dediğim gibi hunterlerde level atladıkca call pet 2 filan cıkıyo yani iki peti anı anda cağırabiliymuyuz
dediğim gibi hunterlerde level atladıkca call pet 2 filan cıkıyo yani iki peti anı anda cağırabiliymuyuz
biri süs petidir
süs peti dediğin bende bitane tavşan var o herhalde bide ne işe yarar bu süs petleri
hepiniz yanlis biliyonuz.call pet 2 hayvanini degistirmek icin.
Ne var ben 4 tane birden çıkartıyorumtabi 4.sü şansa çıkıyor ama çıkıyor sonucta
Felguard+infernal+baneofdoom dan gelen pet+süspet![]()
shaman lar bile 2 feral spirit çağırırken biz hunter ların tek pet çağırması adaletsizlik
ben arcturis,skoll,lok ve karoma yı aynı anda kullanmak istiyorum
kendi horde um olsun![]()
bi sorum olcak bende 1 tane pet var 2. peti nasıl alcaz
Önce beast türündeki yaratığın yani hayvanın yanına git ve canını azalt.Canı azalınca Tame Beast isimli spellini kullan, hayvan senindir.Ama eğer yanında taşıyabileceğin kadar pet varsa daha fazla tameleyemezsin.Yani call pet 2 var ve yanında 2 pet varsa önce birisini stable mastera bırakmalısın veya abondon diyerek artık o peti istemiyorsan göndermelisin.
Can azaltma yok artık![]()
Git direk Tame skillini kullan BEAST üstünde.
Tamelenebilir olup olmadığını öğrenmek için de BEAST LORE skıllini kullan.
2. bir pet tame edebilmek için de yanında aktif pet olmucak ve pet slotlarında boş yer olması lazım.
Pet slot larında boş yer yoksa Şehir lerde ve Kasabalarada koydular artık STABLE MASTER lar var(Orgrimmara Guardlara sorup öğrenebilirsin yerini)onlara bırakabiliyorsun.
Let Them Come!!!
teşekkürler arkadaşlar hallettim olayı
peki bir sorum daha olacak.
dps türündeki petler arasında fark varmı
mesela 1 levelden beri yanımda olan cat var benimle aynı level
sonra ben 47 levelken bi haritadan başka bi dps pet tameledim. oda benimle aynı level oldu
bu iki pet arasında fark oluşurmu.
bir sorum daha petin loyalitisine nerden bakabiliyoruz
Her petin ayrı bir türü var.Tenacity, Cunning ve Ferocity olarak petler üçe ayrılır.Petlerin özellikleri başlıca bu türlere göre değişir.Ama aynı sınıf petlerinin arasında da farklılıklar vardır (tanetler gibi).
Tenacity petler tank görevini görebilen petlerdir.Ferocity ve Cunning arasında fark var ama ben tam olarak farkı çözemedim.Daha doğrusu çözdüm ama nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Petin üst kısmındaydı sanırım, happiness diye bir kısım var.Orada yazıyordu en son ama bir ara o olayı kaldırdılar diye duydum.
http://www.wow-petopia.com/ bu siteye göz at hangi peti seçeceğine buradan karar verebilirsin.Ayrıca http://www.wowhead.com/pets de sana yardımcı olabilir.
teşekkürler