Mesela ben orgrimarda 2800/6000 deyim şuan FRİENDLY yazıyor HONORED olunca mountlarını kullanabiliyorum sanırım![]()
Mesela ben orgrimarda 2800/6000 deyim şuan FRİENDLY yazıyor HONORED olunca mountlarını kullanabiliyorum sanırım![]()
Mevcut rep durumuna göre değişir.
Neutral > Friendly için 3k
Friendly > Honored için 6k
Honored > Revered için 12k
Revered > Exaled için 21k
Exaled cap için 1k
Exaled olduysan caplemene gerek yok, zaten fazla değil 1k istiyor ama replerin boşa gitmemesi için exaled olduğunda tabardını değiştirebilirsin.
Bu arada mountları alabilmek için exaled olmalısın, daha önce alamazsın.Ayrıca her seviye atladığında repler sıfırlanır.Yani friendly den honored e geçtiğin zaman 6k repin üzerine tekrar 6k kasarak revered olamazsın, 0 dan 12k kasarak revered olabilirsin.
Konu Shehrazad tarafından (13-06-2011 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.
Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.
Anladım çok teşekkürler yani 21k kasmadan ben bu tüylü bitli yaratıktan kurtulamıycam![]()
arkadaşlar mount ile ilgili bir sorum olucak. ben şimdi 60 oldum orgrimarda öğrendim, flight master licence i göstermiyor? neden acaba acil cevap lazım. mountu aldım hala uçamıyorum işe bak.
Konu BigShaped tarafından (05-07-2011 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
ßίર թคlค๔เภ λτλSözü ɖεર κί ;
''ίϓί ßίર Șλνλşçı ĢλLίßίϓετί Ģλરλɴτί εɖεɱεZ Fλκλτ κεɴɖίɴί ϓεɴίιĢίɖεɴ κΘરƲϓλßίLίર..! ''
Ya birisi SS çekip koysa bu at satıcısının yerini felan :S bulamadın ben![]()
Ellerine sağlık da benim bir sorum olucakilk peti almak için de wrath of the lich king ve cataclysm gerekiyomu
Arkadaslar undead flying mount varya parali ucuyoruz ondan satin alabilirmiyim.Yarasa gibi bir binek.O mounttan almak istiyorum ama nasil alacagimi bulamadim bir turlu internette.
Death Knight olmanız gerekiyor.Sonra Knights of Ebon Blade'den belirli miktar (çok olduğunu hatırlıyorum) karşılığı satın alıyorsunuz.
Undead mount deyince ebon blade bineği zannettim.
Yarasa binek olarak değilde troll druid flight form olarak var.
çok güzel bir paylaşım teşekkürler
wowda yeniyimde gidip binek aldım 21 lwlim okudumda skili 5 golda tammladım ama nasıl çıkarıcam mount bineği nasıl kullancam çıkaramadım
Gerçekten iyi bir rehberbide Drake meselesine girmek lazım son zamanlarda mountlara baya taktım
![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
Arkadaşlar ben wotlk paketindeyim daha lwl 71 im peki northend e uümadan gemiyle gidemez miyim?gidebiliyorsam nereden gidebilirim acil yardım ederseniz çok sevinirim.Kolay gelsin herkese.