmeye başladım kralı gelse alamazlar beni...isterse 3vs1 olsun
![]()
85 Warlock
85 Death Knight
85 Shaman
For The Horde
aklıma ilk başladığım zamanlar geldi. Serverda duel atıyodum mele clasları kesip artizlik yapiodum büyük bi başarıymış gibi
adımı meleeeee takmıştılar :PPPPPP
retriyim palayım dertliyim ne bir duel aldım ne bir show yaptım
nolcak bizim halimiz![]()
Daha çok genç bi karakterin var bizimkiler 85 yaşında![]()
sende baya gençsin![]()
http://eu.battle.net/wow/en/characte...Sevrole/simple