uzun zamandır druid oynamamıştım
fakat healer druid oynadığım için kimseyi halledemiyorum fakat en kolay kaçtığım classlar : rougue,shaman,mage (bir sonraki patch de shapeshift e nerf geldiğinde frost mage de zorlayacak)
en zorlayanlar ise warlock,hunter,warrior,dk....
özellikle de hunter...peti beni bitiriyo zaten,travel form ile mümkün olduğu kadar uzağa kaçmaya çalışıyorum ki pet i disband olsun fakat ibiş aspect açıp peşimden geliyor...özellikle BM ise daha da zorluyor...
fakat ona da çare buldum geçen BG de dibine giriyorum hunter ın...o benden kaçıyo

kovalıyorum hunter ı travel form da...etrafında halkalar çiziyorum deli oluyo

fakat BM olunca zorluyo baya stun ıydı bestial wrath iydi
onun dışında unholy dk lar da zorluyor..death grip leri,necrotic strike dan gelen heal absorb ları bitiriyor beni...bi de unholy ground ile kaçmamı imkansız hale getiriyorlar...
abolish poison kalktığından beri rouge lar da az biraz zorlamaya başlıyor ama bi şekilde kaçıyorum...
druid olaraktan tavsiyem ortamdaki los ları iyi kullanın...eğer ki healer sanız kolonun arkasına geçip hot larınızı çıkıp çıkıp atın gene arkaya saklanın...2-3 sn sonra hedefinin üstünde hot ları gören düşmanlarınız size focus olacaktır,dibinize melee gelirse ayı formu+nature's grasp,root oldu mu da travel form topuk
eğer cd leriniz kapalı ise de o zaman kolonun etrafında dön baba dönelim...
dün arena da yaptım acayip keyifliydi

rouge u delirttim resmen

adam sonunda bütün cd lerini boşalttı üstüme