Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 110 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: PVP de en zor ve en kolay aldıklarınız?

İsim
    Âxl 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

Standart PVP de en zor ve en kolay aldıklarınız?

Merhabalar,bir pvp muhabbeti açayım dedim,burda pvp de en zor ve en kolay aldığınız class ları nedenleriyle belirtin ben başlıyorum,

rogue oynuyorum en kolay:hunter,flare gibi spelleriyle rogue düşmanı gibi görünsede yanına girdiğin anda 2 multiate le hp si yarılanıyor alması çok kolay geliyor bana..
    en zor:warrior,her türlü stunını charge ını atıyor ve 10k 10k gömüyor hp sini bile indiremiyorum,warrior kestiğim zamanlar çok nadir.

ROCK N ROLL

İsim
    Lirath 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

ben bi melee olarak frost mage diorum

- LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE BONDS!
    - Now I stand, the lion before the lambs... and they do not fear.
    - They cannot fear.
    - THE LICH KING...MUST...FALL!

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı RipCrusader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi melee olarak frost mage diorum
    Ben de Frost Mage olarak Melee diyorum.

Unholy Death Knight kesinlikle antimdir, adamı CC edemiyorum, CD patlatıp gömüyor resmen. Ondan sonra Feral Druidler çok can yakıyor ama Gear uygunsa çok zor değil. Warlocklar çok uğraştırıyor, latency düzgün değilse yandın.
    ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به

İsim
    Xavaron 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

Valla eğer rangedsam fury/arms warrior zorluyor.Melee isem frost/fire mage.Başka ne çıkarsa alırım

Rogue oynuyorum.

Öncelikle şunu belirteyim oynadığı classın hakkını veren oyuncu zorluyor.Ancak yine genelleme yaparsam

En kolay olanlar:
    mage:aslında en zor olması lazım ama cataclysm geldiğinden beri bg'lerde işini bilen mage çıkmıyor karşıma.Hala sürekli frostbolt cast eden ya da cos açtığımı görebildiği halde dragon breath kullanan mageler var.

Hunter:Hunterlarda genelde classın hakkını veren oyuncu sayısı az buna bağlıyorum yoksa cidden iyi durumda olan sınıf.Çoğu hunter flare diye bir skillerinin olduğundan habersiz

Warlock:İyi olan oyuncuları zorlasa da plate classlar kadar değil.

En zor olanlar:
    Warrior;İyi bir warrior oyuncusu olmasına da gerek yok bleed efektler yetiyor zaten.Chargeları avoid edebilirsem bir şansım oluyor ama onun dışında açılışı yapsam dahi zor.Şu an için rogue antisi de diyebiliriz.

Unholy DK:Unholy dk cd'ları açık ise imkansız özellikle gargoyle'u açarsa çok zorluyor.Belki de diğer roguelara kolay geliyordur ama bana değil.

Feral druid:bleed efecti,Ayı formu,self heali,yüksek criti,başı sıkışınca cyclone'u(eskiden çakma rogue derlerdi şimdi çakma biz olduk)
    Konu Coldbane tarafından (15-01-2011 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Âxl 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

Alıntı Coldbane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rogue oynuyorum.

Öncelikle şunu belirteyim oynadığı classın hakkını veren oyuncu zorluyor.Ancak yine genelleme yaparsam

En kolay olanlar:
    mage:aslında en zor olması lazım ama cataclysm geldiğinden beri bg'lerde işini bilen mage çıkmıyor karşıma.Hala sürekli frostbolt cast eden ya da cos açtığımı görebildiği halde dragon breath kullanan mageler var.

Hunter:Hunterlarda genelde classın hakkını veren oyuncu sayısı az buna bağlıyorum yoksa cidden iyi durumda olan sınıf.Çoğu hunter flare diye bir skillerinin olduğundan habersiz

Warlock:İyi olan oyuncuları zorlasa da plate classlar kadar değil.

En zor olanlar:
    Warrior;İyi bir warrior oyuncusu olmasına da gerek yok bleed efektler yetiyor zaten.Chargeları avoid edebilirsem bir şansım oluyor ama onun dışında açılışı yapsam dahi zor.Şu an için rogue antisi de diyebiliriz.

Unholy DK:Unholy dk cd'ları açık ise imkansız özellikle gargoyle'u açarsa çok zorluyor.Belki de diğer roguelara kolay geliyordur ama bana değil.

Feral druid:bleed efecti,Ayı formu,self heali,yüksek criti,başı sıkışınca cyclone'u(eskiden çakma rogue derlerdi şimdi çakma biz olduk)
    Eedd bnmde kesinlikle aynı böyle aslında sadece,

warlocklar demonolgy ise çok zorluyor stealth olmak imkansız sürekli hellfire atıyor,açılışı yaptığım anda metamorphosis ile verdiğim damage tamamen düşüyor,cos ta işe yaramıyor zaten pet kesiyo düz bni.. diğer warlocklarda gene zor fear + curse leriyle bitiriyo affli flnda

feral druid,sana daldıkları anda evasion ve combat readinees açmanı öneririm çok rhaat alırsın,kaçıp cyclone yaparkende blind fln öneririm.böyle yenebilirsin onları.

warrior dediğin gibi tamamen antimiz hiçbir şekilde yenemiyorum

ROCK N ROLL

İsim
    Lirath 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

warlok en berbatı dotla kac dotla kac

- LIGHT, GRANT ME ONE FINAL BLESSING. GIVE ME THE STRENGTH... TO SHATTER THESE BONDS!
    - Now I stand, the lion before the lambs... and they do not fear.
    - They cannot fear.
    - THE LICH KING...MUST...FALL!

İsim
    Totemdabster 
    Irk
    Orc 
    Class
    Shaman 
    Level
    70 
    Realm
    Dunemaul 

paladinlerinde özellikle warlock ve frost mage lere karsı hic şansı yok şimdiye kadar kesemedim ayrıca paladinler cok dürüst dövüsüyo oda alehimize ztn
    I Will Show You The True Power Of The Elements!!!

İsim
    paladutis 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Karazhan 

Standart prot pally ile hayat cok da zor degil

herkeze merhaba ;

eger bir prot pally niz var ise hicbir class dan korkmanıza gerek yok.
    yeter ki o na iyi hükmedin.

özellikle;
    lay of hand ve world of glory ölmenizi imkansız hale getirir.
    2 kisiye gözü kapalı dalabilirsiniz hele ki melee ise...

sadece frost mage leri öldürmek uzun sürebilir ,
    az dps i fakat yuksek armor ve heal kabiliyeti sayesinde , rakibini yoran ve yavas yavas öldüren protlar catalsymin en esaslı char ı durumdadır diye dusunuyorum.

İsim
    Hunterangelt 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Twisting Nether 

Beni en çok zorlayan kesinlikle affc warlocklar.Dispel büyüm olmadığından dolayı o damage leri almak zorunda kalıyorum ve eğer fight uzarsa kesinlikle alan karşı taraf oluyo.Aslında huntera bi debuffını düşmana aktaracak bir büyü verseler süper olur Ne bi heal nede bi dispel büyümüz var En kolay aldığım class ise çoğunlukla mageler oluyo.

[/

İsim
    Helmon 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

uzun zamandır druid oynamamıştım
    fakat healer druid oynadığım için kimseyi halledemiyorum fakat en kolay kaçtığım classlar : rougue,shaman,mage (bir sonraki patch de shapeshift e nerf geldiğinde frost mage de zorlayacak)

en zorlayanlar ise warlock,hunter,warrior,dk....
    özellikle de hunter...peti beni bitiriyo zaten,travel form ile mümkün olduğu kadar uzağa kaçmaya çalışıyorum ki pet i disband olsun fakat ibiş aspect açıp peşimden geliyor...özellikle BM ise daha da zorluyor...
    fakat ona da çare buldum geçen BG de dibine giriyorum hunter ın...o benden kaçıyo kovalıyorum hunter ı travel form da...etrafında halkalar çiziyorum deli oluyo
    fakat BM olunca zorluyo baya stun ıydı bestial wrath iydi

onun dışında unholy dk lar da zorluyor..death grip leri,necrotic strike dan gelen heal absorb ları bitiriyor beni...bi de unholy ground ile kaçmamı imkansız hale getiriyorlar...

abolish poison kalktığından beri rouge lar da az biraz zorlamaya başlıyor ama bi şekilde kaçıyorum...

druid olaraktan tavsiyem ortamdaki los ları iyi kullanın...eğer ki healer sanız kolonun arkasına geçip hot larınızı çıkıp çıkıp atın gene arkaya saklanın...2-3 sn sonra hedefinin üstünde hot ları gören düşmanlarınız size focus olacaktır,dibinize melee gelirse ayı formu+nature's grasp,root oldu mu da travel form topuk

eğer cd leriniz kapalı ise de o zaman kolonun etrafında dön baba dönelim...

dün arena da yaptım acayip keyifliydi rouge u delirttim resmen adam sonunda bütün cd lerini boşalttı üstüme
    "If you have doubt then aoe"

İsim
    Mesuri 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Vek'nilash 

ben shadow priest oynuyorum beni en cok warior zorluyor bütün skilleri sırasıyla yapıyorum ama canı bi türlü iniyor

Alıntı Mareez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır druid oynamamıştım
    fakat healer druid oynadığım için kimseyi halledemiyorum fakat en kolay kaçtığım classlar : rougue,shaman,mage (bir sonraki patch de shapeshift e nerf geldiğinde frost mage de zorlayacak)

en zorlayanlar ise warlock,hunter,warrior,dk....
    özellikle de hunter...peti beni bitiriyo zaten,travel form ile mümkün olduğu kadar uzağa kaçmaya çalışıyorum ki pet i disband olsun fakat ibiş aspect açıp peşimden geliyor...özellikle BM ise daha da zorluyor...
    fakat ona da çare buldum geçen BG de dibine giriyorum hunter ın...o benden kaçıyo kovalıyorum hunter ı travel form da...etrafında halkalar çiziyorum deli oluyo
    fakat BM olunca zorluyo baya stun ıydı bestial wrath iydi

onun dışında unholy dk lar da zorluyor..death grip leri,necrotic strike dan gelen heal absorb ları bitiriyor beni...bi de unholy ground ile kaçmamı imkansız hale getiriyorlar...

abolish poison kalktığından beri rouge lar da az biraz zorlamaya başlıyor ama bi şekilde kaçıyorum...

druid olaraktan tavsiyem ortamdaki los ları iyi kullanın...eğer ki healer sanız kolonun arkasına geçip hot larınızı çıkıp çıkıp atın gene arkaya saklanın...2-3 sn sonra hedefinin üstünde hot ları gören düşmanlarınız size focus olacaktır,dibinize melee gelirse ayı formu+nature's grasp,root oldu mu da travel form topuk

eğer cd leriniz kapalı ise de o zaman kolonun etrafında dön baba dönelim...

dün arena da yaptım acayip keyifliydi rouge u delirttim resmen adam sonunda bütün cd lerini boşalttı üstüme
    Abi karşındaki rogue asas spec ise eğer gayet normal delirtmen.Şu anda asas rogue'da energy sıkıntısı büyük,burst damage bir healerı kesmeye yetecek derecede olmasına rağmen mutilate yüzünden çok energy harcıyoruz ve o kaybedilen energy geri gelene kadar hotları olan resto druidler çok rahat toparlıyor kendini.

Sub rogueların sizi daha fazla zorlayacağına inanıyorum en azından şimdilik.

Hatta dün ben holy palam ile girdiğim twin peaks'de bir resto druid vardı adam full vicious gladiator milletle dalga geçti resmen.Adam bayrak taşıdı bizim dpsler seyretti

Kim ne derse desin pvp healer derseniz resto druid derim.

İsim
    Helmon 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Coldbane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi karşındaki rogue asas spec ise eğer gayet normal delirtmen.Şu anda asas rogue'da energy sıkıntısı büyük,burst damage bir healerı kesmeye yetecek derecede olmasına rağmen mutilate yüzünden çok energy harcıyoruz ve o kaybedilen energy geri gelene kadar hotları olan resto druidler çok rahat toparlıyor kendini.

Sub rogueların sizi daha fazla zorlayacağına inanıyorum en azından şimdilik.

Hatta dün ben holy palam ile girdiğim twin peaks'de bir resto druid vardı adam full vicious gladiator milletle dalga geçti resmen.Adam bayrak taşıdı bizim dpsler seyretti

Kim ne derse desin pvp healer derseniz resto druid derim.
    asassination dı evet,gerçekten mutilate çok energy yiyior 45 ti sanırım..ama fena da vuruyor

ben acayip keyif alıyorum druid ile pvp ederken..özellikle de healer gerçekten mobil healer oldukları için iyi healerlardır pvp için
    "If you have doubt then aoe"

İsim
    Sequestre 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Tarren Mill 

Hunter olarak diğer Hunter'ları Warrior ve Druid'leri çok rahat alıyorum.Fakat Rogue'ler ve Priest'ler gerçekten zorluyor
    Konu bòne tarafından (22-04-2011 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

ben en kolay mage warlock priest ve warrior alıyorum en zorda paladin ve shaman ama druid gelen nerflerden sonra warlock almak okadar kolay olmuyor ama olsun druid seviyorum =D
    Konu jeondruid tarafından (16-02-2011 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.

No king rules forever, my son.

İsim
    Hystéria 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Kazzak 

bir hunter olarak zorlandığım class yok onemli olan sey sureklılık ve oyun bılgısı karsındakı class ların coğunu oynadığım ıcın combat sırasında onceden sırayla ne gibi skıller kullanabıleceğını hep bılıyordum hazırlıklı oluyordum trap lerımı pet ı mı pvp sırasında ona gore kullanıyordum . en kısa surede kestıklerımde genelde cloth giyenler oluyordu zaten pvp de ozellıkle 1-2 tanesını bg lerde ustuste kesınce beni gorunce yol değistiriyorlardı bir yandan guzel duygu oluyordu ama bir yandan kotu kendımı BG sıralamalarında ılk 3 de goremessem o BG bana zewk wermıyordu .

İsim
    tavacii 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Mage 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

imba bi mage arkadasim vardi sürekli pvp yapardi.. herzaman derdiki görüyodumda.. magenin tek alamadığı class priest diye.. tam alıcam derdi fear basip kacardi. yeninden kesmeye uğraş derdi...

mageyi frost boltan ibaret sayanlar zaten magenin ne olduğunu bilmiyolardir.
    4 sn counter spell yiyen birisi
    gear seviyesi ile artan obsordu
    ne bilim şuan ismini hatirlamadim(askerim şuan) rakip üstündeki buffu kendi üstüne alan büyü
    aeo pet

bunlar hep extra aeo sadece surekli saglam gearda 1 k atiyo.

battlelerde mage oynamak pro pvpciye keyif verir.

zorlanicak kismida bence pridir.. karambole getirip aldığım cok oldu ama 1 vs 1 de cok pri acimaz derim

İsim
    Healmater 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Benim en kolay leblebi diyebilcegim 2 sınıf war, warrior ve dk priestlerde biraz zorlanıyorum. ve en gıcık oldugum sınıf rogue.Herifin hp sini bitirmisim kimse yok tam son vurusu yapıcam birden bi kacc tane rogue beliriyo son vurusu yapıyo alıcagım rankı alamıyorum deliye donuyorum
    Konu bòne tarafından (22-04-2011 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Kinda 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Genjuros 

Valla ben ekmek gibi hunter kesiyorum, ama bunu kötü oyuncu olmasına bağlıyorum çünkü iyi oynayan hunter çok iyidir kötü olan ise çok kötüdür.
    Birde warlockları çok pis kesiyorum tabi affli değilse..
    En zorlandığım class ise sp ve enhacnement shamanlar

+ Konuyu Cevapla